Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bakimi uzundan daha zor kısa sacın ama dımı sekle sokmak falan?
Genellikle duş sonrası kurutup elsevi argan gibi duş sonrası saçın uçlarına sürülen yağı sürüp elimle bir iki şekil verip doğal bırakıyorum
çıkıyorum.Onun dışında düzleştırıyorum vs ama dediğin gibi şekil veremiyorsun pek hafıf dalgalı kırık maşa oluyor bazen

Son düzenleme:
Wow çok guzel olmuş şaçın çok beğendim yaptr tekrar

Geçen yıl mayısta dipten açıp boyamıştım yumurta sarısı gibi olmuştu Buz bir şeydi adı, en açık ton Evde arkadaşım düzgün açamamış tabi. Uçlar karamel gibi falandı önü sarı arkası kumral falan tek bir telin Mor şampuanla hafif küllü sarıya dönmüştü. Şimdi kulaklarıma kadar inince evdeki mor boyayı saç kremiyle çoğalttım.

Şu an böyle üç haftayı geçti boyayalı. Bir ay ömrü olan geçici bir boya. Ben az yıkayarak falan ömrünü uzatıyorum biraz.

Eklentiler

• DBD54991-783B-45C5-B83F-A4C80FFAA37E.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 34
Bir zaman sonra alışırsın yapı sur bağla ınce bu fırıncıların taktığı boneler var ya onlardan takıp işimi yapıyırum o ıkı saat boyunca
Ben bi karisim yapmistim. Zeytinyagi, badem yagi, hint yagi, evigen, bepathanten, bemiks ampullerden kırmıştım bir de. Sen neler sürüyorsun?

Ten rengine butun tonlar gidiyor valla çok beğendim bende universite yillarmda bu ton yapmstım bide aysegül kirmızsi rujumla gidiyordum kampüse şimdi ise daha naturale döndüm yas ilerleyince

Ben bi karisim yapmistim. Zeytinyagi, badem yagi, hint yagi, evigen, bepathanten, bemiks ampullerden kırmıştım bir de. Sen neler sürüyorsun?
Ben bazen full zeytınyağı bazen hindistan cevizi yağı bir de bende aldığım bir karışım var içinde her türlü yağ var e vıtamını vs onu sürüyorum hangisi eline gelirse kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…