- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.741
Bana hep böyle temiz bir hava veriyor o saç tonu ya bayılıyorum. Bende radikal bir kararla bakır yaptımBiraz pahalı ama cokta guzel oluyor o sac ya hepsi aynı beyazlıkta parıl parıl
Rahatlar saç derin ben böyle bir rahatlamış gevşemiş hissediyorum onu sürüp tıkanmayınca nedense temiz hıssetmıyorum kendimiBoya yok sacimda canim, gecen kina yaktim ilk defa, 7 saate yakin bekledim, azicik bir değişiklik olmus, fark edilmiyor bile. Cektigim cileye degmedi.
Bir ara duzenli yapiyordum aslinda ama simdi benim 10 aylik bir ufaklik var, bunun bir de 3 yasinda abisi var. Bunlarla ugrasmaktan kendime bakamiyorum. Ama tatilden donunce yapacagim
Ne laf sokması dümdüz gitti.Ağzına ne gelirse saydıLexa şikayet edildi galiba bir konuda laf sokmuştu aslında haketmişlerdi ama konuyu hatırlamıyorum
Bakimi uzundan daha zor kısa sacın ama dımı sekle sokmak falan?Ben ilk boyattığım kısa saç yakışmaz dedım ama resımlerde böyle modellerde gorup beğenıyordum ee kestırmemde şarttı malum uzunca arkadı ınce duruyor hoş durmuyor bob yaptım şimdi kısa saç aşığıyım iki cm uzasın koştura koştura kuafore gidiyorum
Bakırı cok severım ama surekli yenilemen gerek dı mı, soluyor ıkı uc yıkamadan sonra?Bana hep böyle temiz bir hava veriyor o saç tonu ya bayılıyorum. Bende radikal bir kararla bakır yaptımgüzel oldu ama geriye dönmek saçımın yarısının kesilmesi demek
Hangi konudaNe laf sokması dümdüz gitti.Ağzına ne gelirse saydı
Saclarına bayıldım ne kader gur ve canlılarEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Once aylardir kestiremediğim icin bir kuafore gitmem lazim. Yazin zor olmuyor mu peki? Yag surunce kafana bone falan takmiyor musun?Rahatlar saç derin ben böyle bir rahatlamış gevşemiş hissediyorum onu sürüp tıkanmayınca nedense temiz hıssetmıyorum kendimi
O yagi kafamıza surecez anlasıldıOnce aylardir kestiremediğim icin bir kuafore gitmem lazim. Yazin zor olmuyor mu peki? Yag surunce kafana bone falan takmiyor musun?
Ben bir gün srkadaşla üni de cafede amele gibi sınava çalışıyoruz vizemız vardı. Bir kız gördük ama saçlarına vuruldum cıldıde çok guzel arkadasıma dedim bak ne kadar guzel dıye. Arkadasta esra emın mısın vs dıyor nıye dedım diğer tarafını döndü sol tarafı kazınmış dudak burun piercingli benım gördüğüm yerde yuzde bir şey yok saç upuzun rapunzel gıbıymışSacımı kazıtmıstım bir de ya... Hepsi boyle yıkıldıgım doneme denk geliyor. Tek tarafını kazıttım ama diger tarafı bıraktık. Allahım o gunlere dondurmesın kimseyi
Bugün ikinci yıkamam ama şimdiden gözüme solgun geldiBakırı cok severım ama surekli yenilemen gerek dı mı, soluyor ıkı uc yıkamadan sonra?
Öf öffff yakıyor saçlarEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Iste bu kotu, surekli boyamak lazım onu da ya.Bugün ikinci yıkamam ama şimdiden gözüme solgun geldihavlular falan renk aldı. Sarı mis gibi heryer temiz
+18 kapalı konuHangi konudakim bilir ne dedi.
Bende dün gidecek gibi oldumdu da
Bazen üşeniyorum tabi ama alıştım ben senelerdir o yüzden bunalmıyorum iki üç saat bekletiyorum saçıma şu beyaz ınce bonelerde takıyorumOnce aylardir kestiremediğim icin bir kuafore gitmem lazim. Yazin zor olmuyor mu peki? Yag surunce kafana bone falan takmiyor musun?
Annemler gecen gun kantaron yagi yapmislar, baktim kavanozlara bosaltiyor. Bosaltirken de tezgaha dokulmus. Ziyan olmasin diye neresine denk geldiyse surmus, bitmemis, baktim benim oglanlara da suruyorO yagi kafamıza surecez anlasıldı
YAkışır onaaaaNe laf sokması dümdüz gitti.Ağzına ne gelirse saydı
Ben aslen tarsusta yasadigim icin dusuncesi bile sicaklatti su anBazen üşeniyorum tabi ama alıştım ben senelerdir o yüzden bunalmıyorum iki üç saat bekletiyorum saçıma şu beyaz ınce bonelerde takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?