Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Tabiki baska etkenlerde devreye girebilir isin uzmanı olarak daha iyi yorumlarsın ben de sana sorayım herkes bana sordu esim yay ben yengeç sence nasıllar

ay yengeç ve yay birbirini görmüyor ama benneyanginlargordum e yazdığım detaylar önemli.
onun merkürü akrep seninki yengeçse anlaşırsınız gibi gibi..
:)

Dadlu çocuktu be. Ben o konuda hiç öyle hissetmedim. Sadece bir anı gibi gelmişti bana
Hakkaten öyle ama, şuan mutsuz olsada hiç arkama dönüp bakmadım.
Tersine burdaki psikopatlar mesaj attıkları için oda bana yazdı. Şuan bir ilişkisi varmış falan.
En son kapattım hesabımı artık.

Hakkaten öyle ama, şuan mutsuz olsada hiç arkama dönüp bakmadım.
Tersine burdaki psikopatlar mesaj attıkları için oda bana yazdı. Şuan bir ilişkisi varmış falan.
En son kapattım hesabımı artık.
Kim mesaj atmıs cocuga, cıddı mısın.
Mevzuya fransızım.. Ozet gecer mısın?

Aslan kadını yay erkeği uyumu nasıl eski salak sevgilim yaydı aldattı şimdi ki de yay ama zıtlar karakter olarak

ay yengeç ve yay birbirini görmüyor ama benneyanginlargordum e yazdığım detaylar önemli.
onun merkürü akrep seninki yengeçse anlaşırsınız gibi gibi..
:)
Vallahi zor anlaştık ilk yıllar özellikle artık hangmz baskın geldysek simdi sakin gibiyiz merkurumuzu nasıl buluyoruz ben bi ara vedic astrolojiylede ilgilenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…