Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Olaya kazende girdi falan konu biraz tuhaflasti aslında kız sevistgini sanıyordu birlesme yok öpüşüp koklasıp uyuyorlarmıs ama bizim kk namus bekcileri ayy delirttiler ya kıza neler yazdlar

yaa o konu sahibinin tatlışlığı :)
ayol kız sevişmeyi ne kadar farklı algılamış.. gerçekten çok minnoş :)

Ayy bitanesi bana laf carptı aynı gorüste degiliz falan diye ben kızı savunuyor gibi durdugum icin hakkmda öyle düşündü ‍♀ oysa ki esim benim hayatmdaki ilk erkek onunlada evlendim ama başkalarının hayatlarını yargılamamayı öğrendim kimsenin yaşamını yargılamaya hakkımız yok ilber ortaylı gibi çıldırıcam çok cahiller keske yok olsalalar

yaa o konu sahibinin tatlışlığı :)
ayol kız sevişmeyi ne kadar farklı algılamış.. gerçekten çok minnoş :)
Aynen kıyamam bisi yaptım sanıyor bu gozler köy yerinde gayet namuslu diye düşündüğümüz köylü kadnların yedikleri naneleride okudu ama gelde anlat

Ben de ben de. Bunu öven ve "bu yüzden mi evlenmek istemiyorsun?" Diyen bir kadını gördü bu gözler. Daha 25 yaşında ikinci çocuğa hamileymiş. Üstünlük gibi anlatıyor bi de
Carsafli yorum nasıldı, kanlı carsaflamı ovunmus
Sıfrelı gıbı konusmayin ya

Carsafli yorum nasıldı, kanlı carsaflamı ovunmus
Sıfrelı gıbı konusmayin ya
Aynen onu göstermeyle övünüyor ne kadar ilkel bir durum ama... sonunda da dogdugun yer kaderindir dedi... biz kadnlar bu kaderi degstrebiliriz ama bunlari okudukça ne yazık ki diyorum devam ettirecek kadınlar var

Ben Trakyadayım normalde de, fırtına suan istanbulda
Ayy zaten istanbul serinleyince bize de geliyor azcık firtınanız olsun yavrum yaa bizi biraz serinletmesi icin sizde fırtına kar olması lazm hehehe... aman dikkat et bisiler falan uçuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…