Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gecmıs olsun elektracım♥ ablamın esi oldu benımde. Ablama bulasmadan atlattı o da cok sukur
Aman dikkat edin ben bizimkileri gördüm ya ben böyle bir şey görmedim çok beter bir şey babam çok korkuttu o gençliğinde verem atlattı ciğerleri kötüydü allaha şükür atlattı

Hafif sekilde sende kardesnde gecirmis olabilirsnz canım.. sosyal mesafeye dikkat ederek bir çıkarsnz insallah tekrar yasatmasın bu hastalığı

Atlattık iki ay oldu ıyıleşeli belkı de daha fazla ama korkusu yettı adım atmayız. Aman dıkkat edin ya
Ya dikkat etmeye çalışiyoruz milletimiz tuhaf bugun çıktgmzda annem sigara iciyor geldi yan masadan adam çakmak istiyo annem refleks olarak verdi kızdım anneme niye veriyosun korona var diye cakmağı kolanyaladm patlamayı goze alarak cidden insanlari anlayamiyorum biz dikkat ediyoruz ama herkes oyle degil

Bizim bu tarafta romanlar da çok fazla oturuyor her gün davul zurna düğün yapıyorlar içiçe bir de oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…