Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben çok salaktım herkese koşan kimse hakkında kötü düşünemeyen saftiriğin tekiydim ama artık kimseye ederinden değer vermiyorum zira olan benim beynime oluyor. 15 20 kişi olcağına hayatımda 4 5 tane sağlam kişi olur yeterde artar. Sen de kimse için kendini üzme takma değmiyor

Yok kuzum yangın bir arkadasiyla ilgili fikir istedi de ona yardimci olmaya calistik
Çok uzun gittin
Neler yaptin, nasilsin?
1 hafta mapus yedim sizi uzaktan takip ettim sinsi sinsi akşamları troll konular kaçırdım ama üzüldüm alerjik deri döküntüleri döküyorum bu ara full kaşıntı sizlerde ne var ne yok

1 hafta mapus yedim sizi uzaktan takip ettim sinsi sinsi akşamları troll konular kaçırdım ama üzüldüm alerjik deri döküntüleri döküyorum bu ara full kaşıntı sizlerde ne var ne yok
Yaaa cok gecmis olsun
Ben de yedim bir ara mapus da geri geldim
Sen gidince biz de gittik arkandan adafgahaha
Ayni biraktiğin gibiyiz kaynatiyoruz bol bol

Bende evdeyim meyve vericem artık markettekilerle artık muhabbet ediyorum kafayı yicem yoksa
Yaa kıyaamam... buyuksehirde misin koronadan dolayı çıkmıyosan su aralar çık.agustosta yine evlere kapatrlar bizi gibi geliyor bana mesafeye dikkat ederek bi temz hava almaya çık canım

Yaa kıyaamam... buyuksehirde misin koronadan dolayı çıkmıyosan su aralar çık.agustosta yine evlere kapatrlar bizi gibi geliyor bana mesafeye dikkat ederek bi temz hava almaya çık canım
Evet İstanbul dayım. 5 aydır dışarı market harıci çıkmadım. Babam ile annem korona oldu atlattılar. Babam belediyede kaptı. Hastanede yoğun bakımda 15 gün kaldı bır ay hastanede yattı. Annemde evde tedavi gördü. Şimdi turp gibiler ama çıkmadık hiç annemde hiç çıkmamıştı babamdan kapmıştı

İyi regencım evdeyim kuzenim gelecek onu bekliyorum, kahve ıctım. Sımdı geldım uzandım napayım ♥
Ooo afiyet olsun canım bugun alisverise mi çıkıcaktın öyle mi diyodun sanki havalar nasıl orada biz kavrulmaya basladik tekrar

Gecmis olsun elektracim.
Ben de aylardir cikmiyorum market ve bir iki yuruyus disinda.
Tekim bide :/
Insanlarla konusmayi, sohbet etmeyi unutmus olabilirim

tam sıkntıli yerdesinz dicektim ki zaten annenle baban olmuş simdi sen de o korkuda vardır ondan dolayı cıkamıyosundur şayet bulabilirsen biraz daha tenha yerlere çıkıp kendine gelmen lazm tekrardan artarsa cok uzun sure eve kapanmış olacaksn

Çok geçmiş olsun

Ooo afiyet olsun canım bugun alisverise mi çıkıcaktın öyle mi diyodun sanki havalar nasıl orada biz kavrulmaya basladik tekrar
Evet bebısım hava gene ruzgar lı ben eve donmeden gitmeyecek ruzgar onu anladım artık.
Ya burasıda sıcak ama ruzgar var. Sersemletıyor yanı. Keske serınletse ama ı-ıh.
Sersemletmek ıcın sadece

Gecmıs olsun elektracım ablamın esi oldu benımde. Ablama bulasmadan atlattı o da cok sukur

Evet bebısım hava gene ruzgar lı ben eve donmeden gitmeyecek ruzgar onu anladım artık.
Ya burasıda sıcak ama ruzgar var. Sersemletıyor yanı. Keske serınletse ama ı-ıh.
Sersemletmek ıcın sadece
Ruzgar azalir geceye dogru yarında guzelce denizine girersn canım insallah erosu gönderiyorum gece 12 den sonra ancak gelir

Yarın ilk kez açık havada kahvaltıya gidicez. Babam pek çıkmam taraftarı değil. Belki ben atlatmış bile olabilirim babam çok kötüydü ofisinde kalmıştı başta hastane almamıştı. Konuşamıyordu öksürmekten beterdi. Artık fenalaşınca orada hastaneye kaldırıldı. O gece pozıtıf sonucu cıkınca bizi de hastaneye götürüp tetkikler yapıldı annemın ciğerlerinde bir tek cam kırıkları çıkıldı bizde şüpheli durum yoktu diye test yapılma gereği duyulmadı. Ama ben ve erkek kardeşim bi iki gün hafıf ateş tad alma bı hafta sorunu yaşadık herhalde ayakta atlattık bu yüzden ciğerlerde bir şey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…