- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.381
Hem de ne takmak var ya inşallah iz kalmaz depresyona girerimAy cok gecmıs olsun iyi bari gorunmuyor, gorunse Bı de kafayı takardın ona
Ben takarım
Yok kalmaz. Kremini sur bol bolHem de ne takmak var ya inşallah iz kalmaz depresyona girerim
Alıntılayamamışım sana dediğim anlaşılmazsa diye etiketledim sdfgsTeşekkür ederim aşkım
Kuzucum burada foto yok ki,yoksa ben mi göremiyorum
Alıntılara tıklayıp mesaja gidersen görünür kuzumKuzucum burada foto yok ki,yoksa ben mi göremiyorum
Ayy kuzum benim kalbinin güzelligi o benceSen bana, eglencelı cilveli ısvelı sohbeti tatlı ve cok guzel bır kadınmıssın gıbı geliyor.
Koçuz da yalnızız be regencımAyy kuzum benim kalbinin güzelligi o bence. hehehe cilveliyimdir ama öyle çok güzel değilde orta şekerli biriyim yengeçler öyle anaç tiplerdir bir terazi koç olamayiz yani
Ahh o inadınız yokmu sizin öyle her erkek olmaz size ondan mı acep bu yalnızlıkKoçuz da yalnızız be regencım
İnadım yuzunden evlenip inadım yuzunden bosandım evlerden ırakAhh o inadınız yokmu sizin öyle her erkek olmaz size ondan mı acep bu yalnızlık
Bak nasil tanıyorum çok yakınim koç burcu aynı o da inat mi inatİnadım yuzunden evlenip inadım yuzunden bosandım evlerden ırakbiraz da hırs, sadece inat degıl tabı
Beceremedim,meğersem ne cahil ne beceriksizmişimAlıntılara tıklayıp mesaja gidersen görünür kuzum
Aaaa sende mi evlenip ayrıldınİnadım yuzunden evlenip inadım yuzunden bosandım evlerden ırakbiraz da hırs, sadece inat degıl tabı
Ahhhh.... Inatta murattır derler Bı de... YalancılarBak nasil tanıyorum çok yakınim koç burcu aynı o da inat mi inataz kalsn boşanıyordu da azcık müdahale ettim
Evet canımAaaa sende mi evlenip ayrıldın
Kac yasndaydın kuzum senAhhhh.... Inatta murattır derler Bı de... Yalancılar
Ben hiç evlenmedin sanıyordum. Boşanmalar çok mu arttı,bana mı öyle geliyorEvet canım
Hıc evlenmemiş olsam suan mutlaka sevgilim olurdu...Ben hiç evlenmedin sanıyordum. Boşanmalar çok mu arttı,bana mı öyle geliyor
Valla sacmalarsa inat yapıyordum diyecektim, dedım sımdı bılırkısı gıbı yazmayım ben sacmalıyor dedım dıye sacmalamıs mı olacak vs karisik oldu cumlemAslında koçlar inatçıdır evet ama karşıda ki erkek saçma sapan eylemlerde bulunuyorsa bu inatları olur. İlişki olarak söylüyorum. Koç kadının karşısında ki erkek zekiyse güçlü pasif bir erkek değilse zaten koç kadını karşısındakine uyumludur. Biraz karşısında ki kadını tanıyacaksın ilgisini vericek dışa dönük sosyal bir yapısı olmadı şart zaten bunlar yoksa soğur.benneyanginlargordum
Aynen karsısndaki erkekte inatlasmayı devam ettrmeyecek zekada olcak belli kiAslında koçlar inatçıdır evet ama karşıda ki erkek saçma sapan eylemlerde bulunuyorsa bu inatları olur. İlişki olarak söylüyorum. Koç kadının karşısında ki erkek zekiyse güçlü pasif bir erkek değilse zaten koç kadını karşısındakine uyumludur. Biraz karşısında ki kadını tanıyacaksın ilgisini vericek dışa dönük sosyal bir yapısı olmadı şart zaten bunlar yoksa soğur.benneyanginlargordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?