Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hadi insallah canım kpss ye hangi alanda gireceksin

Üç oturum gy gk, eğitim bilimleri ve İngilizce Öğretmenliği ÖABT 70-75 arası hedef
Bunlara arka arkaya giriyosunuz dimi Allah kolaylık versin kuzum valla ben bikere girdim o zmn branş kısmi yoktu o bile iskence gibi gelmisti

Bunlara arka arkaya giriyosunuz dimi Allah kolaylık versin kuzum valla ben bikere girdim o zmn branş kısmi yoktu o bile iskence gibi gelmisti
Gy gk eğitim aynı gün öteki iki hafta kadar sonra oluyor. Ben de geçen yıl gy gk sınavına girdim eğitime giremedim Neyse ki bu yıl havalar daha serin olacak, ertelenmesi işime yarar umarım normalde temmuzdayken bu yıl Eylül’de.

Aynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağnda o sinav hayatımi degstrdi öğretmen olmama kararı aldım kpssye girmeyeyim diye iyi sen pes etmemissn

Aynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağnda o sinav hayatımi degstrdi öğretmen olmama kararı aldım kpssye girmeyeyim diye iyi sen pes etmemissn
Özelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yok Seviyorum da öğretmenliği

Len ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcan

Özelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yok Seviyorum da öğretmenliği
Aynen devam et kuzum ben akademisyenlige gittimde noldu daha beter yıprandım hala kadro falan yok o zaman sabretseydim belki kaç yıllık öğretemendim simdi seviyosan daha da iyi ben manyak bir okulda stajdan sonra öğretmenlik bana göre değil dedm okuldaki o hocaya saygılarımı ileteyim icinde kalmasın

Len ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcan
Benim x yerden kilo alıyorum deme şansım yok Sende en azından o var diyormuşum Şaka bir yana yuvarlaklaştım iyice ya Boyumu da kısa gösteriyor kilo. Sağlıktan sonra da görüntü için kilo vericem. Gerçekten hiç memnun değilim vücudumu soktuğum bu halden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…