- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.421
Allah iyilik versin havalardan benceBir kaç gündür kafamı kaldıramadım,devamlı uyku hali,depresif olmuştum. Bugün iyiyim şükür
HepimizeAllah iyilik versin havalardan bence
Tutuyorum o hava suan buradaSoguk hava dalgasına mukayyet ol lutfen bu sefer sacım basım kabardı bugun hep kumlar yapıstı sudan cıkınca,
Sırf su oklarının hatrına elf gozlerımle etrafı kesicemTutuyorum o hava suan buradatam güzel bir ask havası yolluyorum o zaman kuzum kendimi eros gibi hissettim okları hazrediyorum
İki gundur ruzgar var buralarda da. İzmir de bile varmıs regen dedı.Hepimizeya sanırım evet. Benim yaşadığım ülke kışı geri getirdi sanki. Kapalı,yağışlıydı hava. Bu sene yazı göremiyoruz buralarda
Hadi bakalımSırf su oklarının hatrına elf gozlerımle etrafı kesicem
Ben de İzmirliyim. Eğer orası bile rüzgarlıysa genel olarak iklimde bir değişim var o zamanİki gundur ruzgar var buralarda da. İzmir de bile varmıs regen dedı.
Sersemletıyor serinletmıyor.
Vay topic altında ızmırın guzel kızları toplanmış ozaman deseneBen de İzmirliyim. Eğer orası bile rüzgarlıysa genel olarak iklimde bir değişim var o zaman
Hosbuldum ben dün geldiydim zaten ama
Buraya yazmış mıydınHosbuldum ben dün geldiydim zaten ama
Mesajlarda bile konustuk yaBuraya yazmış mıydınBenim kafa ağrı kesici kas gevşetici iğnelerden gitti herhalde aa evet dün konuştuk burda Ben en son banlı olduğunu hatırlıyorum Şimdi fark ettim döndüğünü galiba Ben uyuyayım en iyisi
Iklim degisikligi yok denize girmeye niyet edenBen de İzmirliyim. Eğer orası bile rüzgarlıysa genel olarak iklimde bir değişim var o zaman
Mesajlarda bile konustuk ya
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine
Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya
Zırtlar ve hırtlar yuzunden banlanmak istemiyorumgördüm hatta iyi bari yorum banlik degil dedim
Iyi yapmışsın ben de dun zor tuttum kendimi hatta yorum yapan kadn alntılamayin aynı kafalarda degiliz faln dediZırtlar ve hırtlar yuzunden banlanmak istemiyorum
Allahtan değiliz demelik ama neyseIyi yapmışsın ben de dun zor tuttum kendimi hatta yorum yapan kadn alntılamayin aynı kafalarda degiliz faln dedi
Orada görüp “aa gelmiş” dedimMesajlarda bile konustuk ya
Geçmiş olsun kuzu dikkat et kendine
Az önce gene banlanmanin esiginden döndüm. Konuya dalasim geldi de gene yumusattim biraz. Sinir oldum yorum yapan gacıya
Aynı kafada olabilmemiz icin onun kafasının icersinde bir adet beyin olması ve onu da kullanabiliyor olması gerekiyoda neyssse dedimAllahtan değiliz demelik ama neyse
Kizz benlede konustun ben regenOrada görüp “aa gelmiş” dedimRezillik. Bundan sonra nicklere daha çok dikkat edicem Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?