Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İnanki hala ama haaaala bunları bir kadının yazdığına inanamıyorum. Helede o detaylı yatak hamaratlıkları...

O hamaratlıkları zaten kocası yazmış Sözde birlikte olduğu bir kadının ağzından. Kullanıcı yorumu diyorum ben ona

Sadece zengin olmaz 14.5 sene üçlü orgazm da bilsin. Ulen evlerden Irak be

O üyenin konularında şey çok iyi. Kendisinin isteksizliği var. 14.5 sene ( ) düzgün birliktelikleri olmuyor. Ama adam çok marifetli (!) Yersen.

Bir konusunda “g noktası, klistoris hepsini yaşamanı istiyorum diyor eşim” falan demiş kliStoris yalnız

Konular gerçekse adamın bir şey bildiği yok bilgisi seks hikayeleri okuyan/yazan ergenler düzeyinde hatta
Üyenin en büyük korkusu da ‘çok marifetli’ eşini kaptırmak

Ben de bi cilginlik yapip kina yaktim iste unideyken cok boyardim ama artik boyamiyorum. Zaten ince telli, bir de kimyasalla yipratmiyim. Beyazim da yok, cikana kadar boyl size ozenirim ben de
O renkli boyalar vegan, kına gibi bakım yapıyor saça. En az 45 dk saçta tutmak lazım ama bütün gece saçta tutmayı öneriyorlar Benim mor doğal saçıma da tutuyor mesela. Çok da güzel bakım yapıyor, kırığım yok hiç.

Bir de garip bir saç yapım var açıcı iyi geliyor En canlı kırıksız hali açıcı uygulayınca oluyor.

yaa korkunç bi konuydu :) bi önceki konusunu da hatırlıyorum. daha eskisi varsa bilmiyorum.
öyle seksli meksli şeylere girince benim çenem durmaz o nedenle o topa girip yazmıyorum
sjfklsjkgl

yaa korkunç bi konuydu :) bi önceki konusunu da hatırlıyorum. daha eskisi varsa bilmiyorum.
öyle seksli meksli şeylere girince benim çenem durmaz o nedenle o topa girip yazmıyorum
sjfklsjkgl
Ben nasıl durdum bilmiyorum bdv’deki istekli adam konusuna da bir şey yazmadım Gerçi tarifi aldım, ileride denicem kahvaltıda doğal tereyağ balı dayıcam horozuma

Hayır birde onca iğrençlik üzerine bir gecelik giyicek birden herşey harika olup yoluna girecek sanki. Akıl mı kıt yoksa hiç mi yok

Benim saçlarım bildim bileli gür. Ama çok dökülüyor. Kazıtacağım en sonunda

Ben nasıl durdum bilmiyorum bdv’deki istekli adam konusuna da bir şey yazmadım Gerçi tarifi aldım, ileride denicem kahvaltıda doğal tereyağ balı dayıcam horozuma

ay ben de okudum da yani gerçekten öyle biri var ise ben o adamın kadın versiyonu olduğum için konuyu dert olarak görmedim
sdklfkgdfkşd

ay ben de okudum da yani gerçekten öyle biri var ise ben o adamın kadın versiyonu olduğum için konuyu dert olarak görmedim
sdklfkgdfkşd
Aynen aynen. Sırrı neymiş diye okudum

Ya cidden ben her gün günde iki kez yapsak şikayet etmem Ama benimkine anca iki günde bir O da en sık hali

Doğum kontrol hapı kullanıyorum. “İsteksizlik yapıyor” deniyor internette ama bana fayda etmedi

Ay nasil???? Ben dogum yapali 10 ay oldu, hala kendime gelemedim. Istek 0. Adam isyan edecek en sonunda

yok gerçekten yok bir tanesiyle tam oldum dedim olay bestfriendslikle bitti hep böyle oluyor bıktım herkesle arkadaş olan bu özelliğimden ya biri de güzelim diye sevse nolur yazarken klavyeye çok sert vurarak yazıyorum çok sinirlendim çooook

regl dışında her an hazır ve açığım konuya. gün içi, gün dışı, uyku arası gibi çeşitlenir sfksjljksl
ay adım sapığa çıkcak

Ay nasil???? Ben dogum yapali 10 ay oldu, hala kendime gelemedim. Istek 0. Adam isyan edecek en sonunda

Doğumda normal değil mi ama? Zaten bebekle uğraşmaktan uykusuz kalıyorsunuzdur Hormonları da çok etkiliyor sonuçta. Sizin durum normal bence Biz çöpsüz üzümüz Bir kedimiz var onu da odadan atıp kapıyı kilitliyoruz

regl dışında her an hazır ve açığım konuya. gün içi, gün dışı, uyku arası gibi çeşitlenir sfksjljksl
ay adım sapığa çıkcak
Biz reglken de yapıyorduk Polikistik over var bende. Büyük bir ihtimalle geç yumurtlama var. İlaç kullanmadığımda inanılmaz derecede istekli oluyorum o dönemde. Normalde hamile kalma olasılığı düşük olduğu için o dönemde istek olmaz kadınlarda . Ben ilaç kullanınca azaldı o dönemki istek. Bıraktığım anda tekrar başladı . Şimdi tekrar kullanıyorum doğum kontrol hapı.

Benim de adım sapığa çıkacak burada ama ben de aynıyım

Bittiğine üzülüyorum bazen. En yakın zamanda tekrar ne zaman yapabiliriz diye hesaplıyorum daha bitmeden bazen de Erkek arkadaşıma diyorum evlenince kaçacak yer arıyacaksın benden diye

gidip erkek forumlarında bizi şikayet etmesinler bunlar ahahah

Bendeki şu isteğin yarısını erkek arkadaşıma versem yeter bence

İstekliliğime de “bir erkek daha ne ister” dedi geçende ama bilemiyorum 7 ay oldu şu an en son Lanet olası mesafeler

töbe estağfurullah, ben 2 gün geçince titreme geliyor.
gerçi koronO döneminde 3,5 ay direndik ama sonra dedik ki insan ölecekse de sevişmekten ölmeli
gkldfkgşfg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…