- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.101
Geldi mi yolladgm sıcak hava dalgası kuzumNaber kızlar nasılsınız ♥ benı soracak olursanız keyıf yapıyorum agagahahaha
Ya sorma. Onceden ne kolay verirdim, simdi 1 kilo vericem diye nelerden vaz geciyorumKilo cok rahat alıp, verememek lanet gıbı dı mı ya
Ben kahvaltıyı geç yaptığım için çaycıyım akşamları türk kahvesi keyfi offfBende kahve eslıgınde sigaramı ıcıyorum
Yok be yavrucum hava baya ruzgar burdaGeldi mi yolladgm sıcak hava dalgası kuzum
Kahveyi sahilde ıctım aslında sabah kahvaltıdan sonra ama bı doymama durumum var uyuyana kadar kimnklır kac tane daha ıcıcemBen kahvaltıyı geç yaptığım için çaycıyım akşamları türk kahvesi keyfi offf
Ozleme ya, canının sigara istememesı bildigin nimet. Keske Bıgun uyansam ve canım artık sigara istemiyor olsaHamilelikten once sigara iciyordum ama artik icmiyorum. Canim da istemiyor ama o keyfi ozluyorum cidden
Hele arkadaşlarınla dışarda muhabbet ederken daha bir keyifli oluyor 5 ayı geçti pandemiden dolayı evdeyiz hepHamilelikten once sigara iciyordum ama artik icmiyorum. Canim da istemiyor ama o keyfi ozluyorum cidden
Kesinlikle katılıyorumHele arkadaşlarınla dışarda muhabbet ederken daha bir keyifli oluyor 5 ayı geçti pandemiden dolayı evdeyiz hep
Niyetin varsa olur. Gerçekten istemek lazim. Esim ortaokuldan beri icen bir tiryakiydi. 4 ay olacak agzina sürmediOzleme ya, canının sigara istememesı bildigin nimet. Keske Bıgun uyansam ve canım artık sigara istemiyor olsa
Özlediğim odur belki deHele arkadaşlarınla dışarda muhabbet ederken daha bir keyifli oluyor 5 ayı geçti pandemiden dolayı evdeyiz hep
Hıc bırakmaya kalkısmadım hep agzımda keske bıraksam lafı bos bosNiyetin varsa olur. Gerçekten istemek lazim. Esim ortaokuldan beri icen bir tiryakiydi. 4 ay olacak agzina sürmedi
Valla yanıyoruz biz burada yaa hemen gönderiyorum sen serin havayi buraya yollaYok be yavrucum hava baya ruzgar burdahala bekliyorum ama umudu kesmedim haberin olsun gonder gelsın ♥
Ben hamile kalmasam birakmazdim. Bana psikolojik olarak iyi geliyordu. Surpriz hamilelik olunca mecbur kaldimHıc bırakmaya kalkısmadım hep agzımda keske bıraksam lafı bos bos
Valla super olmus saglıgın acısındanBen hamile kalmasam birakmazdim. Bana psikolojik olarak iyi geliyordu. Surpriz hamilelik olunca mecbur kaldim
İyi ki bırakmışsın kuzum. Benim babam bir fırt dahi içmemiş hayatındaBen hamile kalmasam birakmazdim. Bana psikolojik olarak iyi geliyordu. Surpriz hamilelik olunca mecbur kaldim
Bızde de aynı ya babam hayatı boyunca ne alkol ne sigara ağzına sürmüş bi evde içen benim annem biliyor babam bilmiyor bilse kalbine iner sevmez sigara içeniİyi ki bırakmışsın kuzum. Benim babam bir fırt dahi içmemiş hayatındaBen de hep onu örnek aldım, hiç içmedim. İleride çocuğun da “annem bana hamile kaldığından beri içmemiş” der örnek alır, övünür
Benim de babam sevmez annem içerdi bıraktı. Şimdi arada izin veriyoruz teyzemlerle falan kahve içerken içiyor. Babam geçende annemin sigarasını yaktı kendi ağzında yakarken bir fırt çekmiş olduBızde de aynı ya babam hayatı boyunca ne alkol ne sigara ağzına sürmüş bi evde içen benim annem biliyor babam bilmiyor bilse kalbine iner sevmez sigara içeniboşa para harcamadır.
Evet ya ben içenlere ne buluyorsunuz şu zıkkımda da derdim kız arkadaşlarım az içerlerdi yanımda kokusu direk vuruyordu. Sonra bir arkadaşımla aynı hafta başlamıştık o bana diyemedi ben onaBenim de babam sevmez annem içerdi bıraktı. Şimdi arada izin veriyoruz teyzemlerle falan kahve içerken içiyor. Babam geçende annemin sigarasını yaktı kendi ağzında yakarken bir fırt çekmiş olduBekaret gitti dedim ama içimden “öff” dedi babam da 60 yıllık hayatında tek o oldu yani.
Şansıma erkek arkadaşım da içmiyor, hiç içmedi. Geçen yıl farklı sigaralardan içiyorlardı onu da bıraktıİlk öpüştüğüm adam sigara içiyordu Küllük yalamış gibi oluyordum resmen Erkekler daha az dikkat ediyor bir de kokusuna diş fırçalamaya falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?