- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.841
İnanki hala ama haaaala bunları bir kadının yazdığına inanamıyorum. Helede o detaylı yatak hamaratlıkları...
Sadece zengin olmaz 14.5 sene üçlü orgazm da bilsin. Ulen evlerden Irak be
O renkli boyalar vegan, kına gibi bakım yapıyor saça. En az 45 dk saçta tutmak lazım ama bütün gece saçta tutmayı öneriyorlarBen de bi cilginlik yapip kina yaktim isteunideyken cok boyardim ama artik boyamiyorum. Zaten ince telli, bir de kimyasalla yipratmiyim. Beyazim da yok, cikana kadar boyl size ozenirim ben de
O hamaratlıkları zaten kocası yazmışSözde birlikte olduğu bir kadının ağzından. Kullanıcı yorumu diyorum ben ona
O üyenin konularında şey çok iyi. Kendisinin isteksizliği var. 14.5 sene () düzgün birliktelikleri olmuyor. Ama adam çok marifetli (!) Yersen.
Bir konusunda “g noktası, klistoris hepsini yaşamanı istiyorum diyor eşim” falan demiş kliStoris yalnız
Konular gerçekse adamın bir şey bildiği yokbilgisi seks hikayeleri okuyan/yazan ergenler düzeyinde hatta
Üyenin en büyük korkusu da ‘çok marifetli’ eşini kaptırmak
Ben nasıl durdum bilmiyorumyaa korkunç bi konuydu :) bi önceki konusunu da hatırlıyorum. daha eskisi varsa bilmiyorum.
öyle seksli meksli şeylere girince benim çenem durmaz o nedenle o topa girip yazmıyorum
sjfklsjkgl
Gelsin gör bak nasıl saydırcamEski konularını okudunuz mu o üyenin kızlar? Hepsi aynı tema üzerinde zatenİsteyen ordan saydırabilir Ya da bu üye gelince yine aynı konuyu açar zaten
Hayır birde onca iğrençlik üzerine bir gecelik giyicek birden herşey harika olup yoluna girecek sanki. Akıl mı kıt yoksa hiç mi yokO hamaratlıkları zaten kocası yazmışSözde birlikte olduğu bir kadının ağzından. Kullanıcı yorumu diyorum ben ona
O üyenin konularında şey çok iyi. Kendisinin isteksizliği var. 14.5 sene () düzgün birliktelikleri olmuyor. Ama adam çok marifetli (!) Yersen.
Bir konusunda “g noktası, klistoris hepsini yaşamanı istiyorum diyor eşim” falan demiş kliStoris yalnız
Konular gerçekse adamın bir şey bildiği yokbilgisi seks hikayeleri okuyan/yazan ergenler düzeyinde hatta
Üyenin en büyük korkusu da ‘çok marifetli’ eşini kaptırmak
Benim saçlarım bildim bileli gür. Ama çok dökülüyor. Kazıtacağım en sonundaevet, ayın aslanda olduğu günler saç bakımı için iyidir mesela :) malum aslan yelesi gibi saçlar için.
bazı başka burçlarda da onların doğaları gereği kestirseniz uzamaz kolay kolay gibi gibi..
kozmik bakım sayfası baya iyi, ben de takip ediyorum.
Ben nasıl durdum bilmiyorumbdv’deki istekli adam konusuna da bir şey yazmadım Gerçi tarifi aldım, ileride denicem kahvaltıda doğal tereyağ balı dayıcam horozuma
Benim saçlarım bildim bileli gür. Ama çok dökülüyor. Kazıtacağım en sonunda
Aynen aynen. Sırrı neymiş diye okudumay ben de okudum da yani gerçekten öyle biri var ise ben o adamın kadın versiyonu olduğum için konuyu dert olarak görmedim
sdklfkgdfkşd
Ay nasil???? Ben dogum yapali 10 ay oldu, hala kendime gelemedim. Istek 0. Adam isyan edecek en sonundaAynen aynen. Sırrı neymiş diye okudum
Ya cidden ben her gün günde iki kez yapsak şikayet etmemAma benimkine anca iki günde bir O da en sık hali
Doğum kontrol hapı kullanıyorum. “İsteksizlik yapıyor” deniyor internette ama bana fayda etmedi
Aynen aynen. Sırrı neymiş diye okudum
Ya cidden ben her gün günde iki kez yapsak şikayet etmemAma benimkine anca iki günde bir O da en sık hali
Doğum kontrol hapı kullanıyorum. “İsteksizlik yapıyor” deniyor internette ama bana fayda etmedi
Ay nasil???? Ben dogum yapali 10 ay oldu, hala kendime gelemedim. Istek 0. Adam isyan edecek en sonunda
Biz reglken de yapıyordukregl dışında her an hazır ve açığım konuya. gün içi, gün dışı, uyku arası gibi çeşitlenir sfksjljksl
ay adım sapığa çıkcak
Biz reglken de yapıyordukPolikistik over var bende. Büyük bir ihtimalle geç yumurtlama var. İlaç kullanmadığımda inanılmaz derecede istekli oluyorum o dönemde. Normalde hamile kalma olasılığı düşük olduğu için o dönemde istek olmaz kadınlarda . Ben ilaç kullanınca azaldı o dönemki istek. Bıraktığım anda tekrar başladı . Şimdi tekrar kullanıyorum doğum kontrol hapı.
Benim de adım sapığa çıkacak burada ama ben de aynıyım
Bittiğine üzülüyorum bazen. En yakın zamanda tekrar ne zaman yapabiliriz diye hesaplıyorum daha bitmeden bazen deErkek arkadaşıma diyorum evlenince kaçacak yer arıyacaksın benden diye
Bendeki şu isteğin yarısını erkek arkadaşıma versem yeter benceBiz reglken de yapıyordukPolikistik over var bende. Büyük bir ihtimalle geç yumurtlama var. İlaç kullanmadığımda inanılmaz derecede istekli oluyorum o dönemde. Normalde hamile kalma olasılığı düşük olduğu için o dönemde istek olmaz kadınlarda . Ben ilaç kullanınca azaldı o dönemki istek. Bıraktığım anda tekrar başladı . Şimdi tekrar kullanıyorum doğum kontrol hapı.
Benim de adım sapığa çıkacak burada ama ben de aynıyım
Bittiğine üzülüyorum bazen. En yakın zamanda tekrar ne zaman yapabiliriz diye hesaplıyorum daha bitmeden bazen deErkek arkadaşıma diyorum evlenince kaçacak yer arıyacaksın benden diye
İstekliliğime de “bir erkek daha ne ister” dedi geçende ama bilemiyorumgidip erkek forumlarında bizi şikayet etmesinler bunlar ahahah
İstekliliğime de “bir erkek daha ne ister” dedi geçende ama bilemiyorum7 ay oldu şu an en son Lanet olası mesafeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?