- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.861
töbe estağfurullah, ben 2 gün geçince titreme geliyor.
gerçi koronO döneminde 3,5 ay direndik ama sonra dedik ki insan ölecekse de sevişmekten ölmeli
gkldfkgşfg
Tabi normal ama anormal olan bir turlu bitmemesiDoğumda normal değil mi ama? Zaten bebekle uğraşmaktan uykusuz kalıyorsunuzdurHormonları da çok etkiliyor sonuçta. Sizin durum normal bence Biz çöpsüz üzümüz Bir kedimiz var onu da odadan atıp kapıyı kilitliyoruz
Ortalama bir yıl gayet normal yaTabi normal ama anormal olan bir turlu bitmemesicocuk yuruyecek ben hala dogumu bahane ediyorum
Evet oldum iki kez. Evlilik bize yaramadi bence. Pes pese iki velet yapınca ne enerji kaldi ne libidoOrtalama bir yıl gayet normal yadoğumdan sonra regl oldun mu?
Ben de sanki çocukluymuşum gibi yazıyorum amaokuya okuya az bir bilgim var benim de
Arada kalma hepsini sırayla yap icinde kalmasın canımNötr cilt altı tonum varCidden şanslıyım o konuda. Ama her şey yakıştığı için arada kalıyor insan
Yok valla salla fısfıs yapCok fazla karistirmaya gerek yok desene
Ahahhaha bak bu olabilirgidip erkek forumlarında bizi şikayet etmesinler bunlar ahahah
O zaman ben doğum günümde kuafore gıdeyım kesıp boyatayım başlayayım saç bakımlarınaevet, ayın aslanda olduğu günler saç bakımı için iyidir mesela :) malum aslan yelesi gibi saçlar için.
bazı başka burçlarda da onların doğaları gereği kestirseniz uzamaz kolay kolay gibi gibi..
kozmik bakım sayfası baya iyi, ben de takip ediyorum.
Sen bana şöyleyim falan dedin bir resim attın taş gibi mübarakNiye kesicen kız? Nasıl kesicen?
Ayy inanma evlenince o hallerinden eser kalmıyor ne yazık yavrucumİstekliliğime de “bir erkek daha ne ister” dedi geçende ama bilemiyorum7 ay oldu şu an en son Lanet olası mesafeler
Onun isteği az zatenAyy inanma evlenince o hallerinden eser kalmıyor ne yazık yavrucum
Kiloluların yüzü güzel olmuyor mu kızSen bana şöyleyim falan dedin bir resim attın taş gibi mübarakben biliyordum ama ınsan kendınde olmayan şeylerı takar
Bak formülu öğrendik kars terayağı ve balı yediriyoruz bizimkilereOnun isteği az zatenAz değil de benden az Şikayetim ondan İyi beslenince artıyor libidosu. Öğrenci evinde makarnayla bu kadar sık yapabilmemiz bile başarıymış meğer
Yok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisizKiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız
168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz) 20-26 kilo fazlam var en az evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında mütevazi olamıcam
Evet 86’yımYok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisiz
Stresten kilo alanlardansn sen o zamn kuzum biraz diyetle kilo vermeye çalış evlenince 10 kilo aldım benEvet 86’yımBurada da yazdım daha önce Lexa’yla konuşmuştuk. Lise sona kadar 49 kiloydum. Sonra 57’lere çıktı en güzel kilom oydu. Üni 1’de 60-65’tim o da fena değildi. Üni 2 sonuna 77 oldum 69’a kadar kilo verdim geri aldım tekrar 70’e indim. 2017’den beri de gram kaybedemedim
Ne güzel. Ben duygularını yiyenlerdenimStresten kilo alanlardansn sen o zamn kuzum biraz diyetle kilo vermeye çalış evlenince 10 kilo aldım beno 10 kiloyu hep aklında tut alacaksn diye o yuzden simdiden kilo ver ablani dinle cunku bizim boyumuzun maksimumu 70 kilo. Ben şu koronadanmidr bilmiyorum evdeyim diye 65 kilodan 61e düstüm stresten zayflayanlardanm ben
Iste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan oNe güzel. Ben duygularını yiyenlerdenimAnnemin rahatsızlığıyla yağlı, yüksek kalorili yiyeceklere yöneldim. Mutlu olmak için. Kolayı kestim geçen yıl. Günde 2-3 bardak içerken hiç içmez oldum. Bütün yıl o kadar şekeri kaloriyi almamam hiçbir işe yaramadı Sınavdan sonra deneyeceğim tekrar.
En önemlisi sağlık için evet. Polikistik over var. O kilo aldırıyor en çok. Vermeyi zorlaştırıyor. İnsülin direncim yokmuş neyse ki. Tiroid şeker vs hepsine baktırdım bir sıkıntım yokIste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan o. Zaten fıstık gibi kızsın kuzum sağlik icin kilonu da verirsen kaymaklı fıstık olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?