Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Acil yerine aile hekimine gittim. Hem daha tenha hem daha az riskli diye. İğne istememe şaşırdı ama su içemiyorum şu an ilaç yutamam. Zaten açım kas gevşetici ağrı kesici ilaçlar aç karna içilmiyor . O yüzden iğne istiyorum acısı önemli değil dedim. Eve gelirken anladım neden istediğime şaşırdığını Totodan ayak bileğine kadar bir sızlama oldu eve gelene kadar. Ama başardım Duşa girip sıcak su tutucam güzelce kremimi sürüp sıcak su torbası koyucam boynuma. Aksi gibi burası sıcak, güzel esiyor ama evin içi sıcak

Ben hamile kalmasam birakmazdim. Bana psikolojik olarak iyi geliyordu. Surpriz hamilelik olunca mecbur kaldim
İyi ki bırakmışsın kuzum. Benim babam bir fırt dahi içmemiş hayatında Ben de hep onu örnek aldım, hiç içmedim. İleride çocuğun da “annem bana hamile kaldığından beri içmemiş” der örnek alır, övünür

Bızde de aynı ya babam hayatı boyunca ne alkol ne sigara ağzına sürmüş bi evde içen benim annem biliyor babam bilmiyor bilse kalbine iner sevmez sigara içeni boşa para harcamadır.

Bızde de aynı ya babam hayatı boyunca ne alkol ne sigara ağzına sürmüş bi evde içen benim annem biliyor babam bilmiyor bilse kalbine iner sevmez sigara içeni boşa para harcamadır.
Benim de babam sevmez annem içerdi bıraktı. Şimdi arada izin veriyoruz teyzemlerle falan kahve içerken içiyor. Babam geçende annemin sigarasını yaktı kendi ağzında yakarken bir fırt çekmiş oldu Bekaret gitti dedim ama içimden “öff” dedi babam da 60 yıllık hayatında tek o oldu yani.

Şansıma erkek arkadaşım da içmiyor, hiç içmedi. Geçen yıl farklı sigaralardan içiyorlardı onu da bıraktı İlk öpüştüğüm adam sigara içiyordu Küllük yalamış gibi oluyordum resmen Erkekler daha az dikkat ediyor bir de kokusuna diş fırçalamaya falan.

Evet ya ben içenlere ne buluyorsunuz şu zıkkımda da derdim kız arkadaşlarım az içerlerdi yanımda kokusu direk vuruyordu. Sonra bir arkadaşımla aynı hafta başlamıştık o bana diyemedi ben ona çantasında gördüm bana direk kankiii kızarsın diye diyemedim diyınce bende başladım utandım diyemedim dedim ama erkek arkadaşım sağ olsun hiç kokusunu almadım ağız bakımı önemlidir içmesine rağmen öperken hiç almadım kokuyu yoksa öpemem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…