Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Tabi normal ama anormal olan bir turlu bitmemesi cocuk yuruyecek ben hala dogumu bahane ediyorum

Ortalama bir yıl gayet normal ya doğumdan sonra regl oldun mu?

Ben de sanki çocukluymuşum gibi yazıyorum ama okuya okuya az bir bilgim var benim de
Evet oldum iki kez. Evlilik bize yaramadi bence. Pes pese iki velet yapınca ne enerji kaldi ne libido
Son 3 senedir geceleri yanimizda hep biri var nasil istekli olabilirim

O zaman ben doğum günümde kuafore gıdeyım kesıp boyatayım başlayayım saç bakımlarına

Sen bana şöyleyim falan dedin bir resim attın taş gibi mübarak ben biliyordum ama ınsan kendınde olmayan şeylerı takar
Kiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız

168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz ) 20-26 kilo fazlam var en az evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında mütevazi olamıcam

Yok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisiz

Yok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisiz
Evet 86’yım Burada da yazdım daha önce Lexa’yla konuşmuştuk. Lise sona kadar 49 kiloydum. Sonra 57’lere çıktı en güzel kilom oydu. Üni 1’de 60-65’tim o da fena değildi. Üni 2 sonuna 77 oldum 69’a kadar kilo verdim geri aldım tekrar 70’e indim. 2017’den beri de gram kaybedemedim

Stresten kilo alanlardansn sen o zamn kuzum biraz diyetle kilo vermeye çalış evlenince 10 kilo aldım ben o 10 kiloyu hep aklında tut alacaksn diye o yuzden simdiden kilo ver ablani dinle cunku bizim boyumuzun maksimumu 70 kilo. Ben şu koronadanmidr bilmiyorum evdeyim diye 65 kilodan 61e düstüm stresten zayflayanlardanm ben

Ne güzel. Ben duygularını yiyenlerdenim Annemin rahatsızlığıyla yağlı, yüksek kalorili yiyeceklere yöneldim. Mutlu olmak için. Kolayı kestim geçen yıl. Günde 2-3 bardak içerken hiç içmez oldum. Bütün yıl o kadar şekeri kaloriyi almamam hiçbir işe yaramadı Sınavdan sonra deneyeceğim tekrar.

Iste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan o . Zaten fıstık gibi kızsın kuzum sağlik icin kilonu da verirsen kaymaklı fıstık olursun

Iste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan o . Zaten fıstık gibi kızsın kuzum sağlik icin kilonu da verirsen kaymaklı fıstık olursun
En önemlisi sağlık için evet. Polikistik over var. O kilo aldırıyor en çok. Vermeyi zorlaştırıyor. İnsülin direncim yokmuş neyse ki. Tiroid şeker vs hepsine baktırdım bir sıkıntım yok İşe başlayınca hareketlilikle veririm kiloyu diye umuyorum ben de İyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…