- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.921
Okudum sonradan sinirlerim bozulduBiz de baya baya fuckbuddylikten evlenme örnekleri veriyoruz ortada kelimenin ilk yarısı yok
Ayy meslektasmisiz ya biz. Ben 2014te atandim. Alana yuklen alanaÜç oturumgy gk, eğitim bilimleri ve İngilizce Öğretmenliği ÖABT 70-75 arası hedef
Geçen yıl 54 doğru yapmışım alanda hiç çalışmadanAyy meslektasmisiz ya biz. Ben 2014te atandim. Alana yuklen alana
Ben girdiğimde 50 soruydu, 38 dogru yapmistim. Dil edebiyat mezunuyum ben. Bizim unideki dersler isime yaramisti baya ama artik unuttum cogunu. Atanma sansimiz yuksek oluyor bizim. Öylesine diye girdim, 70 geldi puanim. Darisi basinaGeçen yıl 54 doğru yapmışım alanda hiç çalışmadanbu yıl dilbilim dersim vardı ünide tek ders olunca kastım iyice uzmanı oldum, AB geldi yıllardır FF olan ders 8 soru çıkıyormuş galiba. 6-8 arası oradan yaparım bu yıl
Delfi başvurular geçti mi ya ?Geçen yıl 54 doğru yapmışım alanda hiç çalışmadanbu yıl dilbilim dersim vardı ünide tek ders olunca kastım iyice uzmanı oldum, AB geldi yıllardır FF olan ders 8 soru çıkıyormuş galiba. 6-8 arası oradan yaparım bu yıl
Benim de öylesine girdiğimde 68 oldu geçen yıl eğitimi evde çözüp hesapladım, hastalanıp girememiştim. 75 soru tabi şimdiBen girdiğimde 50 soruydu, 38 dogru yapmistim. Dil edebiyat mezunuyum ben. Bizim unideki dersler isime yaramisti baya ama artik unuttum cogunu. Atanma sansimiz yuksek oluyor bizim. Öylesine diye girdim, 70 geldi puanim. Darisi basina
30 haziran - 13 temmuz kuzu ben de yapmadım daha bu hafta içi halledicemDelfi başvurular geçti mi ya ?
Supersin. Umarim iyi bir yere atanirsinBenim de öylesine girdiğimde 68 oldu geçen yıl eğitimi evde çözüp hesapladım, hastalanıp girememiştim. 75 soru tabi şimdi
kaşık yapmışlar ablası sdlfjisdfjkönce sevişmek sonra sevgili olmak konusunda sevişme olmamış kız
öpüşüp uyumuşlar
töbe töbe
skdlfjsdljl
bayılmayı ölmek sanmış ayol konu sahibi
baya minnoş sevgili olmuşlar zaten
ihihihihi
kaşık yapmışlar ablası sdlfjisdfjk
Ay ben de şimdi bitirdim kahvemiyaaaa okurken ağzıımdaki kahveyi ekrana püskürttüm ahahah
İlerde inşallah kepçe yaparlaryaaaa okurken ağzıımdaki kahveyi ekrana püskürttüm ahahah
Ben de şimdi içtim kahvemi ohhhAy ben de şimdi bitirdim kahvemi
2020 tarihten silinmeli bence aslşjfklisdjben bunu 2019 için de söylüyorum ya :) ne güzel yılmış.. bi de 2020ye bak, tam patates :)
2020 tarihten silinmeli bence aslşjfklisdj
ondan sonra da galatasarayın yüzü gülmedi be adskljidfldfjkHer şey Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıkoy'de 20 sene sonra yenmesinden sonra oldu sdsfgs
Sorma yaondan sonra da galatasarayın yüzü gülmedi be adskljidfldfjk
2020 tarihten silinmeli bence aslşjfklisdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?