- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.181
Aslan kadını yay erkeği uyumu nasıl eski salak sevgilim yaydı aldattı şimdi ki de yay ama zıtlar karakter olarak
6-7 sene önce falan Moğolistan da yüksek lisans ta tanışıp sevgili olduğum biri vardı, Rock grubu vardı, yıllar sonra ünlü olmuşlar. Bende Türkiye den kimse bilmediği için KK da yazdım. Pat diye de söyleyiverdim kim olduğunu. Ona konumu ss alıp birisi çeviri yapıp atmışKim mesaj atmıs cocuga, cıddı mısın.
Mevzuya fransızım.. Ozet gecer mısın?
Umutlarimi yeserten sinsiler sizleri seviyorumkız ben güya terazi burcuyum ama haritamda o kadar çok akrep var ki... ki bakınız pp afksdjflsd
benden daha ponçik bir sinsi olamazsın, ben bile buldum bak bu sinsilikle
sklşsdkfsdşf
Benim mesela genel olarak bir burca yorum yapılınca ilgimi çekmez o denilenler. Herkesi bir tutmak mantıklı gelmiyor. Ama doğum haritası tarzı şeyleri merak ediyorum hiç baktırmadımkız ben güya terazi burcuyum ama haritamda o kadar çok akrep var ki... ki bakınız pp afksdjflsd
sklşsdkfsdşf
Bu cok fazla ve gereksiz .6-7 sene önce falan Moğolistan da yüksek lisans ta tanışıp sevgili olduğum biri vardı, Rock grubu vardı, yıllar sonra ünlü olmuşlar. Bende Türkiye den kimse bilmediği için KK da yazdım. Pat diye de söyleyiverdim kim olduğunu. Ona konumu ss alıp birisi çeviri yapıp atmışhemde kocasının hesabı sanırım çünkü erkek hesabından yazılmış.
Vallahi zor anlaştık ilk yıllar özellikleartık hangmz baskın geldysek simdi sakin gibiyiz merkurumuzu nasıl buluyoruz ben bi ara vedic astrolojiylede ilgilenmistim
Bende açıkçası hiç tahmin etmedim. Nede olsa Türkiye de bilen yok diye pat diye söyledim. Aklıma hiç gelmezdiBir de böyle konularda sorup dururlar kim kim diye insanı boğarlar. Demek ki dememek gerekiyor
Şu an ki öyle özgürlük falan isterse kulaklarından tutar tavana çivilerimama bebeyim yay meraklıdır, gezmek görmek öğrenmek ve özgür olmak ister :)
Benim mesela genel olarak bir burca yorum yapılınca ilgimi çekmez o denilenler. Herkesi bir tutmak mantıklı gelmiyor. Ama doğum haritası tarzı şeyleri merak ediyorum hiç baktırmadım
Hangi bilgiler gerekliarkadaşlar sorun hatta bilgilerinizi iletin bakayım ama işim çok yoğun olduğu için çok yavaş bakabiliyorum
Eğitimim yok hatta sertifikam da yok ama nasıl analiz ettim seni whahajajajaha biz de böyle bi delikanlıyız iştekız ben güya terazi burcuyum ama haritamda o kadar çok akrep var ki... ki bakınız pp afksdjflsd
sklşsdkfsdşf
Site açarsan takip ederiz canımastro.com öneririm. yabancı bir site ama türk sitelerine aman diyim bakmayın
gelecek planlarımda böyle bir site açmak var o zaman benimkine bakarsınız
genelde türkler de abuk subuk yerlerden çeviri yapıyorlar zira
vedic çok karışık geliyor bana, klasikten devam ben.
horary yani soru astroloji eğitimi alacağım. harita yorumundan çok ordan yürürüm diyorum haha
Geleceğe yönelik varsayımları oluyor mu bu haritanın ? Çok bir bilgim yoko günlük burç yorumları tamamen pazarlama taktiği zaten. elbette insanlar o tek kalıp değiller. ikizlerin bile haritaları farklı. hem de çok.
o nedenle tarih, saat, yer bilip tüm haritaya göre yorum yapılabilir ancak.
ben eğitim alıp kendi haritamı ve vaadettiklerinin olduğunu gördükçe inandım. he ama her dakka ona göre mi yaşıyorum hayır..
Adama rezil olmuş oldum birde, sanki hala onu düşünüyorum gibi oldu, evli ama aklı hala onda havası oluştu. Yerin dibine girdimBu cok fazla ve gereksiz .
Pes.
Sen yükselenini buldun mu valla merak ettimEğitimim yok hatta sertifikam da yok ama nasıl analiz ettim seni whahajajajaha biz de böyle bi delikanlıyız işte
Neyse bizim hatunlar bu gece suyunu sıksın iyice yarın ben hakkımda sorular sorarım.
olympikos yatıyorum ama olayı gerçek sanmana üzüldüm kıyamadım geldim, şaka olduğunu söyleyip gideyim. Fasülyem benim
Hadi tekrardan öpüyorum hepinizi ben rüya alemine yolculuğa çıkıyorum
Site açarsan takip ederiz canımaynen vedic baya karışık ratu haritasi falan derken baya beyin yakıyor öğrenicem dedim sonra iş güç bıraktım hatta bilgisayara programını yüklemistim yarım kaldı boş vaktim oldugunda bakarım belki tekrardan
Hangi bilgiler gerekli bunlar için kuzum ben çok merak ediyorum müsait bir zamanında bakar mısıno günlük burç yorumları tamamen pazarlama taktiği zaten. elbette insanlar o tek kalıp değiller. ikizlerin bile haritaları farklı. hem de çok.
o nedenle tarih, saat, yer bilip tüm haritaya göre yorum yapılabilir ancak.
ben eğitim alıp kendi haritamı ve vaadettiklerinin olduğunu gördükçe inandım. he ama her dakka ona göre mi yaşıyorum hayır..
Aslanmışım galibaSen yükselenini buldun mu valla merak ettim
Nasıl hallettin pekı, neden adama atmıs lar yazıyı ne amacla ogrenebıldın mı bunuAdama rezil olmuş oldum birde, sanki hala onu düşünüyorum gibi oldu, evli ama aklı hala onda havası oluştu. Yerin dibine girdim
Geleceğe yönelik varsayımları oluyor mu bu haritanın ? Çok bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?