- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.841
Başak ve balık burcu mutluluktan ucuyor lutfenTemmuz hepimiz ıcın berbat kızlar ayık olalım
Sıcaklardan nefret ederim zaten. Ağustos da benim için kötü olacakTemmuz hepimiz ıcın berbat kızlar ayık olalım
Olsun eksi olan varNe kadan da doğru 0 çıkmış
Görülen 0, ya hissedilenOlsun eksi olan varnötr durumdasın
Yaşamıyorum ki. Toprak atın
Yaşamıyorum ki. Toprak atın
Aynen başaktı oLexa miydi basak?
Su an bir yerlerde mutluluktan ucuyor olabilir.
Bosuna sayip sövüp gitmemistir o
Pikelere yastıklara dolanaraktan çile doldurmacaa.Kızlar napıyosunuz
İyiyim cıcegımPikelere yastıklara dolanaraktan çile doldurmacaa.
Sen napıyosun pambık şeker?
İlk maaşımı bir estetik cerrahının suratına vuraraktan kurtulmak istiyorum bu esaretten yav.İyiyim cıcegım♥sahıldeydım sımdı geldım eve attım kendimi yataga
Sutyen takmak tam bir cehennem
Hahahahahahaha tahmin edebiliyorumİlk maaşımı bir estetik cerrahının suratına vuraraktan kurtulmak istiyorum bu esaretten yav.
Daha kapının kilidini açarken elimi tişörtün içine sokuyorum çıkarmak için
Benim zoruma giden anneminkinden bile büyük olması ajsjsn hoş durmuyor bence ya. hormon bozukluğundan kullandığım ilaçlardan falan sanki daha da büyüdü gibi geliyor ne bileyimHahahahahahaha tahmin edebiliyorumama kadını da gosteren orası be yazık etme gene de sen.... ♥♥♥
Bekar mısın?Benim zoruma giden anneminkinden bile büyük olması ajsjsn hoş durmuyor bence ya. hormon bozukluğundan kullandığım ilaçlardan falan sanki daha da büyüdü gibi geliyor ne bileyim
Başak ve balık burcu mutluluktan ucuyor lutfentopikteki başak ve baliklari gorelim lutfen
Hahahahahahaha tahmin edebiliyorumama kadını da gosteren orası be yazık etme gene de sen.... ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?