- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.141
Aa sana koyabildimÇıkış yapıp geri girdim yok, olmuyor
Düzelmiş yaaAa sana koyabildim
Yaa hangi dua topigi bakayım hemenYaa bu dua topiğinde ne olmuş ki. Çok alakasız yerlerde ban yiyorlar
Ne olmuşYaa bu dua topiğinde ne olmuş ki. Çok alakasız yerlerde ban yiyorlar
O topikler daha tehlikeli olabiliyor kapışınca topige uygun olarak beddualar uçuşabiliyor havadaYaa bu dua topiğinde ne olmuş ki. Çok alakasız yerlerde ban yiyorlar
Silinmiş galiba mesajlar. Bekarlar için dua diye bir konu gördümYaa bu dua topiğinde ne olmuş ki. Çok alakasız yerlerde ban yiyorlar
Yaa hangi dua topigi bakayım hemen
Ne olmuş
O topikler daha tehlikeli olabiliyor kapışınca topige uygun olarak beddualar uçuşabiliyor havada
Bookermoon gülmüş. Bir onun mesajı duruyor. Lexacommander o guruba mı itelesek acabaSilinmiş galiba mesajlar. Bekarlar için dua diye bir konu gördüm
Birisi yönetimi etiketleyip “bu mesajları silebilir misin, dua topiğine yakışmıyor” yazmışBookermoon gülmüş. Bir onun mesajı duruyor. Lexacommander o guruba mı itelesek acaba
Bende bendeBirisi yönetimi etiketleyip “bu mesajları silebilir misin, dua topiğine yakışmıyor” yazmışO yüzden merak ettim ne olduğunu
Silinmiş galiba mesajlar. Bekarlar için dua diye bir konu gördüm
Hahahaha simdı senı okumadan aynısını yazdım ahahahahahahaO koca bulmak için olan dua topiginde başarı oranlarını sorduğum için çat diye banlanmistim
Hosgeldin Cledyana cıgımBir cigara, temiz don, vayt çaklıt moka falan getirir insan. Mapus damlarina düştük kolay mı
Zalımlar pek hayırsız çıktınız
Hoşgeldin nassın. Temiz don getirdim ama hücreye atmışlar seniBir cigara, temiz don, vayt çaklıt moka falan getirir insan. Mapus damlarina düştük kolay mı
Zalımlar pek hayırsız çıktınız
Hoşbulduk bebekHosgeldin Cledyana cıgım
Bir tane zırtın hırt kocası yüzünden düştüm hucrelere bacim sorma. Bana iftira atiyirlerrr (Zeynep modu)Hoşgeldin nassın. Temiz don getirdim ama hücreye atmışlar seni
Taş yere dusmeden cıngırdar mi CledyanaBir tane zırtın hırt kocası yüzünden düştüm hucrelere bacim sorma. Bana iftira atiyirlerrr (Zeynep modu)
Duseceğimi bilsem daha kafa goz girerdim. Psikologa git demek de suç olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?