Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

bu arada takip edince noluyo hanımlar? ben de zamanında baya kişiyi takip etmişim hatırlamıyorum bile
kimseden bildirim falan da gelmiyo

elektrayı takip edip siteyi karıştırdım ve "arkadaşlarımın aktiviteleri" butonuyla tanıştım
baya güzel bişeymiş ya ekliyim hepinizi stalklayayım bi güzel

Geri dönerse şaşırirım ben ağzım açık kaldı gerçekten çok ayıp .
Ya, tepki şekli yanlış kabul. Ama gerçekten bu tarz bir konuya neden bildirimler gidiyor ki? Bir de o kadar tartışma olan, üslupların sıkıntılı olduğu, dini yorumların olduğu bir konu, kapatılmadı bile. 30 sayfayı buldu bomboş bir konu

Bu tarz konuların fazla mesaj alması üyelerden kaynaklanıyor mesela yorumumu yazar geçerim ama millet uzattikca uzatıyor o da yetmiyor gidip başka yorumu alıntıyorlar al sana polemik garip yani .
Bildirim gitmesi de bildirimleri kapatabilirler ben bana bildirim geldiğinden haberim bile yok hatta bazen bildirim geliyor açıp bakmıyorum yani :)

Ben bakıyorum her bildirime ya Alıntı olmayanlara kolay kolay tıklamıyorum ama. Bilmiyorum böylesi tartışmaların olduğu topiğe çağırmaları hoş olmadı bence. Üsluptan kiblicem şimdi haddini aşanları.

Hava sıcak insanlar sinirli tamamen bundan yoksa çok ciciler

Söz konusu evlilik öncesi ilişki olunca Sibirya soğukları bile bdv'yi yatıştıramaz
Banane beni ilgilendirmez demeyi bilmiyorlar
Ben kendim için karşıydım tercihim bu yönde oldu . En yakın dostumun tercihi farklı kuzenlerimin tercihi farklı sadece banane diyorum bukadar basit is had bilmekten geçiyor istediğiniz kadar anlatın bu saatten sonra bilmezler en iyisi ozaman da sanane demek

iyi fikirmiş ben de fellow 35lik olarak kullanabilirim bunu

Ban yemıssın, sana ıcımden tam bir cıceksın demek gelmisti malesef yoksun, gelınce okursun artık asdagagahahaha askı memnu replıgı mı yazmıssın bir konuya unutmamıssın cok hosuma gıttı

valla türk milleti birbirimizin görüşüne burnumuzu sokmaktansa kendi hayatlarımıza odaklansak çoktan muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…