- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.401
Aslında zekıydı ama komplekslıydıAynen karsısndaki erkekte inatlasmayı devam ettrmeyecek zekada olcak belli kibenneyanginlargordum seninki o zekada degilmis
Bak katılıyorumHıc evlenmemiş olsam suan mutlaka sevgilim olurdu...
E tabı kazık yememıs sutten agzı yanmamıs bir kadın olurdum ozaman ve hayatımda erkek olmaması eksik gibi gelirdi.Bak katılıyorummaddi imkanım var, bekar Halime göre daha özgürüm,daha olgunum ama hayatımın en yalnız flörtsüz dönemlerini yaşıyorum
Ben hiç evlenmedin sanıyordum. Boşanmalar çok mu arttı,bana mı öyle geliyor
Senin için zaten ideal tipin zeki dışa dönük sosyal biri olucak eğlenmeyi bilicek ve en önemlisi tüm dikkati ilgisi senin üstünde olucak. Sen aşık olmaktan çok kafa yapın uyuşsun beraber paylaşım yapabilceğin eğlenebileceğin birini istersin yanında yanlış düşünmüyorsamValla sacmalarsa inat yapıyordum diyecektim, dedım sımdı bılırkısı gıbı yazmayım ben sacmalıyor dedım dıye sacmalamıs mı olacak vs karisik oldu cumlemsen Benim yerime yazmıssın.
İnat ettıgım seyler bence cogu insanın ıyı ki inat ettin dıyecegı seyler.
Aynen bak sosyal bir insanım bunu bile sevmiyordu.
Ayy en cekilmeyecek insan tipiAslında zekıydı ama komplekslıydı
Sırf su yuzden iflah olamazdı.
Kompleksli oldugunu bizi tanıyan herkes bilirdi fark ederdi.
hhahajahajaaj aynennnn. Ulan ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum 20 yaşında neden ciddi bir ilişkim yok diye fena zamanlarımdı bir de,hayat sanki erkekle olurmuş erkeksiz bir hiçmiş gibi ne salakmışımE tabı kazık yememıs sutten agzı yanmamıs bir kadın olurdum ozaman ve hayatımda erkek olmaması eksik gibi gelirdi.
Suan hıc oyle gelmiyor, aman lazım degıl diyorum.
Fırıjıt oldum be o derece nefret geldi ıcıme
Yaaa ne yanlısıSenin için zaten ideal tipin zeki dışa dönük sosyal biri olucak eğlenmeyi bilicek ve en önemlisi tüm dikkati ilgisi senin üstünde olucak. Sen aşık olmaktan çok kafa yapın uyuşsun beraber paylaşım yapabilceğin eğlenebileceğin birini istersin yanında yanlış düşünmüyorsam
Öyle canım tabiki. Valla ben daha evlilik yapmayı düşünmüyorum meselaKadınlar eskisi gibi değil çünkü. Cefakar, ailesi çocukları için hayatı kendine zehir eden kadınlar azaldı. Eğitim seviyesinin yükselmesi ve ekonomik özgürlük önemli etken. Ev hanımı annelerimizin ninelerimizin katlandığı şartlarda yaşamak istemiyorlar. Düzelmeyecekse boşanıyorlar. Boşanmaların artmasını sorun olarak göremiyorum ben hiçmutsuzluktan kurtulmuş bireyler olarak algılıyorum hep.
Doğru olanda bu aslında bazen aşk için evlenirsin ama her şey zıttır asıl ortak paydada buluşursan zaten seversinYaaa ne yanlısı ♥♥♥ noktası virgulu harfi harfine dogru yazdın.
Aynen bu, zaten onunla ortak paydada bulusursam asıkta olurum
Yeter ki o uyum olsun
Zindan edemedi sorunda burdan ciktı.Ayy en cekilmeyecek insan tipihayatı sana zindan etmistr kendi kompleksleri yüzünden
Aynen oyle iste oyuzden ask gecıcı diyorlar.Doğru olanda bu aslında bazen aşk için evlenirsin ama her şey zıttır asıl ortak paydada buluşursan zaten seversin
Iyi yapmişsın hayatından çıkararak ... onunla tecrübe ettgin sey asla onun gibi birini hayatına sokmamak olacak... bu yüzden hayatına değer katan daha iyi biri çıkıcak karşına sakın kapılarıni kapamaZindan edemedi sorunda burdan ciktı.
Yonetemedıgı ıcınde aklı hep gerıdeydı.
Gozlerınden anlıyordum, kendı ıcınde kıyas yapıyordu. Bazen agzından kacırıyıordu.
En son sevgisiz bakmaya basladı ozaman zindan olurdu hayat durmaya devam etseydim.
Ozaman gıttım iste
Kapılarım acik beklemedeyim asdfahahaIyi yapmişsın hayatından çıkararak ... onunla tecrübe ettgin sey asla onun gibi birini hayatına sokmamak olacak... bu yüzden hayatına değer katan daha iyi biri çıkıcak karşına sakın kapılarıni kapama
Bak onu da kaçırmışım,ne var pazar günüKapılarım acik beklemedeyim asdfahaha
Pazar gunune saklıyorum kendimi
Kapılarım acik beklemedeyim asdfahaha
Pazar gunune saklıyorum kendimi
Denize gidicem de.... Pazar herkes izinli... Belki boyu boyuma huyu huyuma uygun bir beyle tanısırım.........Bak onu da kaçırmışım,ne var pazar günü
Soguk hava dalgasına mukayyet ol lutfen bu sefer sacım basım kabardı bugun hep kumlar yapıstı sudan cıkınca,heyecanla bekliyorum bak
Ooo hadi bakalımDenize gidicem de.... Pazar herkes izinli... Belki boyu boyuma huyu huyuma uygun bir beyle tanısırım.........
Belkı elektrik alır bir cay ıcerız o sıcak havada.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?