Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

yazın bizim işlerin extra yoğun dönemi ya
çıldırcaz mesai ile

ayhh yok mu flört falan pikiii
Yok be canım yarın denize gıdıcem orda bulmayı umuyorum Regen_ erosun oklarından atacak bir beyle tanısayım dıye

Okulum yeni bitti dahaaa
Bir paramı kazanıp gönlümce harcayayım da bakarız.. açarım konu yaş 35 evlenecek adam yok diye sndnd
En güzeli valla ben 30 a doğru evlenilmesini daha uygun buluyorum insan ne istediğini o zaman daha iyi biliyor bir hevesle aşk uğruna gözü kararanların o yaşlarda ben bunu mu almışım ala ala demeleri çok

En güzeli valla ben 30 a doğru evlenilmesini daha uygun buluyorum insan ne istediğini o zaman daha iyi biliyor bir hevesle aşk uğruna gözü kararanların o yaşlarda ben bunu mu almışım ala ala demeleri çok

satürn döngüleri 28-29 yaş civarında tamamlandığından genelde 30dan sonra evlenmek mantıklı zaten
çünkü satürn döngüsü çoook değiştiriyor insanı :)

Kul hakkina girme bacim Millet uc bes tane stokluyor bize kalmiyor
En yakın arkadaşımın arkadaşı aynı anda 15 kişiyi idare ediyordu hatta bir gün arkadaş dedikleriyle yani iki erkekle günlük ev tutmuşlar kuzın gece odasına giderken birbirleriyle aynı anda denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…