Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Valla bookermoon ben hala lexa dan şüpheleniyorum kesin o şikayet etti

Lexa ban yediyse kesin bir suçu vardır
Tabi canım girdim okudum, saydırmışlar birine ama içimin yağları eridi iyi etmişler. Ben olsam daha kötü konuşurdum.

Konu ne çiçeğim bakayım bende çok merak ettim
Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım diye cinsellik bölümünde kilitli konu varya okudum varya orta yerimden çatladım geç gördüm de şu kadına saydıramadım diye. Okuda bir gelsene bekliyorum

Boşanmak istiyorum ne yapmalıyım diye cinsellik bölümünde kilitli konu varya okudum varya orta yerimden çatladım geç gördüm de şu kadına saydıramadım diye. Okuda bir gelsene bekliyorum
Abi devrelerim yandı gece gece bu nedir ya Allah’ın cezası bu neee şizo bence şahıs eminim. Max royal dedi site dedi ara beni dedi numara dedi yuh yuhhh mistralgagnat mı ne zıkkımsa onun kankisi mi bu ?

Abi devrelerim yandı gece gece bu nedir ya Allah’ın cezası bu neee şizo bence şahıs eminim. Max royal dedi site dedi ara beni dedi numara dedi yuh yuhhh mistralgagnat mı ne zıkkımsa onun kankisi mi bu ?
Demi ama valla bende oturduğum yerden tırnaklarımı koltuğa batırdım sinirden

Bana gece gece bunu niye yaptın çiçeğim ? Nedir bu düştüğümüz her çukura refikalarımızı da çekme hevesi ?
Kızzz valla bende keşke okumasaydım dedim, yada kilitlenmeden saydırıp mapusuma gitseydim paşa paşa yatar çıkardım en azından içime dert olmazdı. Kusuruma bakma kuzum ya

ahahahahah çok komikmiş yaaa kadın tam bi paçoz
conolar var ya adanada, onlar gibi çıkııp da "kocam bipsin seni" demediği kalmış bi yorum yazanlara
Sürekli yoksa senle mi aldatıyor kocamın peşini bırak falan. 14.5 yıllık evlilik

Sürekli yoksa senle mi aldatıyor kocamın peşini bırak falan. 14.5 yıllık evlilik

o buçuk ne yaa hakkaten küçük çocukların yaşını bastıra bastıra söylemesi gibi

hemen gidip max royal midir nedir orda "inanılmaz balayı" yaşamalıyım

o buçuk ne yaa hakkaten küçük çocukların yaşını bastıra bastıra söylemesi gibi

hemen gidip max royal midir nedir orda "inanılmaz balayı" yaşamalıyım
İnanki hala ama haaaala bunları bir kadının yazdığına inanamıyorum. Helede o detaylı yatak hamaratlıkları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…