- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.361
Ne bocegı?SEn benim geçen ki böcek ısırıklarını görsen ohoooallahtan kuruyup iyileşiyorlar
Bide kanın şeker diyorlar mı ortamdaki diger kisilerDeniz kenarı burası ve evin onunde cok agac var.
Bence denız ve agacla ılgısı var
Istıla altındayız suan
Ve bitek benı yiyorlar
Göremedim ki yorum yapayım kızBir ombre bir de mor saçlarımı göndermiştimbaya gerilerde kaldı dudak ve çene dışında yüzüm görünmüyor ama değil mi
Tam bir terazi kadınısın isteEvet kuzu
Annem sey diyor bende iltihaplı romatizma var ondan sana geliyorlar bi de sen taze Kansın...... AsdfshsjakaBide kanın şeker diyorlar mı ortamdaki diger kisiler
Koç kadını cekıcı mi regenTam bir terazi kadınısın isteçekici olurlar
Onun gözünde hep minik kızısın çünküAnnem sey diyor bende iltihaplı romatizma var ondan sana geliyorlar bi de sen taze Kansın...... Asdfshsjaka
Menapoza girmeme ramak kaldı anneme gore taze kanım
Ya bizim üst katın terası su çekip alt kata vermişti kapatıp duvarları tahtayla tek tek döşüyorlar ya onu yaptık çatı da akınca yukarı katın yıne odalarının tavanlarını kırıp izolasyon yapıp tahtayla döşeyince tahtalarla herhalde böcekler geldi evde böcekler basmıştı cila olumca azaldı da yinede arada gözüküyorlarNe bocegı?
Evet aynı zamanda seksilerdeKoç kadını cekıcı mi regen
O Kucuk bocek ler yakar ya cok, erikli de cok vardı onlarda sinek desen degıl bocek desen degılYa bizim üst katın terası su çekip alt kata vermişti kapatıp duvarları tahtayla tek tek döşüyorlar ya onu yaptık çatı da akınca yukarı katın yıne odalarının tavanlarını kırıp izolasyon yapıp tahtayla döşeyince tahtalarla herhalde böcekler geldi evde böcekler basmıştı cila olumca azaldı da yinede arada gözüküyorlarTahta kurusuna benziyor onlar ısırmıştır sırtım mahvoldu bildiğin çokta kötü kaşınıyordu atlattım kurudular
Seksiyim ayıptır soylemesı...............Evet aynı zamanda seksilerde
Ben dışardan seksi görünmüyorumdur daha cok sevimli diyolarSeksiyim ayıptır soylemesı...............
Sen bana, eglencelı cilveli ısvelı sohbeti tatlı ve cok guzel bır kadınmıssın gıbı geliyor.Ben dışardan seksi görünmüyorumdur daha cok sevimli diyolarama eşime başka görünüyorum tabi
Sırtım
Teşekkür ederim aşkımGeçmiş olsun kuzum
Geçen yıl mayısta dipten açıp boyamıştım yumurta sarısı gibi olmuştuBuz bir şeydi adı, en açık ton Evde arkadaşım düzgün açamamış tabi. Uçlar karamel gibi falandı önü sarı arkası kumral falan tek bir telin Mor şampuanla hafif küllü sarıya dönmüştü. Şimdi kulaklarıma kadar inince evdeki mor boyayı saç kremiyle çoğalttım.
Şu an böyleüç haftayı geçti boyayalı. Bir ay ömrü olan geçici bir boya. Ben az yıkayarak falan ömrünü uzatıyorum biraz.
E ebrydlts Bunlardı fotoğraflarEn beğendiğim saçım buyduÇalışmaya başlayınca tekrar yaptıracağım, cila yaptırınca iyice oturmuştu rengi buradaki ilk açıldığı hali. 2016 sonu 2017 başı bunlar 120 tl vermiştim kesim dahil.
Ay cok gecmıs olsun iyi bari gorunmuyor, gorunse Bı de kafayı takardın onaSırtımkaşımadım aslında ben kulpum iz yapıyor döktü sandım aynadan görünce şok oldum döküntü sandık da sonradan bözek ısırığı olduğunu anladım doktorada gidemedim ne olur olmaz diye eczaneden babam gösterim bu resmi krem istemiş o da evet böcek ısırığı diyip uygun krem ilaç verdi de geçiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?