- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.781
Ne guzel bakımlar yapıyosun yaBen bazen full zeytınyağı bazen hindistan cevizi yağı bir de bende aldığım bir karışım var içinde her türlü yağ var e vıtamını vs onu sürüyorum hangisi eline gelirse kuzum
Aaaaaaa konuyu okudum da geldim, görsem kesin bende gitmiştim ha, kızlar haklı konuşmuş hep. Konu sahibi çöp çöp, midem kalktı+18 kapalı konu
Konu bdv mıydı?Aaaaaaa konuyu okudum da geldim, görsem kesin bende gitmiştim ha, kızlar haklı konuşmuş hep. Konu sahibi çöp çöp, midem kalktı
Cinsellik kısmındaKonu bdv mıydı?
Okudum acıldıgında bdv diye bende aratıyordum yorumlara bakmak ıcınCinsellik kısmındakapanmış. Tam bir rezalet içim kalktı.
İnce telli saça sahibim mecburum dökülmede olunca bunlarla kendine getirebiliyorum ınşallah eski gürlüğüne zamanla ulaşır. Zaten gür saçlılara hep özeniyorum evlendiğim zaman kesin kaynak yaptırıcamNe guzel bakımlar yapıyosun ya
Insallah ulasir ki bence ulasirİnce telli saça sahibim mecburum dökülmede olunca bunlarla kendine getirebiliyorum ınşallah eski gürlüğüne zamanla ulaşır. Zaten gür saçlılara hep özeniyorum evlendiğim zaman kesin kaynak yaptırıcam
Bana msj atsana yazamıyorum sanaCinsellik kısmındakapanmış. Tam bir rezalet içim kalktı.
Aaa bende sana atamıyorumBana msj atsana yazamıyorum sana
Benim acık aslında senden dolayı atılmıyor sanırımAaa bende sana atamıyorumnerden açılıyor ki mesajlar dur bi bakam
Açık değilBenim acık aslında senden dolayı atılmıyor sanırım
Aaa gercekten mıbenden dolayı ozaman
Amin inşallah, sağlıkla sihhatleHadi bakalım Allah gonlune versın ınsallah ıstedıgın zamanda olur ♥
Galiba sadece takip ettiklerimiz bızı ederse yazısabiliyoruz arkadasa acık. Cunku bana yazabılenler varBende ne zaman kapattım bilmiyorum, bence belalı tipler olduğumuz için yöneticiler bizi korumak için kapattı
Karşılıklı takipleşiyorsunuz o zaman
Aynen cunku yazabilen var tamamen kapalı degılımKarşılıklı takipleşiyorsunuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?