- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.801
Biraz yorum okuyasım var agagagajaja+18 pişmanlıktır gitmeyin
Susadım çeşmeye varmaz olaydımBiraz yorum okuyasım var agagagajaja
Elinden bir tas su ıcmez olaydımSusadım çeşmeye varmaz olaydım
JES sen ne olduda mapuslara düştün geçen
Lexa şikayet edildi galiba bir konuda laf sokmuştu aslında haketmişlerdi ama konuyu hatırlamıyorum
Valla bookermoon ben hala lexa dan şüpheleniyorum kesin o şikayet ettiNe laf sokması dümdüz gitti.Ağzına ne gelirse saydı
Neredeydin şimdiye kadar sen ay parçasıEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Valla bookermoon ben hala lexa dan şüpheleniyorum kesin o şikayet etti
Lexa ban yediyse kesin bir suçu vardır
Konu ne çiçeğim bakayım bende çok merak ettimTabi canım girdim okudum, saydırmışlar birine ama içimin yağları eridi iyi etmişler. Ben olsam daha kötü konuşurdum.
Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım diye cinsellik bölümünde kilitli konu varyaKonu ne çiçeğim bakayım bende çok merak ettim
Abi devrelerim yandı gece gece bu nedir ya Allah’ın cezası bu neee şizo bence şahıs eminim. Max royal dedi site dedi ara beni dedi numara dedi yuh yuhhh mistralgagnat mı ne zıkkımsa onun kankisi mi bu ?Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım diye cinsellik bölümünde kilitli konu varyaokudum varya orta yerimden çatladım geç gördüm de şu kadına saydıramadım diye. Okuda bir gelsene bekliyorum
Demi ama valla bende oturduğum yerden tırnaklarımı koltuğa batırdım sinirdenAbi devrelerim yandı gece gece bu nedir ya Allah’ın cezası bu neee şizo bence şahıs eminim. Max royal dedi site dedi ara beni dedi numara dedi yuh yuhhh mistralgagnat mı ne zıkkımsa onun kankisi mi bu ?
Kilitli olan tek konu zaten ilk sayfadabaktım göremedim ya çok merak ettimgidip yine bakayım
Kilitli olan tek konu zaten ilk sayfada
Birde sen sinir hastası olda gel hadi
Bana gece gece bunu niye yaptın çiçeğim ? Nedir bu düştüğümüz her çukura refikalarımızı da çekme hevesi ?Kilitli olan tek konu zaten ilk sayfada
Birde sen sinir hastası olda gel hadi
Bana gece gece bunu niye yaptın çiçeğim ? Nedir bu düştüğümüz her çukura refikalarımızı da çekme hevesi ?
Tamam bekliyorumvalla ben kör oldum haberim yok herhalde
bakıyorum bakıyorum göremiyorum
bi de mobilden denicem bi sn
edit: buldum tamam
ahahahahah çok komikmiş yaaakadın tam bi paçoz
conolar var ya adanada, onlar gibi çıkııp da "kocam bipsin seni" demediği kalmış bi yorum yazanlara
Sürekli yoksa senle mi aldatıyor kocamın peşini bırak falan. 14.5 yıllık evlilik
İnanki hala ama haaaala bunları bir kadının yazdığına inanamıyorum. Helede o detaylı yatak hamaratlıkları...o buçuk ne yaa hakkatenküçük çocukların yaşını bastıra bastıra söylemesi gibi
hemen gidip max royal midir nedir orda "inanılmaz balayı" yaşamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?