- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.381
Bak o konuya ne kadar mantıklı yorum yaptım ama. Çünkü tam aksi eşe sahibimValla siz bilirsiniz canlarım...
Ben uyarımı yaptım gerisi sizin bileceğiniz iş
Zaman çabuk geçiyor bak 10 sene önce açılan konular bile duruyor bir 10 sene sonraki konularınızı da görücez inş. Ölmezsek tabii
O zaman görecem ben sizi
Bize de bir el ver ya bizde Bulak öylesiniBak o konuya ne kadar mantıklı yorum yaptım ama. Çünkü tam aksi eşe sahibimGel everelim seni
He yaa. Benim içinde boş bir gün yerimden kalkamadım bugün
ya bi de bu hafta izinliydim, bi yere de gitmeyi gö.üm yemedi açıkçası pandemi nedeniyle.
evde yatış
Türünün son örneği benim kocişkom aşkitom gibisi bir daha bulunmaz. Kem gözlerini büyük aşkımızın üzerinden çekBize de bir el ver ya bizde Bulak öylesini
Okudum şimdiBak o konuya ne kadar mantıklı yorum yaptım ama. Çünkü tam aksi eşe sahibimGel everelim seni
Kocasının gülüTürünün son örneği benim kocişkom aşkitom gibisi bir daha bulunmaz. Kem gözlerini büyük aşkımızın üzerinden çek
Başta soğuk ama girince alışıyorsun gel gelHangi konu
Okudum şimdiYohhh istemem ben tek tabanca iyiyim böyle
HErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bizeKocasının gülüallah mutlu etsin. Böyle örnekler görünce umutlarım yeşeriyor
Ahajajjajajfşsmösksn. Tü tü tü size kurşun döktür kızHErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize
He yaa. Benim içinde boş bir gün yerimden kalkamadım bugün
Ahahjajaja benim telefon hep şarjda zaten,yakında cam verecek elimdeBen bir salona bir yatağa, evin içinde dolanıyorumelimde telefon. Telefonun şarjı bitince tablet. Tabletin şarjı bitince telefon
Yohh yavvBaşta soğuk ama girince alışıyorsun gel gel
Nazar boncuğu yetmez bundan lazimHErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize
Ayy pandemi öncesi en son bu tiyatroya gitmiştim. Ne güzel denk geldiNazar boncuğu yetmez bundan lazim
Tam o anda da eniste bey gelip "Napiyoytunuz kayıma" demeli
Evlen guzuuumm boy boy çocuğun olsun bırak kariyeri. Kocan bakar sanaYohh yavvBen zaten hayata 1-2 yıl geç atıldım üni. dondurma falan Rötarlı işlemlerden geçirdim kendimi... Şimdi anca işte 3 yıl fiili avukatlık yapıp sonra hakim, savcılık sınavına hazırlanma hedefim var. Daha önümde uzun bir yol var yani evlenmeyi kafaya koysam dahi min. 35 yaşında falan evlenirim.
O yüzden bana uzak Allaha yakın olsun
Evlenecek arkadaşlara kaynana ve görümceleriyle başarılar.
Bu sahne de var miydi?Ayy pandemi öncesi en son bu tiyatroya gitmiştim. Ne güzel denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?