Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Biraz pahalı ama cokta guzel oluyor o sac ya hepsi aynı beyazlıkta parıl parıl
Bana hep böyle temiz bir hava veriyor o saç tonu ya bayılıyorum. Bende radikal bir kararla bakır yaptım güzel oldu ama geriye dönmek saçımın yarısının kesilmesi demek

Rahatlar saç derin ben böyle bir rahatlamış gevşemiş hissediyorum onu sürüp tıkanmayınca nedense temiz hıssetmıyorum kendimi

Bakimi uzundan daha zor kısa sacın ama dımı sekle sokmak falan?

En beğendiğim saçım buydu Çalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.

Eklentiler

• 7FC9BABE-B2F8-42B9-B89D-498B232E1DB5.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 926B70B4-9837-41CC-A949-DEEA23F0E6C3.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 44
  • CD477FBF-325F-4186-8CE4-1FD822D5585A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 39
Bana hep böyle temiz bir hava veriyor o saç tonu ya bayılıyorum. Bende radikal bir kararla bakır yaptım güzel oldu ama geriye dönmek saçımın yarısının kesilmesi demek
Bakırı cok severım ama surekli yenilemen gerek dı mı, soluyor ıkı uc yıkamadan sonra?

Saclarına bayıldım ne kader gur ve canlılar masallah

Rahatlar saç derin ben böyle bir rahatlamış gevşemiş hissediyorum onu sürüp tıkanmayınca nedense temiz hıssetmıyorum kendimi
Once aylardir kestiremediğim icin bir kuafore gitmem lazim. Yazin zor olmuyor mu peki? Yag surunce kafana bone falan takmiyor musun?

Sacımı kazıtmıstım bir de ya... Hepsi boyle yıkıldıgım doneme denk geliyor. Tek tarafını kazıttım ama diger tarafı bıraktık. Allahım o gunlere dondurmesın kimseyi
Ben bir gün srkadaşla üni de cafede amele gibi sınava çalışıyoruz vizemız vardı. Bir kız gördük ama saçlarına vuruldum cıldıde çok guzel arkadasıma dedim bak ne kadar guzel dıye. Arkadasta esra emın mısın vs dıyor nıye dedım diğer tarafını döndü sol tarafı kazınmış dudak burun piercingli benım gördüğüm yerde yuzde bir şey yok saç upuzun rapunzel gıbıymış

Öf öffff yakıyor saçlar

Once aylardir kestiremediğim icin bir kuafore gitmem lazim. Yazin zor olmuyor mu peki? Yag surunce kafana bone falan takmiyor musun?
Bazen üşeniyorum tabi ama alıştım ben senelerdir o yüzden bunalmıyorum iki üç saat bekletiyorum saçıma şu beyaz ınce bonelerde takıyorum

O yagi kafamıza surecez anlasıldı
Annemler gecen gun kantaron yagi yapmislar, baktim kavanozlara bosaltiyor. Bosaltirken de tezgaha dokulmus. Ziyan olmasin diye neresine denk geldiyse surmus, bitmemis, baktim benim oglanlara da suruyor az daha bana da gelecekti, zor kactim elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…