Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben çok pişmanım çoğu benim sayemde mezun oldu

O çıkarcılar bende de vardı ama ben vermiyordum kopya. Ya da verirsem hep 2 soru eksik söylerdim. Boşuna çalışmadım o sınava ben

Bize güvenerek mi okuyor bu akıllılar? Çok sinir olurum kopyacı insana...
Liseye başladığıma hiç arkadaşım yoktu. Herkes dalga geçiyor benle. diğer arkadaşlarım başka sınıfta. Düşün yanıma bile kimse oturmak istemiyor. Neyse sınavlar başladı ben alıyorum 90 100 aa bir baktım etrafım kalabalıklaşmış. Hepsini etrafımdan attım. ben dalga geçtim. Normal zamanda yüzüme bakmayanlar sınav yaklaşınca etrafımda dolanmaya başladı. Tabi yer mi bu numaraları anadolu çocuğu

Lexacommander gözümü korkutamadın bak, gelinlik topiğine bakıyorum
Valla siz bilirsiniz canlarım...
Ben uyarımı yaptım gerisi sizin bileceğiniz iş
Zaman çabuk geçiyor bak 10 sene önce açılan konular bile duruyor bir 10 sene sonraki konularınızı da görücez inş. Ölmezsek tabii
O zaman görecem ben sizi

Ben terazi, horozum kova Bizi de yorumlayıııın
uyumlu bir çift olmanız gerekiyor kova terazi uyumu süperdir kova burcunu cevremdede cok ve benimde yükselenim olduğu icin iyi bilirim kovanın bitmek bilmeyen merakına arastrma tutkusuna hayallerine aynı sekilde cevap verebiliyosan güzel bir sekilde iliskiniz devam eder kovalar özgürlüğüne çok düşkun oldugu icin evlilikten biraz korkarlar ama çok kıskanç degilsindir diye düşünüyorum... bir terazi olarak onu kıstlayacağnı düsunmuyorum o yüzden iliskiniz guzel ilerler

Dayım kovadır benim, çok iyi anlaşırız. Annem de ikizler. Üçümüz çok çok iyi anlaşırdık. Saatlerce sohbet bitmezdi yani. Erkek arkadaşımla da öyleyiz gerçekten Bir şeyler araştırıp birbirimize anlatmayı çok severiz. Tarihi depremler ve çift yarık deneyini geçen yıl birlikte araştırmıştık. Burçlara inandığım tek nokta annem ve dayımla bir de sevgilimle iletişimim gerçekten

Aslında kıskancım. Sağolsun çok kıskanmama sebep olacak şeyler yapmıyor. Uzun süre haber alamadığımda merak ederim ama darlamam. Arkadaşlarıyla görüştüğünde aramam vs.

Teşekkür ederim yorumladığın için Gerçekten doğru bir yorum oldu

[/QUOTE]
Ay sevindim canım o bahsettgin kıskançlık degil ben baya üst levelım kıskançlikta onu çok sıkmamandan dolayı iyi anlaşırsınz ve uzun yıllar devam eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…