Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen bana, eglencelı cilveli ısvelı sohbeti tatlı ve cok guzel bır kadınmıssın gıbı geliyor.
Ayy kuzum benim kalbinin güzelligi o bence . hehehe cilveliyimdir ama öyle çok güzel değilde orta şekerli biriyim yengeçler öyle anaç tiplerdir bir terazi koç olamayiz yani

İnadım yuzunden evlenip inadım yuzunden bosandım evlerden ırak biraz da hırs, sadece inat degıl tabı
Bak nasil tanıyorum çok yakınim koç burcu aynı o da inat mi inat az kalsn boşanıyordu da azcık müdahale ettim

Aslında koçlar inatçıdır evet ama karşıda ki erkek saçma sapan eylemlerde bulunuyorsa bu inatları olur. İlişki olarak söylüyorum. Koç kadının karşısında ki erkek zekiyse güçlü pasif bir erkek değilse zaten koç kadını karşısındakine uyumludur. Biraz karşısında ki kadını tanıyacaksın ilgisini vericek dışa dönük sosyal bir yapısı olmadı şart zaten bunlar yoksa soğur. benneyanginlargordum

Valla sacmalarsa inat yapıyordum diyecektim, dedım sımdı bılırkısı gıbı yazmayım ben sacmalıyor dedım dıye sacmalamıs mı olacak vs karisik oldu cumlem sen Benim yerime yazmıssın.
İnat ettıgım seyler bence cogu insanın ıyı ki inat ettin dıyecegı seyler.
Aynen bak sosyal bir insanım bunu bile sevmiyordu.

Aynen karsısndaki erkekte inatlasmayı devam ettrmeyecek zekada olcak belli ki benneyanginlargordum seninki o zekada degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…