- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.781
AminnnnnnnnHey Allahım ya akıl fikir versin insallah
Nerdee... Gökten akıl yağsa bu tipler şemsiye açarHey Allahım ya akıl fikir versin insallah
Hep acıyor aynı konuyu ve turevlerınıYine bir kimseyi bulamadim konusu acilmis
Sasirdik mi
Hep de ayni kisiler yaa kafayi siyirdilar
Ayyy evet hep ayni kisi.Hep acıyor aynı konuyu ve turevlerını
Artik okurken Feridun duzagac otomatik sarkiya basliyor bendeAyyy evet hep ayni kisi.
Ben de tam diyecektim bunun nesi dermansiz dert ki sen demissin
Bir de insanlarin nerede nasil tanistigini ogrenince ne oluyor acaba kalkip oralara mi gidecekler. Hep bu soruyla bitiyor bu tarz konularZaten aramayı bıraksalar bulurlarda işte duramıyorlar
AhahahahhaArtik okurken Feridun duzagac otomatik sarkiya basliyor bende
Taktik maktik yok bam bam bamBir de insanlarin nerede nasil tanistigini ogrenince ne oluyor acaba kalkip oralara mi gidecekler. Hep bu soruyla bitiyor bu tarz konular
Yaniii laf olsun işte. Valla ben eski eşimle öyle bir tesadüfi zamanda tanışmıştım ki birinin vesilesiyle. Şuraya git buraya git böyle olacak bir şey değil bu işlerBir de insanlarin nerede nasil tanistigini ogrenince ne oluyor acaba kalkip oralara mi gidecekler. Hep bu soruyla bitiyor bu tarz konular
Oo afiyet olsunKızlar gelin kahve içelim, bugün ki pek bir köpüklü olmuş
Konum atKızlar gelin kahve içelim, bugün ki pek bir köpüklü olmuş
Yap yap sana da afiyet olsun, ama benimki gibi bol köpüklü olmasın dikkat etOo afiyet olsunyapıyorum hemen kendime ben de bitane
Aay niye bu kadar takmıs durumdaki birazcık okudum çıktm çok depresifArtik okurken Feridun duzagac otomatik sarkiya basliyor bende
Benimki de aynı boyle olurYap yap sana da afiyet olsun, ama benimki gibi bol köpüklü olmasın dikkat et
Özel jetimi falan yollamam lazım zira aramızda en az 2000 km yol vardırKonum at
Ben de acicam boyle taktikleri beklerimTaktik maktik yok bam bam bam
Bence de tamamen kismet bu iş nerde ne zaman cikacagi belli olmazYaniii laf olsun işte. Valla ben eski eşimle öyle bir tesadüfi zamanda tanışmıştım ki birinin vesilesiyle. Şuraya git buraya git böyle olacak bir şey değil bu işlerha öyle de tanışanlar var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?