- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.161
Bulunca yaziyorlar mi ben de onu merak ettimO koca bulmak için olan dua topiginde başarı oranlarını sorduğum için çat diye banlanmistim
Bookermoon ve lexa gibi mi yaniBir tane zırtın hırt kocası yüzünden düştüm hucrelere bacim sorma. Bana iftira atiyirlerrr (Zeynep modu)
Duseceğimi bilsem daha kafa goz girerdim. Psikologa git demek de suç olmuş
Bekar mıydınBulunca yaziyorlar mi ben de onu merak ettimBuldum buldum buldum diye.
Dedim sus daha yeni ciktin mapustan
Taş yere dusmeden cıngırdar mi Cledyana
Lexaya ne demis diye bakmak için girmistim oysaki tutamadim cenecegizimiBookermoon ve lexa gibi mi yanidümdük.
Ben de diyorum brokolis niye üzgün emoji koyuyor seni banladılar mı bak simdi cogu banlanmiş ahın tutmuş onlarıO koca bulmak için olan dua topiginde başarı oranlarını sorduğum için çat diye banlanmistim
Hele soruya bak hele heleBekar mıydın
Ama cevap alamadımHele soruya bak hele hele
O koca bulmak için olan dua topiginde başarı oranlarını sorduğum için çat diye banlanmistim
Hoş geldiinBir cigara, temiz don, vayt çaklıt moka falan getirir insan. Mapus damlarina düştük kolay mı
Zalımlar pek hayırsız çıktınız
HoşbuldumHoş geldiin
HoşbuldumBuralar sesszdi hoş geldin lexa da geldimi tamam
Bulunca yaziyorlar mi ben de onu merak ettimBuldum buldum buldum diye.
Dedim sus daha yeni ciktin mapustan
Ben de diyorum brokolis niye üzgün emoji koyuyor seni banladılar mı bak simdi cogu banlanmiş ahın tutmuş onları
Bulunca soylemezler de nazar eden olur falan[
Ay yok ya ben bi başarı oranını sordum diye konudaki herkes eksiye basmis. Fazla agresifler
Dcember dönemez özelden atayım ben nedeniniKimler gitti yaa çok mu kayip var.
December buralarda mi?
Asli donmedi mi?
Arada cok mu sey kacirdik ne
Değmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?