- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.881
Hadi insallah canımEn önemlisi sağlık için evet. Polikistik over var. O kilo aldırıyor en çok. Vermeyi zorlaştırıyor. İnsülin direncim yokmuş neyse ki. Tiroid şeker vs hepsine baktırdım bir sıkıntım yokİşe başlayınca hareketlilikle veririm kiloyu diye umuyorum ben de İyi dileklerin için teşekkür ederim ❤
Üç oturumHadi insallah canımkpss ye hangi alanda gireceksin
Bunlara arka arkaya giriyosunuz dimiÜç oturumgy gk, eğitim bilimleri ve İngilizce Öğretmenliği ÖABT 70-75 arası hedef
Ahahhaha bak bu olabilirşikayet ediyorlamırş bizimkilr erkekler kulubu var mı gidip bizde orada fake konu açalım
Gy gk eğitim aynı günBunlara arka arkaya giriyosunuz dimiAllah kolaylık versin kuzum valla ben bikere girdim o zmn branş kısmi yoktu o bile iskence gibi gelmisti
Aynen arastrayım bakayım var miburadaki harun abi gibi bizde remziye abla oluruz valla oralarda haha
Aynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağndaGy gk eğitim aynı günöteki iki hafta kadar sonra oluyor. Ben de geçen yıl gy gk sınavına girdim eğitime giremedim Neyse ki bu yıl havalar daha serin olacak, ertelenmesi işime yarar umarım normalde temmuzdayken bu yıl Eylül’de.
Özelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yokAynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağndao sinav hayatımi degstrdi öğretmen olmama kararı aldım kpssye girmeyeyim diye iyi sen pes etmemissn
Len ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcanKiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız
168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz) 20-26 kilo fazlam var en az evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında mütevazi olamıcam
Aynen devam et kuzum ben akademisyenlige gittimde noldu daha beter yıprandım hala kadro falan yok o zaman sabretseydim belki kaç yıllık öğretemendim simdiÖzelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yokSeviyorum da öğretmenliği
Benim x yerden kilo alıyorum deme şansım yokLen ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcan
Hayret bdv’de sevgili olmadan sevişmek konusundaki ilk yorumuma beğenmedimler yağmıyor
Lexa ‘sıkıyosa bdv’de fuckbuddy de’ demişti de ondan şey ettimben bi dislike atiim mi hahahah
Ben de gideyim beğenmedim atayım sevabınaHayret bdv’de sevgili olmadan sevişmek konusundaki ilk yorumuma beğenmedimler yağmıyor
Kıyamadım sadece şaşırdımBen de gideyim beğenmedim atayım sevabına
sazan.avi yapıyorlar bizee kardeşşşşşşBanlamak için konu bildirimi göndermişler galibayine saçma sapan yorum yapan bir sürü kişi var konuya cevap versem kesin banlanirim dihdsjnfjh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?