Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ahahahaha o konu çok komik... Kadın diyor kocam bana saçların kalmamış dedi diye elim, ayağım titriyor sabahtan beri ağlıyorum.
Zuauahahahha
Fanusta mı büyüdünüz arkadaş bu nasıl bir kırılganlıktır.

Yav sizin başınız bağlı en azından
Bana niye yolluyorsun allahsız kk, kimle yapcam çocuğu ahajja
Ben 29 umda anca evlenirim derdim bana hı hı böyle diyenler önden gider derdi burdan o kişilere sesleniyorum sizi zengin koca peşinde koşan arkadaşlar ne olduuuu 29 da gidiyorum ben sizde zengin diye diye yanıp tutuştunuz aldığınız adamlarda tırt şerefsiz çıktı

Çözümü doğru söylemişsin ama koca olmayınca böyle üzecek şeyler de söyleyemiyor

ayın şurdan venüsün burdan tetikleniyor, her an çocuğu koyabilir dikkat et diyor ahah
Ayy yapacaksan bari Jüpiterden yap.. O ne öyle venüsten çocuk mu yapılır.
En ihtişamlı gezegenden yap bari çocuğu
Babası Venüs olanın Oğlu plüton bile olamaz. demiş atalarımız.
Bu atasözlerini ciddiye almak gerek...

Jupiterin ozellikleri nasil

Jupiterin ozellikleri nasil
Güneş sistemimizin en büyük en ihtişamlı gezegeni işte...
Rivayetlere göre Jüpiterin ihtişamı karşısında büyülenen Satürn ve Uranüs kıskançlıklarından çatlama noktasına gelirmiş.
Öyle güzel öyle ihtişamlı bir gezegenmiş Jüpiter

Ayyyy simdi cok merak ettim dur ben buluyum bi jupiter

Satürn’ün çevresindeki o halkası varken Jüpiter’in esamesi okunmaz bence

Yalnız keşke Satürn, Ay’ın yerinde olsaymış O zaman da o görüntü sıradan gelirdi gerçi

Satürn’ün çevresindeki o halkası varken Jüpiter’in esamesi okunmaz bence

Yalnız keşke Satürn, Ay’ın yerinde olsaymış O zaman da o görüntü sıradan gelirdi gerçi
Kıskançlık halkaları işte onlar... Kıskançlıktan çatlamasın diye set çekildi önüne God Tarafından

satürn büyük kötücül, jüpiter büyük iyicildir
ama mesela tam tersi olarak satürn geçişleri zayıflatır, jüpi geçişleri şişmanlatır
şimdi kim iyi kim kötü abi
asdklkfsdş
Şişmanlatıyorsa Ağır yaşamlar Aday adayı Çekirgeme önerelim jüpiteri.. bookermoon

Jüpiter benden hiç gitmiyor o zaman herhalde Neden kilo veremediğimi anladım : KK53: Suçu Jüpiter’e atıcam bundan sonra
Hep mi kiloluydun yoksa sonradan mı aldın? Ben üni. İlk yıllarında kendi isteğimle baya bi kilo almıştım hani isteğimle derken farkındaydım ve vermek için çaba sarfetmiyordum. Millet kuduruyordu beni gören bu hal ne 40 kilo almışsın 50 kilo almışsım. Öleceksin falan Velhasıl umursamıyordum çünkü vermek istediğim an verebileceğimi biliyordum irademe güveniyordum yani... Neyse 1 sene içinde 30-40 kilo falan aldım hep gece yarıları yemekten ve sağlıksız beslenmekten ötürü.... Sonra işte sıkıldım vereyim dedim. Aralıklı oruç (IF) ve ketojenik diyeti harmanladım, spora gittim. 45 gün içinde 15 kilo verdim hemen... Çok kilo aldığım için ilk başta su gibi gitti zaten... O gün bugündür aralıklı oruç şekliyle besleniyorum tek öğün yiyorum. Zayıflamak veya başka bir amaçla değil kendimi daha zinde hissediyorum. İdeal kiloma indiğim için istediğim zaman acıktığım zamanlarda da yiyorum tabii ama genel itibari ile akşam saat 18 son yemek yeme zamanım... Sende eğer vermek istiyorsan Aralıklı oruç deneyebilirsin. Yardımcı olurum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…