- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.741
Ben çok salaktım herkese koşan kimse hakkında kötü düşünemeyen saftiriğin tekiydim ama artık kimseye ederinden değer vermiyorum zira olan benim beynime oluyor. 15 20 kişi olcağına hayatımda 4 5 tane sağlam kişi olur yeterde artar. Sen de kimse için kendini üzme takma değmiyorBasarisiz evlilik yapmıs, otursun bir soluklansın kendine zaman versin bıraz kalbindeki pıslıgı arındırsın.. Ama yok, tek dert ailelerden kalacak miras.
En guzelı olmus aramayı sormayı kesmıs senı de yormamıs hıc
1 hafta mapus yedimYok kuzum yangın bir arkadasiyla ilgili fikir istedi de ona yardimci olmaya calistik
Çok uzun gittin
Neler yaptin, nasilsin?
Yaaa cok gecmis olsun1 hafta mapus yedimsizi uzaktan takip ettim sinsi sinsi akşamları troll konular kaçırdım ama üzüldüm alerjik deri döküntüleri döküyorum bu ara full kaşıntı sizlerde ne var ne yok
Bende evdeyim meyve vericem artık markettekilerle artık muhabbet ediyorum kafayı yicem yoksaSelam kızlar napıyosunuzdısardaydım yeni geldim şöyle bir bakayım dedim foruma ne var ne yok
Yaa kıyaamam... buyuksehirde misin koronadan dolayı çıkmıyosan su aralar çık.agustosta yine evlere kapatrlar bizi gibi geliyor bana mesafeye dikkat ederek bi temz hava almaya çık canımBende evdeyim meyve vericem artık markettekilerle artık muhabbet ediyorum kafayı yicem yoksa
İyi regencım evdeyim kuzenim gelecek onu bekliyorum, kahve ıctım. Sımdı geldım uzandım napayımSelam kızlar napıyosunuzdısardaydım yeni geldim şöyle bir bakayım dedim foruma ne var ne yok
Evet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştıYaa kıyaamam... buyuksehirde misin koronadan dolayı çıkmıyosan su aralar çık.agustosta yine evlere kapatrlar bizi gibi geliyor bana mesafeye dikkat ederek bi temz hava almaya çık canım
Ooo afiyet olsun canımİyi regencım evdeyim kuzenim gelecek onu bekliyorum, kahve ıctım. Sımdı geldım uzandım napayım ♥
Gecmis olsun elektracim.Evet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştı
Evet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştı
Çok geçmiş olsunEvet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştı
Evet bebısım hava gene ruzgar lıOoo afiyet olsun canımbugun alisverise mi çıkıcaktın öyle mi diyodun sanki havalar nasıl orada biz kavrulmaya basladik tekrar
Gecmıs olsun elektracımEvet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştı
Ruzgar azalir geceye dogru yarında guzelce denizine girersn canım insallahEvet bebısım hava gene ruzgar lıben eve donmeden gitmeyecek ruzgar onu anladım artık.
Ya burasıda sıcak ama ruzgar var. Sersemletıyor yanı. Keske serınletse ama ı-ıh.
Sersemletmek ıcın sadece
Yarın havayı ruzgarsız gosterıyor baktım agagagaga ok u atmak ıcın ruzgar Lazım olmaz ınsRuzgar azalir geceye dogru yarında guzelce denizine girersn canım insallaherosu gönderiyorum gece 12 den sonra ancak gelir
Teşekkür ederim kuzum. Bende senle aynıyım annem artık bizle değil çiçeklerle konuşur olduGecmis olsun elektracim.
Ben de aylardir cikmiyorum market ve bir iki yuruyus disinda.
Tekim bide :/
Insanlarla konusmayi, sohbet etmeyi unutmus olabilirim
Yarın ilk kez açık havada kahvaltıya gidicez. Babam pek çıkmam taraftarı değil. Belki ben atlatmış bile olabilirim babam çok kötüydü ofisinde kalmıştı başta hastane almamıştı. Konuşamıyordu öksürmekten beterdi. Artık fenalaşınca orada hastaneye kaldırıldı. O gece pozıtıf sonucu cıkınca bizi de hastaneye götürüp tetkikler yapıldı annemın ciğerlerinde bir tek cam kırıkları çıkıldı bizde şüpheli durum yoktu diye test yapılma gereği duyulmadı. Ama ben ve erkek kardeşim bi iki gün hafıf ateş tad alma bı hafta sorunu yaşadık herhalde ayakta atlattık bu yüzden ciğerlerde bir şey çıkmadıtam sıkntıli yerdesinz dicektim ki zaten annenle baban olmuş simdi sen de o korkuda vardır ondan dolayı cıkamıyosundur şayet bulabilirsen biraz daha tenha yerlere çıkıp kendine gelmen lazm tekrardan artarsa cok uzun sure eve kapanmış olacaksn
Yok yok oka atarken rüzgar olmasin ya gidip yanlış bir beye saplarsaYarın havayı ruzgarsız gosterıyor baktım agagagaga ok u atmak ıcın ruzgar Lazım olmaz ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?