- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.021
Başak mı sanki ikizler gibisin ya yorumlarını okuyorum senin
Ben sahidim dun bir konuda anlatiyordu asklarini, kirdigi cevizleriAileminde çiçek gibi baktığı söylenemez ama sanırım hayatım boyunca tek şanslı olduğum konu aşk tı. Çok güzel aşklar yaşadım ben biraz nankördüm ama yinede kısmetliydim.
Her konuda önümü kesti bu adam.
Koc burcu nasıldır pekiBaşak mı sanki ikizler gibisin ya yorumlarını okuyorum senin
NeymişSabah 8 civarı doğmuşum. Öğrendim ahahahaha
Yarın doktora gidicem geç saate bıraktım gerçekten üşengecim çıkınca gelecem buraya daha kurtulamazsinizCilt bakımı yaptım duşumu da aldım. Sen geç kalmışsın şekerim
Noluyor ben geldim. Oğlak burcuyum dahi edin beni de. Nasılım anlatın sjdjdj
Nerdesın senSizden birini görünce seri seri beğeniyorum adkjdjd sana biri sataşıyordu bak unuttum
Cınıım öleyazdım ama iyiyyim
Ayyy sacma sapan bir konuda catacak yer ariyor ilgisizlerSizden birini görünce seri seri beğeniyorum adkjdjd sana biri sataşıyordu bak unuttum
İkizler ile başak bir kişide birleşmemeliydi. İkizler haydi halaya diyor başak otur oturduğun yerde diyorZuahhahahahaha niye öyle diyon yav
Benimle ne doktorlar ne möhendissler burçdaş olmak istedide kabul etmedim ıhh
Sincabım sen anlıyon bu işlerden galibaBaşak mı sanki ikizler gibisin ya yorumlarını okuyorum senin
Bdv de :Nerdesın sen
Ben sahidim dun bir konuda anlatiyordu asklarini, kirdigi cevizleri
Bir yengeç olarak dik başlı gelir bana hep ayni bir ortamda hep lider olmayı sözünü gecirmeyi severler çok nadir yaptklarından pisman olurlar ve az özür dilerler inadını kırmak zor gelir bana bir koc insanınınKoc burcu nasıldır peki
Eee bende sana soruyom ne diyeNeymiş
Evet kuzum ikiside ateş burcundan iyi anlaşırlar. Bir de yay ama yayın geneli gevşek olur istisnalar var tabielektra ben aslan burcuyla mı anlasırım
Senden başak maşak olmaz olamazSincabım sen anlıyon bu işlerden galiba
Ben hangi burca mensup gibiyim..
Hani burcum başak ama dışardan bakılan kişilik hangi burca benziyor. Beleş astroloji hizmeti bulmuşken suyunu sıkmamak olmaz
Gözyaşlarım pıt pıttt aktı şuan niye öyle dedin yavvSenden başak maşak olmaz olamaz
Zaten konu saçma bir de ben bilirimci ben doğruyumcu havaları öldürüyor beni.Ayyy sacma sapan bir konuda catacak yer ariyor ilgisizlerCevaplarini verince daha da sinirleniyorlar
Sende başak gibi gelmiyosun bana yükselenin yay burcu olabilir mi eğlencelisin baya yorumlardan mizah yapmayı seviyosun şakayla ignelemelerin falan yay gibi geldinSincabım sen anlıyon bu işlerden galiba
Ben hangi burca mensup gibiyim..
Hani burcum başak ama dışardan bakılan kişilik hangi burca benziyor. Beleş astroloji hizmeti bulmuşken suyunu sıkmamak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?