Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen karsısndaki erkekte inatlasmayı devam ettrmeyecek zekada olcak belli ki benneyanginlargordum seninki o zekada degilmis
Aslında zekıydı ama komplekslıydı
Sırf su yuzden iflah olamazdı.
Kompleksli oldugunu bizi tanıyan herkes bilirdi fark ederdi.

Bak katılıyorum maddi imkanım var, bekar Halime göre daha özgürüm,daha olgunum ama hayatımın en yalnız flörtsüz dönemlerini yaşıyorum
E tabı kazık yememıs sutten agzı yanmamıs bir kadın olurdum ozaman ve hayatımda erkek olmaması eksik gibi gelirdi.
Suan hıc oyle gelmiyor, aman lazım degıl diyorum.
Fırıjıt oldum be o derece nefret geldi ıcıme

Ben hiç evlenmedin sanıyordum. Boşanmalar çok mu arttı,bana mı öyle geliyor

Kadınlar eskisi gibi değil çünkü. Cefakar, ailesi çocukları için hayatı kendine zehir eden kadınlar azaldı. Eğitim seviyesinin yükselmesi ve ekonomik özgürlük önemli etken. Ev hanımı annelerimizin ninelerimizin katlandığı şartlarda yaşamak istemiyorlar. Düzelmeyecekse boşanıyorlar. Boşanmaların artmasını sorun olarak göremiyorum ben hiç mutsuzluktan kurtulmuş bireyler olarak algılıyorum hep.

Senin için zaten ideal tipin zeki dışa dönük sosyal biri olucak eğlenmeyi bilicek ve en önemlisi tüm dikkati ilgisi senin üstünde olucak. Sen aşık olmaktan çok kafa yapın uyuşsun beraber paylaşım yapabilceğin eğlenebileceğin birini istersin yanında yanlış düşünmüyorsam

hhahajahajaaj aynennnn. Ulan ben sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum 20 yaşında neden ciddi bir ilişkim yok diye fena zamanlarımdı bir de,hayat sanki erkekle olurmuş erkeksiz bir hiçmiş gibi ne salakmışım

Yaaa ne yanlısı noktası virgulu harfi harfine dogru yazdın.
Aynen bu, zaten onunla ortak paydada bulusursam asıkta olurum
Yeter ki o uyum olsun

Öyle canım tabiki. Valla ben daha evlilik yapmayı düşünmüyorum mesela

Yaaa ne yanlısı ♥♥♥ noktası virgulu harfi harfine dogru yazdın.
Aynen bu, zaten onunla ortak paydada bulusursam asıkta olurum
Yeter ki o uyum olsun
Doğru olanda bu aslında bazen aşk için evlenirsin ama her şey zıttır asıl ortak paydada buluşursan zaten seversin

Ayy en cekilmeyecek insan tipi hayatı sana zindan etmistr kendi kompleksleri yüzünden
Zindan edemedi sorunda burdan ciktı.
Yonetemedıgı ıcınde aklı hep gerıdeydı.
Gozlerınden anlıyordum, kendı ıcınde kıyas yapıyordu. Bazen agzından kacırıyıordu.

En son sevgisiz bakmaya basladı ozaman zindan olurdu hayat durmaya devam etseydim.
Ozaman gıttım iste

Doğru olanda bu aslında bazen aşk için evlenirsin ama her şey zıttır asıl ortak paydada buluşursan zaten seversin
Aynen oyle iste oyuzden ask gecıcı diyorlar.
Yalan degıl vadesi dolunca geciyor.
Geriye paylasmlar saygı sevgi kalıyor. Tutku da varsa tadından yenmez
Sadece yatakta ortak paydada bulusulmaz ki.
O da sıkıyor bi sure sonra.

Iyi yapmişsın hayatından çıkararak ... onunla tecrübe ettgin sey asla onun gibi birini hayatına sokmamak olacak... bu yüzden hayatına değer katan daha iyi biri çıkıcak karşına sakın kapılarıni kapama

Kapılarım acik beklemedeyim asdfahaha
Pazar gunune saklıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…