Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bak o konuya ne kadar mantıklı yorum yaptım ama. Çünkü tam aksi eşe sahibim Gel everelim seni

Kocasının gülü allah mutlu etsin. Böyle örnekler görünce umutlarım yeşeriyor
HErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize

Ben bir salona bir yatağa, evin içinde dolanıyorum elimde telefon. Telefonun şarjı bitince tablet. Tabletin şarjı bitince telefon
Ahahjajaja benim telefon hep şarjda zaten,yakında cam verecek elimde
Sizde de şey oluyor mu kızlar,gece ve sabahın erken saatlerinde pozitif bir modda olup, gün içinde iyi şeyler olacak hissinin gelmesi ama öğleden sonra yine boş bir gün oluyor hissine tekrar geçme

Başta soğuk ama girince alışıyorsun gel gel
Yohh yavv Ben zaten hayata 1-2 yıl geç atıldım üni. dondurma falan Rötarlı işlemlerden geçirdim kendimi... Şimdi anca işte 3 yıl fiili avukatlık yapıp sonra hakim, savcılık sınavına hazırlanma hedefim var. Daha önümde uzun bir yol var yani evlenmeyi kafaya koysam dahi min. 35 yaşında falan evlenirim.
O yüzden bana uzak Allaha yakın olsun
Evlenecek arkadaşlara kaynana ve görümceleriyle başarılar.

HErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize
Nazar boncuğu yetmez bundan lazim
Tam o anda da eniste bey gelip "Napiyoytunuz kayıma" demeli

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-03-19-10-29-1.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 15
Evlen guzuuumm boy boy çocuğun olsun bırak kariyeri. Kocan bakar sana
Bu kadar baskı yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…