- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.121
Dikkat etmeyen kişiyle öpüşülmüyor gerçekten. Bende astım da var. Yanımda içilmesi baya etkiliyor. Ev arkadaşım vardı o da içiyordu. Banyoda içmediği sürece etkilemezdi. Son iki üç yılda daha bir hassas oldum, yanımda biri içerken burun kıllarım yanıyor gibi hissediyorumEvet ya ben içenlere ne buluyorsunuz şu zıkkımda da derdim kız arkadaşlarım az içerlerdi yanımda kokusu direk vuruyordu. Sonra bir arkadaşımla aynı hafta başlamıştık o bana diyemedi ben onaçantasında gördüm bana direk kankiii kızarsın diye diyemedim diyınce bende başladım utandım diyemedim dedim ama erkek arkadaşım sağ olsun hiç kokusunu almadım ağız bakımı önemlidir içmesine rağmen öperken hiç almadım kokuyu yoksa öpemem ya
Yine kim gittiKızlar herkes teker teker banlaniyor hayırdır hasat mevsimi mi geldi
Eyvahlar olsun
Delfi cevap vermişYine kim gitti
Bak yaaa ben zamanında çok gittim pişman değilim varsın gideyim aklım söylemediklerimde halaElektra ve delfi nin gideceği günü bekliyorum
Ben ilk kez bu yıl banlandımElektra ve delfi nin gideceği günü bekliyorum
Aaa cıddı mı
Aaa cıddı mı
Anamm hangi konuda gittiler hemen bakayım ben de
Book fena gitmişAnamm hangi konuda gittiler hemen bakayım ben de
Ahhaha selamda yollamıs ya bize sagolsunBook fena gitmişLess’i anlayamadım ama
Ahhaha selamda yollamıs ya bize sagolsunaynen ben de onu okuyodum nerede gitti diye yalnz lexa nın cok uzun sürmedi mi
Valla mesajlarına kopuyordum ben gelsin tekrardan lutfennnEvet. Baya... Özledik Lexa seniBurada olsaydın atışırdık sdfgs
Aa bende de oldu yoruma emoji brajcam sadece like var bide zorla onu birakabildm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?