Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Soguk hava dalgasına mukayyet ol lutfen bu sefer sacım basım kabardı bugun hep kumlar yapıstı sudan cıkınca,
Tutuyorum o hava suan burada tam güzel bir ask havası yolluyorum o zaman kuzum kendimi eros gibi hissettim okları hazrediyorum

Hosbuldum ben dün geldiydim zaten ama
Buraya yazmış mıydın Benim kafa ağrı kesici kas gevşetici iğnelerden gitti herhalde aa evet dün konuştuk burda Ben en son banlı olduğunu hatırlıyorum Şimdi fark ettim döndüğünü galiba Ben uyuyayım en iyisi

Mesajlarda bile konustuk ya
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine
Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya

Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya
gördüm hatta iyi bari yorum banlik degil dedim

Orada görüp “aa gelmiş” dedim Rezillik. Bundan sonra nicklere daha çok dikkat edicem Özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…