- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.801
Her konusuna on yorum yapıyorum veriyorum almıyor
Eşiyle arası düzelmiş yine övünüyorKonu acarsa haber etsenize. Muhtesem kocasinin maceralarindan mahrum kalmayalim
Ben kaçırdım bunu ben de bakıcamYine bir kimseyi bulamadim konusu acilmis
Sasirdik mi
Hep de ayni kisiler yaa kafayi siyirdilar
Hmmm herseyi söyledn miHer konusuna on yorum yapıyorum veriyorum almıyor
Nasıpten otesı olmuyor her seyi soyledım... Belki nasibinde cift olmak yoktur?Hmmm herseyi söyledn miolmuyosa olmuyor demek ki
Afiyet olsun canımKızlar gelin kahve içelim, bugün ki pek bir köpüklü olmuş
Temizlik yaptım sonra pazara çıktım derken bu saat oldu akdjfklslf
Anadolu mu Avrupa yakası mıBizim bu tarafta romanlar da çok fazla oturuyor her gün davul zurna düğün yapıyorlar içiçe bir de oynuyorlar
Senin annene de çok geçmiş olsun kuzum.elektra çok geçmiş olsun. Benim annem de geçirdi. 1 hafta hastanede yattı. İlk yakalananlardan. Seni çok iyi anlıyorum
Ben kesin denize gıttın pikniğe gıttın dıye dusundumTemizlik yaptım sonra pazara çıktım derken bu saat oldu akdjfklslf
Yok o konuda eşimle inatlaştım gitmiyorum bir yere onunlaBen kesin denize gıttın pikniğe gıttın dıye dusundumhosgeldin
Aa nedenYok o konuda eşimle inatlaştım gitmiyorum bir yere onunla
Hahaha ondan desene başlık dermansz diye yazmışNasıpten otesı olmuyor her seyi soyledım... Belki nasibinde cift olmak yoktur?
Bı de bu açıdan bakmak lazım
Aslında geniş zamana yayılmış olay. Önceliklerinin farkında değil bu aralar. Akşama kadar beraber gezelim akşam olunca arkadaşlarının yanına gitmek istiyor. Gidebilir tabiki ama çok daraldım diye gidince bana biraz ayıp oluyor.Aa neden
AnadoluAnadolu mu Avrupa yakası mı
Sizede çok geçmiş olsun kuzumelektra çok geçmiş olsun. Benim annem de geçirdi. 1 hafta hastanede yattı. İlk yakalananlardan. Seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?