- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.981
Olaya kazende girdi falan konu biraz tuhaflasti aslında kız sevistgini sanıyordu birlesme yok öpüşüp koklasıp uyuyorlarmıs ama bizim kk namus bekcileri ayy delirttiler ya kıza neler yazdlar
Onu gormedım de decemBer zor gelir demısler ya onun son ne yazdıgına baktımCarsafli yorumu gordum, nevrim döndü
Ayy bitanesi bana laf carptı aynı gorüste degiliz falan diye ben kızı savunuyor gibi durdugum icin hakkmda öyle düşündü3 kere sevistik is arkadasmla diye bir konu açmış kiz ilerleyen sayfalarda öğrendik ki cinsel birlesme yok bol öpüsmeli seyler yasayıp uyuyolarmış kız ben cocukla ilgili bisiler hissetemye basladm ama sevgili diye baslamadık ne yapayım diye soruyordu ama olay baya büyüdüçok sinir bozucu yorumlar var cidden tahammul edemezsin giripte banlanma sakın
Ben de ben de. Bunu öven ve "bu yüzden mi evlenmek istemiyorsun?" Diyen bir kadını gördü bu gözler. Daha 25 yaşında ikinci çocuğa hamileymiş. Üstünlük gibi anlatıyor bi deCarsafli yorumu gordum, nevrim döndü
Aynen kıyamam bisi yaptım sanıyor bu gozler köy yerinde gayet namuslu diye düşündüğümüz köylü kadnların yedikleri naneleride okudu ama gelde anlatyaa o konu sahibinin tatlışlığı :)
ayol kız sevişmeyi ne kadar farklı algılamış.. gerçekten çok minnoş :)
Carsafli yorum nasıldı, kanlı carsaflamı ovunmusBen de ben de. Bunu öven ve "bu yüzden mi evlenmek istemiyorsun?" Diyen bir kadını gördü bu gözler. Daha 25 yaşında ikinci çocuğa hamileymiş. Üstünlük gibi anlatıyor bi de
Evet. Konu sahibi evlenmek istemediğini söyleyince "bu yüzden mi evlenmekten çekiniyorsunuz" demiş. Ben özelden atıyorum sana söz konusu mesajı.Carsafli yorum nasıldı, kanlı carsaflamı ovunmus
Sıfrelı gıbı konusmayin ya
Aynen onu göstermeyle övünüyor ne kadar ilkel bir durum ama... sonunda da dogdugun yer kaderindir dedi... biz kadnlar bu kaderi degstrebiliriz ama bunlari okudukça ne yazık ki diyorum devam ettirecek kadınlar varCarsafli yorum nasıldı, kanlı carsaflamı ovunmus
Sıfrelı gıbı konusmayin ya
Aa ciddenmi hangi şehirde oturuyodun bizimde burası serinledi çok şükürBurda felaket fırtına ciktı kızlar
Ben Trakyadayım normalde de, fırtına suan istanbuldaAa ciddenmi hangi şehirde oturuyodun bizimde burası serinledi çok şükür
Ayy zaten istanbul serinleyince bize de geliyorBen Trakyadayım normalde de, fırtına suan istanbulda
Denize giricem ben ama ya,Ayy zaten istanbul serinleyince bize de geliyorazcık firtınanız olsun yavrum yaa bizi biraz serinletmesi icin sizde fırtına kar olması lazm hehehe... aman dikkat et bisiler falan uçuyormu
Burda felaket fırtına ciktı kızlar
Ay amin deme denize girmek ıcın kalcam yarınyarın yağmur varmış. 25 drc olcak diollaaaa... amin allahcım işalla yaa
Burası da yağışlı ve serindi bugünBurda felaket fırtına ciktı kızlar
Demeyin yaBurası da yağışlı ve serindi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?