- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.861
Sutyeni cikarip cerrahin suratina vuracaksin zannettimİlk maaşımı bir estetik cerrahının suratına vuraraktan kurtulmak istiyorum bu esaretten yav.
Daha kapının kilidini açarken elimi tişörtün içine sokuyorum çıkarmak için
Evlilik olarak; evetBekar mısın?
Bu aksam sahile gıttım astrocum kac gundur burdayım aksam hıc cıkmamıstım. Gıybete gıttım bırazsen sen sen neredesin sen :)
Adam yakışıklıysa neden olmasın.. mantıklı geldi bana şahsen dndndnSutyeni cikarip cerrahin suratina vuracaksin zannettimKurtar beni sundan diyerek
Memelerini cikarıcakSutyeni cikarip cerrahin suratina vuracaksin zannettimKurtar beni sundan diyerek
Nasıl cevap yazmışım kendim anlamadım okuyunca yav sksj sevgilim varEvlilik olarak; evet
Manitacılık ayakları olarak; hayır
Yakisikli cerrah araniyorrrrrrAdam yakışıklıysa neden olmasın.. mantıklı geldi bana şahsen dndndn
Sen oyle de cok guzelsın be millet silikon yaptırıyor oyle olsun diye :))Benim zoruma giden anneminkinden bile büyük olması ajsjsn hoş durmuyor bence ya. hormon bozukluğundan kullandığım ilaçlardan falan sanki daha da büyüdü gibi geliyor ne bileyim
Bu aksam sahile gıttım astrocum kac gundur burdayım aksam hıc cıkmamıstım. Gıybete gıttım bıraz
Neler kaynattınız ben yokken
Çocuk varsa aslında yaptırılabilir yoksa çocuk sonrası daha mantıklı çünkü hani büyüyüp deforme de oluyormuş emzirme bittikten 5 ay sonra falan yaptırılıyor. Doktorlarda çocuk sonrası öneriyorEvlilik olarak; evet
Manitacılık ayakları olarak; hayır
Yani cerrah şart değil de şöyle referans olabileceğiniz genç yiğen ve kuzenlerinize beni elden ele itelerseniz sevinirim sndjdYakisikli cerrah araniyorrrrrr
Yav evli sandım bendeNasıl cevap yazmışım kendim anlamadım okuyunca yav sksj sevgilim var
Benimkiler tırt ateslere atamam seniYani cerrah şart değil de şöyle referans olabileceğiniz genç yiğen ve kuzenlerinize beni elden ele itelerseniz sevinirim sndjd
Sefan olsunbugün biraz iş biraz manitacılık ben de yeni geldim kuzum :)
1.85 boyunda yeşil gözlü kumral bir kuzenim vardı kapıldıYani cerrah şart değil de şöyle referans olabileceğiniz genç yiğen ve kuzenlerinize beni elden ele itelerseniz sevinirim sndjd
Çocuk varsa aslında yaptırılabilir yoksa çocuk sonrası daha mantıklı çünkü hani büyüyüp deforme de oluyormuş emzirme bittikten 5 ay sonra falan yaptırılıyor. Doktorlarda çocuk sonrası öneriyor
Okulum yeni bitti dahaaaYav evli sandım bende
Kumral ve yeşil gözlüyüm buna tav olmam zaten hemi de kendi kaybetti sndndj1.85 boyunda yeşil gözlü kumral bir kuzenim vardı kapıldı
Sefan olsun♥ ben safı gıybettım bugun
Bıgun manitam oldugunda hoparlorle anons edıcem ilceye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?