- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.201
HahahAslanmışım galibaözelliklerini taşıyorum bi ara bakmıştım ona başağın da özelliklerini taşıyorum. Karman çorman bişeyim
Hangi bilgiler gerekli bunlar için kuzum ben çok merak ediyorum müsait bir zamanında bakar mısın
Bizim ıcın fal ogrensene astrocumzaman ayırsam neler neler yapıcam :) bende biraz tembellik ettim. sitem vs var ama çok dolduramadım içini.
Ne veriyim abimeeHahahtamam aslanda olur ama başak bilemedm degil gibisin
Bizim ıcın fal ogrensene astrocum
Kızı bırakırsan ya rockcıya ya zurnacıya demişler.6-7 sene önce falan Moğolistan da yüksek lisans ta tanışıp sevgili olduğum biri vardı, Rock grubu vardı, yıllar sonra ünlü olmuşlar. Bende Türkiye den kimse bilmediği için KK da yazdım. Pat diye de söyleyiverdim kim olduğunu. Ona konumu ss alıp birisi çeviri yapıp atmışhemde kocasının hesabı sanırım çünkü erkek hesabından yazılmış.
Yok valla, konuyu yazdıktan 4gğn sonra bana KK daki konumun resmini atmış ve "Enteresan" yazmış.Nasıl hallettin pekı, neden adama atmıs lar yazıyı ne amacla ogrenebıldın mı bunu
Kahve falı baktırmayı çok severim. Her içtiğimde mal gibi kapatıp bedava applere yolluyorum.Etrafta bakan da yokeee aslında kahvede iyiyim tarot idare eder ancak sonrasında çok düşüyor enerjim. o nedenle çoook uzun yıllardır bakmıyorum.
Kızı bırakırsan ya rockcıya ya zurnacıya demişler.
Bu sefer cidden gittim
Yuhhh yaa ne ruh hastalari varYok valla, konuyu yazdıktan 4gğn sonra bana KK daki konumun resmini atmış ve "Enteresan" yazmış.
Benim başımdan kaynar su döküldü. Bende açıkladım, evet yazdım falan ama nickname ile, beni tanımıyorlar sorun mu var falan diye.
Oda demişki, hayır sorun değil ama sürekli mesaj atanlar var, takibe alanlardan şikayet etmiyorum fakat x ile güzel giden bir ilişkim var. Ve gelen mesajlar sıkıntı olabilir.
Bende özür dileyip kapattım. Ama birşey de yapamadım. Büyük rezil oldum
Kendını ıyı hissettiğinde bir tarot rica edebilirim senden dı mıeee aslında kahvede iyiyim tarot idare eder ancak sonrasında çok düşüyor enerjim. o nedenle çoook uzun yıllardır bakmıyorum.
Ve gerçekten birden bire birsürü Türk takipçisi oluştuYuhhh yaa ne ruh hastalari var
Baya sıkntılı bir durum olmuş ya hic aklıma gelmezdi böyle biseyin olacağıYok valla, konuyu yazdıktan 4gğn sonra bana KK daki konumun resmini atmış ve "Enteresan" yazmış.
Benim başımdan kaynar su döküldü. Bende açıkladım, evet yazdım falan ama nickname ile, beni tanımıyorlar sorun mu var falan diye.
Oda demişki, hayır sorun değil ama sürekli mesaj atanlar var, takibe alanlardan şikayet etmiyorum fakat x ile güzel giden bir ilişkim var. Ve gelen mesajlar sıkıntı olabilir.
Ne meraklı karılar var. Sanane elalemin rockcısındanVe gerçekten birden bire birsürü Türk takipçisi oluştu
Bilmiyorum ya, nedense cok uzuldum boyle bisey yasamana.Yok valla, konuyu yazdıktan 4gğn sonra bana KK daki konumun resmini atmış ve "Enteresan" yazmış.
Açıkçası kırk sene düşünsem asla aklıma gelmezdi böyle birşeyBaya sıkntılı bir durum olmuş ya hic aklıma gelmezdi böyle biseyin olacağı
Ben de cok severım arkadaslar arasında bırbırımıze bakarız da.Kahve falı baktırmayı çok severim. Her içtiğimde mal gibi kapatıp bedava applere yolluyorum.Etrafta bakan da yok
Yani sanırım beni tanımadıkları için böyle saçmaladılar falan ama benim tarafımdan hiç düşünmemişler.Bilmiyorum ya, nedense cok uzuldum boyle bisey yasamana.
Bu tur seylerle ugrasan insanları Allaha havale edeceksın, ıslah olsunlar. Bombos bir ıs.
Gereksiz de. Bekar olursun barıstırmak ıcın yaparlar ki bu da kimsenin haddine degıl.
İyi niyetli bulmadım ve uzuldum.neyse ki gecmıs gıtmıs.
Seni popüler edeyim dedim ondan yaptim deseydin caktirmaVe gerçekten birden bire birsürü Türk takipçisi oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?