- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.761
Teşekkür ederim kuzumÇok geçmiş olsun ❤
Aman dikkat edin ben bizimkileri gördüm ya ben böyle bir şey görmedim çok beter bir şeyGecmıs olsun elektracım♥ ablamın esi oldu benımde. Ablama bulasmadan atlattı o da cok sukur
Hafif sekilde sende kardesnde gecirmis olabilirsnz canım.. sosyal mesafeye dikkat ederek bir çıkarsnz insallah tekrar yasatmasın bu hastalığıYarın ilk kez açık havada kahvaltıya gidicez. Babam pek çıkmam taraftarı değil. Belki ben atlatmış bile olabilirim babam çok kötüydü ofisinde kalmıştı başta hastane almamıştı. Konuşamıyordu öksürmekten beterdi. Artık fenalaşınca orada hastaneye kaldırıldı. O gece pozıtıf sonucu cıkınca bizi de hastaneye götürüp tetkikler yapıldı annemın ciğerlerinde bir tek cam kırıkları çıkıldı bizde şüpheli durum yoktu diye test yapılma gereği duyulmadı. Ama ben ve erkek kardeşim bi iki gün hafıf ateş tad alma bı hafta sorunu yaşadık herhalde ayakta atlattık bu yüzden ciğerlerde bir şey çıkmadı
Yanlıs beyi bırak, dogru beyi yanlıs hanıma yonlendırırse agagagagagagaYok yok oka atarken rüzgar olmasin ya gidip yanlış bir beye saplarsa
Atlattık iki ay oldu ıyıleşeli belkı de daha fazla ama korkusu yettı adım atmayız. Aman dıkkat edin yaHafif sekilde sende kardesnde gecirmis olabilirsnz canım.. sosyal mesafeye dikkat ederek bir çıkarsnz insallah tekrar yasatmasın bu hastalığı
Ya dikkat etmeye çalışiyoruz milletimiz tuhaf bugun çıktgmzda annem sigara iciyor geldi yan masadan adam çakmak istiyo annem refleks olarak verdi kızdım anneme niye veriyosun korona var diye cakmağı kolanyaladm patlamayı goze alarak cidden insanlari anlayamiyorum biz dikkat ediyoruz ama herkes oyle degilAtlattık iki ay oldu ıyıleşeli belkı de daha fazla ama korkusu yettı adım atmayız. Aman dıkkat edin ya
Ahahhaa sen o zaman olaya müdahale edersin pardon eros yanlış ok atmış diyeYanlıs beyi bırak, dogru beyi yanlıs hanıma yonlendırırse agagagagagaga
Konu acarsa haber etsenize. Muhtesem kocasinin maceralarindan mahrum kalmayalim@Lexacommander Seni çıldırtan üye döndü sen gelemedin be kuzum
Cm konusuna yorum yapmışKonu acarsa haber etsenize. Muhtesem kocasinin maceralarindan mahrum kalmayalim
Bizim bu tarafta romanlar da çok fazla oturuyor her gün davul zurna düğün yapıyorlar içiçe bir de oynuyorlarYa dikkat etmeye çalışiyoruz milletimiz tuhaf bugun çıktgmzda annem sigara iciyor geldi yan masadan adam çakmak istiyo annem refleks olarak verdi kızdım anneme niye veriyosun korona var diye cakmağı kolanyaladm patlamayı goze alarak cidden insanlari anlayamiyorum biz dikkat ediyoruz ama herkes oyle degil
9 cm çok mu ufak be hiç bilgim yokCm konusuna yorum yapmış
Özelde konuşalım biz bunuNormali kaç
TamamdırÖzelde konuşalım biz bunuderse oturdum, akşam yazarım
Gordum simdiCm konusuna yorum yapmış
Delfinin o konudaki yorumlarini oku ben epey bilgilendim asfahajakTamamdır
Abovvvvv o ne öyleDelfinin o konudaki yorumlarini oku ben epey bilgilendim asfahajak
FenaaaaDelfinin o konudaki yorumlarini oku ben epey bilgilendim asfahajak
Hey Allahım ya akıl fikir versin insallahBizim bu tarafta romanlar da çok fazla oturuyor her gün davul zurna düğün yapıyorlar içiçe bir de oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?