Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

valla türk milleti birbirimizin görüşüne burnumuzu sokmaktansa kendi hayatlarımıza odaklansak çoktan muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştık :)
Suan içimden amaan diyorum aşırı bosvermislik var ne yaparlarsa yapsınlar

Ben varım seksü hatun pembe gibi bacaklarimi uzatmisim etrafa bakiniyorum
Anneme geldim bende dogum gunu var ama benim ilgimi cekmıyor agagagaga ablam aılesı ve kaynanaları size bakayım dedim. Sımdı burda olsaydınız da sahile cıksaydık

Anneme geldim bende♥ dogum gunu var ama benim ilgimi cekmıyor agagagaga ablam aılesı ve kaynanaları size bakayım dedim. Sımdı burda olsaydınız da sahile cıksaydık
Ne güzel olurdu ya deniz aşığıyım ama yok olmayınca olmuyor

Olaylı konu hangısı Fransız kaldım bana duzgunce anlatın ayol noldu
Olaya kazende girdi falan konu biraz tuhaflasti aslında kız sevistgini sanıyordu birlesme yok öpüşüp koklasıp uyuyorlarmıs ama bizim kk namus bekcileri ayy delirttiler ya kıza neler yazdlar

Kim, ya duzgunce anlatsanıza onca sayfayı okutmayın simdı agagagaga noldu
3 kere sevistik is arkadasmla diye bir konu açmış kiz ilerleyen sayfalarda öğrendik ki cinsel birlesme yok bol öpüsmeli seyler yasayıp uyuyolarmış kız ben cocukla ilgili bisiler hissetemye basladm ama sevgili diye baslamadık ne yapayım diye soruyordu ama olay baya büyüdü çok sinir bozucu yorumlar var cidden tahammul edemezsin giripte banlanma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…