Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Zuahhahahahaha niye öyle diyon yav
Benimle ne doktorlar ne möhendissler burçdaş olmak istedide kabul etmedim ıhh
İkizler ile başak bir kişide birleşmemeliydi. İkizler haydi halaya diyor başak otur oturduğun yerde diyor

Başak mı sanki ikizler gibisin ya yorumlarını okuyorum senin
Sincabım sen anlıyon bu işlerden galiba
Ben hangi burca mensup gibiyim..
Hani burcum başak ama dışardan bakılan kişilik hangi burca benziyor. Beleş astroloji hizmeti bulmuşken suyunu sıkmamak olmaz

Koc burcu nasıldır peki
Bir yengeç olarak dik başlı gelir bana hep ayni bir ortamda hep lider olmayı sözünü gecirmeyi severler çok nadir yaptklarından pisman olurlar ve az özür dilerler inadını kırmak zor gelir bana bir koc insanının pes ederim genelde

Hani burcum başak ama dışardan bakılan kişilik hangi burca benziyor. Beleş astroloji hizmeti bulmuşken suyunu sıkmamak olmaz
Senden başak maşak olmaz olamaz

Ayyy sacma sapan bir konuda catacak yer ariyor ilgisizler Cevaplarini verince daha da sinirleniyorlar
Zaten konu saçma bir de ben bilirimci ben doğruyumcu havaları öldürüyor beni.
Konuya mantıklı yorum ne yapalım? Diplomatı bulduk da fırfırlısı kaldı

Sende başak gibi gelmiyosun bana yükselenin yay burcu olabilir mi eğlencelisin baya yorumlardan mizah yapmayı seviyosun şakayla ignelemelerin falan yay gibi geldin eğleniyorum yorumlarını okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…