- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.321
Ahahahaha o konu çok komik... Kadın diyor kocam bana saçların kalmamış dedi diye elim, ayağım titriyor sabahtan beri ağlıyorum.KızLexacommander Bir yorumuna denk geldim ama nicke bakmadan okuyordum.
“Bizim eşlerimiz böyle şeyler demiyor. Hatta eşimiz bile yok...” diye okuyunca bir nicke bakayım dedim gülerekartık üslubundan tanımışım seni
Ben 29 umda anca evlenirim derdim bana hı hı böyle diyenler önden gider derdi burdan o kişilere sesleniyorum sizi zengin koca peşinde koşan arkadaşlar ne olduuuu 29 da gidiyorum ben sizde zengin diye diye yanıp tutuştunuz aldığınız adamlarda tırt şerefsiz çıktıYav sizin başınız bağlı en azından
Bana niye yolluyorsun allahsız kk, kimle yapcam çocuğu ahajja
Çözümü doğru söylemişsin ama koca olmayınca böyle üzecek şeyler de söyleyemiyorAhahahaha o konu çok komik... Kadın diyor kocam bana saçların kalmamış dedi diye elim, ayağım titriyor sabahtan beri ağlıyorum.
Zuauahahahha
Fanusta mı büyüdünüz arkadaş bu nasıl bir kırılganlıktır.
Ben olsam para ver kaynak yaptırayım derdımAhahahaha o konu çok komik... Kadın diyor kocam bana saçların kalmamış dedi diye elim, ayağım titriyor sabahtan beri ağlıyorum.
Zuauahahahha
Fanusta mı büyüdünüz arkadaş bu nasıl bir kırılganlıktır.
Ayy yapacaksan bari Jüpiterden yap.. O ne öyle venüsten çocuk mu yapılır.ayın şurdan venüsün burdan tetikleniyor, her an çocuğu koyabilir dikkat et diyor ahah
Jupiterin ozellikleri nasilAyy yapacaksan bari Jüpiterden yap.. O ne öyle venüsten çocuk mu yapılır.
En ihtişamlı gezegenden yap bari çocuğu
Babası Venüs olanın Oğlu plüton bile olamaz. demiş atalarımız bu atasözlerini ciddiye almak gerek...
Güneş sistemimizin en büyük en ihtişamlı gezegeni işte...Jupiterin ozellikleri nasil
Ayyyy simdi cok merak ettim dur ben buluyum bi jupiterGüneş sistemimizin en büyük en ihtişamlı gezegeni işte...
Rivayetlere göre Jüpiterin ihtişamı karşısında büyülenen Satürn ve Uranüs kıskançlıklarından çatlama noktasına gelirmiş.
Öyle güzel öyle ihtişamlı bir gezegenmiş Jüpiter
Satürn’ün çevresindeki o halkası varken Jüpiter’in esamesi okunmaz benceGüneş sistemimizin en büyük en ihtişamlı gezegeni işte...
Rivayetlere göre Jüpiterin ihtişamı karşısında büyülenen Satürn ve Uranüs kıskançlıklarından çatlama noktasına gelirmiş.
Öyle güzel öyle ihtişamlı bir gezegenmiş Jüpiter
Kıskançlık halkaları işte onlar... Kıskançlıktan çatlamasın diye set çekildi önüne God TarafındanSatürn’ün çevresindeki o halkası varken Jüpiter’in esamesi okunmaz bence
Yalnız keşke Satürn, Ay’ın yerinde olsaymışO zaman da o görüntü sıradan gelirdi gerçi
Bana gelmiş kaçınmaniz gereken diyor ya ben aksine kaçınmayayımHamile Kalmak İçin... diye bildirim kimlere geldi?
Ben dış güzelliklerine bakıyorum sadecesatürn büyük kötücül, jüpiter büyük iyicildir
ama mesela tam tersi olarak satürn geçişleri zayıflatır, jüpi geçişleri şişmanlatır
şimdi kim iyi kim kötü abi
asdklkfsdş
Şişmanlatıyorsa Ağır yaşamlar Aday adayı Çekirgeme önerelim jüpiteri..satürn büyük kötücül, jüpiter büyük iyicildir
ama mesela tam tersi olarak satürn geçişleri zayıflatır, jüpi geçişleri şişmanlatır
şimdi kim iyi kim kötü abi
asdklkfsdş
Jüpiter benden hiç gitmiyor o zaman herhaldeŞişmanlatıyorsa Ağır yaşamlar Aday adayı Çekirgeme önerelim jüpiteri..bookermoon
Şişmanlatıyorsa Ağır yaşamlar Aday adayı Çekirgeme önerelim jüpiteri..bookermoon
Dur bir de şey var Paranızı benim verdiğim vergilerle ödeniyor3 ay tatiliniz o ara niye para alıyırlarrrrrrrr
NOOOO Üniversiteye adımını attığın anda öğretmensinHeyyy çalışsakta çalışmasakta mezun olduğun an öğretmensin asfhjkkl
Jüpiter benden hiç gitmiyor o zaman herhaldeNeden kilo veremediğimi anladım : KK53: Suçu Jüpiter’e atıcam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?