Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Lise sona kadar 49 kiloydum. Bebekliğimden itibaren hayatım boyunca hep az yedim ve zayıftım. Lise sonda 57'lere çıktım ki aslında kilo almaktan çok vücudumun kadınsılaşması şeklindeydi. Kalçalarım falan güzeldi yani o zaman Annem Alzheimer olup yemek yapmamaya başlayınca fast fooda yöneldik. Sonra da depresif hislerimi yağlı ağır yemeklerle susturmaya başladım. Üni 2'de iki haftada 8 kilo verdim az çabayla. 77'den 69'a düştüm. Tekrar öğrenci evine dönünce 77 olup bir ayda tekrar 70'e düşürdüm. O günden sonra gram kilo veremedim hep aldım...

Gece yemek yemem. Intermittent fastinge benziyor normal beslenmem. Bir ana öğün yerim sonra mısır gevreği, patlamış mısır vs atıştırmalık yerim 1-2 ara öğün. Başka hiçbir şey yemem. Yememezlik metabolizmamı yavaşlattı bence. Lise sondan bu yana günde en fazla 2 öğün yedim. Kilo verebildiğim tek zamanda günde 3 ana öğün 2 ara öğün yiyordum. Sadece o şekilde yiyebiliyorum. Protein ağırlıklı beslenemiyorum, bobrek rahatsızlığım var. Nasıl kilo verdiğimi biliyorum ama şu an öyle beslenmeye öyle yaşamaya bütçem yetmiyor Öğrenci evimi boşaltıp babamın yanına dönünce veririm kilo.

Not: Baya bildirim gelmiş, telefonumun şarjı bitti. Tabletten girdim diğer alıntılara da bakıcam şimdi ❤

O zaman süper
En sevdiğim dombili kendi isteğiyle dombili kalandır Bende öyle oldum çünkü bir ara etrafımdakiler aldığım kilolarla kudururken ben hamburgerimi hüpletiyordum...

Ahahahaha "sadece o şekilde kilo verebiliyorum" diyeceğime "sadece o şekilde yiyebiliyorum" yazmışım

Ayyy bilemedim ki simdi gidip kutukten falan bir kontrol ettireyim Memura ne desem ki ben evli miyim bir bakar misiniz falan
Yaa evlenince bizim neden kütüğümüz değişiyor? Kütük deyince aklıma geldi. Çok sinir bozucu değil mi bu? Ben niye evlendim diye haritada yerini bilmediğim bir ile kaydediliyorum? Sırf bu yüzden evlenmeyesim geliyor

Evet bu hep bana da saçma gelmistir. Yillarca bagli oldugum, dogdugum, yedi sulalemin oldugu yeri bir imza ile niye degistiriyorsunuz.

Ahahahaha "sadece o şekilde kilo verebiliyorum" diyeceğime "sadece o şekilde yiyebiliyorum" yazmışım
Ben çok sosyal böyle negatif insan dahi olsa onla konuşur ederim fesatsa uzaklaşırım. Ama bende kendimde çok takıntılıyım. Ve bu benim lise zamanı yaşadığım zamanda oluştu. Ortaokul sonda lise başında bilirsin ütü olayı vardı. Benim saçlarım çok fazla gürdü sonra seyreldı bır de ince telli. Sınıftada inektim böyle etliye sütlüye karışmam ders çalışırdım ama çok fazla değil düşün akşam sınav ıcın bı ıkı saat çalışıp 100 alırdım ve çoğu dersim tarih coğrafya edebiyat falan 4 sene boyunca her dönem 3 sınavsa 100 dü diğerleri en düşük 80 di. Ama böyle kopya isteyen olunca direk verirdim. Ama çok kullanıldım hatırlarım bir kız vardı elektra çalışmadım kağıdını banada göster bende gösterirdim salağım ya kız ertesi gün bana saçların fare kuyruğu gibi yok burnun şöyle yok gözlerinin altı çukur ben iyice herkesten kendimi çekerdim. Üni ye bir başladım bölümde sınıfta tek ben böyle iyi bir bölümdeyim hocalar parmakla gösterirdi bölüm birincisiydim. Ama sorsan mutlu değildim herkes arkamdan konuşurdu halbuki öyle çok çalışan inek tipi de olmadım. Hep dalga geçerlerdi vücudumla vs. Üniye başladım burun estetiği dişlerim yamuktu yaptırdım. Saçlarımı kestim boyattım kimse tanıyamıyor artık. Şimdi de görünce fiziğin çok güzel çok değişmişsin falan derler toplandığımız zamanda öyle. Artık ben onlara cool havadan bakıyorum ama bir tek onlara canımı çok yakmışlardı

Son düzenleme:
Ahahahaha helalll koçuma

Ben de ortaokulda lisede hep yok çok zayıfmışım, yok böyle kadın mı olurmuş çita gibiymişim... Neler neler... Kemiklerim sayılır şekilde falan da değildim yani gayet güzel bir zayıflıktı. Bacak boyum uzundu, bacaklarım şekilliydi. O laflara üzülüp dururdum. Lise 2'de özgüvenim düzelmişti, özgüvenli yürüyüşümü herkes fark ediyordu. Okulda tanıyan tanımayan manken derdi bana. Dişlerim ayrık, gözlük kullanıyordum. Kötü şeyler diyenleri de tınlamıyordum.

İnek diye dalga geçen çok vardı lise 1'de. Matematik, fizik, coğrafya ve biyolojiye yetenekliydim. Tabi dil de öyle. Daha lise 1'de upper-intermediate/advanced arasıydı. Dizilerden filmlerden öğrendiğim için telaffuzum çok çok iyiydi. Üni 1'de tanıştığım yabancılar hangi ülkeden geldiğimi soruyordu, buralıyım deyince kekliyorum sanıyorlardı Yani küçümsemek gibi bir amacım yok ama bana inek diyen tipler uyduruk bir üniversiteye bile gidemedi. Lise biter bitmez çalışmaya başladılar. İmkansızlıktan ya da istememekten değil, isteseler de yapabilecek kapasitede olmadıkları için. Ha zaten düz lise çıkışlıyım. Sınıfımda üniversiteye gidebilen 8 kişiden biriyim. Okulumda herkesin hayal olarak gördüğü üniversiteye tavan puana çok yakın bir puanla girdim.

O insanların ne dediğini umursamama eşiğini aşınca da kilo aldım lise 1'deki sevgilim bu halimi görse tapar sürekli çok zayıfsın derdi. Ben kendi sağlığım için tekrar kilo vermek istiyorum ama şu an için kalori sayımı vs çok stresli geliyor. Kpss'yi atlattıktan sonra spora yazılacağım. Spor yapmayı çok seviyorum. Vücudum da yatkın, alışık ve hızlı kas kazanıyorum. Dişlerimi de bir atanınca yaptırmak istiyorum ya. Şeffaf teller oluyor öyle kullanırım. Bir yıl tel kullanıp porselen ek yaparak, tel çıktığında tekrar ayrılmasını engellemek gerekiyormuş. Babam para yok diye yaptırmadı bu yıla kadar

Ha bir de o çıkarcı pisliklere asla kopya mopya vermedim hayatım boyunca. Bir arkadaşım ısrar etmişti. Sınavdan önce söyledim yardım etmeyeceğimi. Sınav başladı beni dürtüyor... Döndüm, bir daha dürtersen seni öğretmene söylerim dedim. Daha önce de bu topicte demiştim kural uygulayıcılık benden sorulur

Bende düz lise çıkışlıyım ya bak her şeyimiz uyumlu Bende tınlamıyırum aksine ıyı kı yaptırdım diyorum kı doğal yaptım o diyenler laf sokanların dibi düşüyor yıne eminim konuşuyorlardır ama umurumda değil benim kardeş gibi dostlarımın hepsi üniden Sende içinden de ürüyüp ürüyüp dursunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…