Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Teyit ettim geldim.
Yenge değil butun koy birbirini aldatiyormus meğersem
Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyle bu olayı ancak müge anlı çözer

Hahahha yengeyle başladı sonra teyze de aladatıyormuş sonra iki dayıda aldatma olayına girdi dayilardan biri yengeyle de aldatiyomuş sonra bütün köy birbiriyle bu olayı ancak müge anlı çözer
Köyü kireçleyip imha etmek lazim anca paklanır

Aslinda cok kotu yaaa belki cocuklar ilerde birbirlerini sevip evlenecekler ama aslinda kardesler oyyyyy
Yaa dogru bak bilmeden evlenirlerse sıkntı olcak nasıl bir sapkınlıktir bu valla büyüksehirlere laf ederler bide

Nasıl bir dönemdeyiz aklım almıyor insanlar sapıttı iyice

Dönemlik bir şey yok bence ya. Sosyal medyanın yaygın oluşuyla daha çok duyuyoruz sadece bence. Eskiden de gazetelerde ne haberler var

Fırında 3-4 kişiyle çıplak “ekmek yapmayı öğrenen” bir hatun vardı mesela idolüm

Birde hamile kalan bir kadın vardı muhsincik Kütahya nın yerini bul haritada demiş. Hanım kızımız haritanın yerini bulmaya çalışırken her şey olup bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…