- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.961
Suan içimden amaan diyorum aşırı bosvermislik var ne yaparlarsa yapsınlarvalla türk milleti birbirimizin görüşüne burnumuzu sokmaktansa kendi hayatlarımıza odaklansak çoktan muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştık :)
Ben varım seksü hatun pembe gibi bacaklarimi uzatmisim etrafa bakiniyorumKızlar napıyosunuz ne var ne yok ♥
Nerdeyse herkes banlı yazıscak kimse kalmamıs
Noldu naptı kıGeri dönerse şaşırirım ben ağzım açık kaldı gerçekten çok ayıp .
Anneme geldim bendeBen varım seksü hatun pembe gibi bacaklarimi uzatmisim etrafa bakiniyorum
4. de sen oldun yangına yürüyen sdfgsBen varım seksü hatun pembe gibi bacaklarimi uzatmisim etrafa bakiniyorum
Son mesajlarına bakNoldu naptı kı
Ben de varım bdvdeki olaylı konuda sinir bozanları eksiliyorum sdfgs dini yorumları üslupları kibliyorum çok eğlenceliKızlar napıyosunuz ne var ne yok ♥
Nerdeyse herkes banlı yazıscak kimse kalmamıs
Ne yaptım ki Allah allah4. de sen oldun yangına yürüyen sdfgs
Bekleyin bes dk ozaman bakmadıgım sayfa var bayaSon mesajlarına bakşimdi anlatasim gelmedi
Hangi konu ya? Bugun hic bakamadim bdvyeBen de varım bdvdeki olaylı konuda sinir bozanları eksiliyorum sdfgs dini yorumları üslupları kibliyorum çok eğlenceli
Olaylı konu hangısı Fransız kaldım bana duzgunce anlatın ayol nolduBen de varım bdvdeki olaylı konuda sinir bozanları eksiliyorum sdfgs dini yorumları üslupları kibliyorum çok eğlenceli
Ne güzel olurdu yaAnneme geldim bende♥ dogum gunu var ama benim ilgimi cekmıyor agagagaga ablam aılesı ve kaynanalarısize bakayım dedim. Sımdı burda olsaydınız da sahile cıksaydık
Valla öyle bi laf etti ki bani yedidedi ve banlandı :) bacım nirelere gittin
Geri geri okuycam ben send ebasla okumaya neler kacırdık gorelımHangi konu ya? Bugun hic bakamadim bdvye
Kim, ya duzgunce anlatsanıza onca sayfayı okutmayın simdı agagagaga nolduValla öyle bi laf etti ki bani yedi
Olaya kazende girdi falan konu biraz tuhaflasti aslında kız sevistgini sanıyordu birlesme yok öpüşüp koklasıp uyuyorlarmıs ama bizim kk namus bekcileri ayy delirttiler ya kıza neler yazdlarOlaylı konu hangısı Fransız kaldım bana duzgunce anlatın ayol noldu
3 kere sevistik is arkadasmla diye bir konu açmış kiz ilerleyen sayfalarda öğrendik ki cinsel birlesme yok bol öpüsmeli seyler yasayıp uyuyolarmış kız ben cocukla ilgili bisiler hissetemye basladm ama sevgili diye baslamadık ne yapayım diye soruyordu ama olay baya büyüdüKim, ya duzgunce anlatsanıza onca sayfayı okutmayın simdı agagagaga noldu
DecemBerı diyorlarKim, ya duzgunce anlatsanıza onca sayfayı okutmayın simdı agagagaga noldu
Sevgili olmadan sevişme konusuHangi konu ya? Bugun hic bakamadim bdvye
Carsafli yorumu gordum, nevrim döndüGeri geri okuycam ben send ebasla okumaya neler kacırdık gorelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?