- 27 Şubat 2011
- 804
- 291
- 303
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.401
Görmez olaydım o neydi öyle bu nasıl köyYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü
Ben en son aldatan kizkardeste kalmisim yenge de mi aldatiyormusYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü
Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyleTeyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem
Köyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanırHahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriylebu olayı ancak müge anlı çözer
AynenKöyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanır
Ben geldim dün ugrayamadimPek bi sessiz buralar
Feminas kedimi gördün müüüBen geldim dün ugrayamadim
Ay şimdi okudum, çok iyi yaYengem aldatıyor konusunu gördünüz mü
Yaa görmedim nerde bakiyimFeninas kedimi gördün müüü
Mısır gevreği yiyorum nasıl izliyor
Aslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyyAynenbu köyde dna testi falan yapmaya kalksalar aman Allahım neler olur otur seyret
Yaa dogru bak bilmeden evlenirlerse sıkntı olcakAslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyy
Kimin eli kimin cebinde belli değilTeyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem
Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyiceAy şimdi okudum, çok iyi ya
Hani biz marjinaldik?
Bir de yenge, teyzenin eşini aldattığını duyunca dur ben de yapayım mı demişEş aldatmak için çok mantıklı bir sebep gerçekten
Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyice
Birde hamile kalan bir kadın vardı muhsincik Kütahya nın yerini bul haritada demiş. Hanım kızımız haritanın yerini bulmaya çalışırken her şey olup bitmişDönemlik bir şey yok bence ya. Sosyal medyanın yaygın oluşuyla daha çok duyuyoruz sadece bence. Eskiden de gazetelerde ne haberler var
Fırında 3-4 kişiyle çıplak “ekmek yapmayı öğrenen” bir hatun vardı meselaidolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?