- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.761
Ilkkez senden duydum suanBu saç boyama ve kestirme ile ilgili tarihler var. Onlara baktınız mı hiç. Gür çıkması için, çabuk uzaması için gibi
Genellikle duş sonrası kurutup elsevi argan gibi duş sonrası saçın uçlarına sürülen yağı sürüp elimle bir iki şekil verip doğal bırakıyorumBakimi uzundan daha zor kısa sacın ama dımı sekle sokmak falan?
Wow çok guzel olmuş şaçın çok beğendimEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Onların tarihleri var mesela 3 ay belirli günlerde saçı kesersen hızlı uzuyor gibi. Daha önce duymuştum hatta takip ettiğim bir sayfa da varIlkkez senden duydum suan
Bir zaman sonra alışırsın yapı sur bağla ınce bu fırıncıların taktığı boneler var ya onlardan takıp işimi yapıyırum o ıkı saat boyuncaBen aslen tarsusta yasadigim icin dusuncesi bile sicaklatti su an
Aaa ilk defa duydum bendeBu saç boyama ve kestirme ile ilgili tarihler var. Onlara baktınız mı hiç. Gür çıkması için, çabuk uzaması için gibi
Dur bulup atayım sayfayıAaa ilk defa duydum bende
Geçen yıl mayısta dipten açıp boyamıştım yumurta sarısı gibi olmuştuEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Ben bi karisim yapmistim. Zeytinyagi, badem yagi, hint yagi, evigen, bepathanten, bemiks ampullerden kırmıştım bir de. Sen neler sürüyorsun?Bir zaman sonra alışırsın yapı sur bağla ınce bu fırıncıların taktığı boneler var ya onlardan takıp işimi yapıyırum o ıkı saat boyunca
Ten rengine butun tonlar gidiyor valla çok beğendimGeçen yıl mayısta dipten açıp boyamıştım yumurta sarısı gibi olmuştuBuz bir şeydi adı, en açık ton Evde arkadaşım düzgün açamamış tabi. Uçlar karamel gibi falandı önü sarı arkası kumral falan tek bir telin Mor şampuanla hafif küllü sarıya dönmüştü. Şimdi kulaklarıma kadar inince evdeki mor boyayı saç kremiyle çoğalttım.
Şu an böyleüç haftayı geçti boyayalı. Bir ay ömrü olan geçici bir boya. Ben az yıkayarak falan ömrünü uzatıyorum biraz.
BayıldımmmEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
İyi geceler prenses bu ara seni kesicem yarın hatırlatBen yatayım hanımlar. Sonra düzenim çok bozuluyorSaati fark etmedim bile en son 22.30’da kalmış aklım
Yarın görüşürüz iyi geceler herkese
Valla 11 yıldır tedavi goruyom, ilaca da bağışıklık kazandim cok sukur. Hep yuksek hep acı hep sıkıntı. Bebem olsun süt cikmasin ben o zaman sorcamProlaktınım hep yuksektı benım
Bebek tedavisi goruyor musun?Valla 11 yıldır tedavi goruyom, ilaca da bağışıklık kazandim cok sukur. Hep yuksek hep acı hep sıkıntı. Bebem olsun süt cikmasin ben o zaman sorcam
Ben bazen full zeytınyağı bazen hindistan cevizi yağı bir de bende aldığım bir karışım var içinde her türlü yağ var e vıtamını vs onu sürüyorum hangisi eline gelirse kuzumBen bi karisim yapmistim. Zeytinyagi, badem yagi, hint yagi, evigen, bepathanten, bemiks ampullerden kırmıştım bir de. Sen neler sürüyorsun?
Yok daha 2 aydir deniyoz, tedavilik henuz bisy yok ama prolaktin icin ilaca devam tabii maaaalesefBebek tedavisi goruyor musun?
Hadi bakalım Allah gonlune versın ınsallah ıstedıgın zamanda olurYok daha 2 aydir deniyoz, tedavilik henuz bisy yok ama prolaktin icin ilaca devam tabii maaaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?