- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.881
Okulum yeni bitti dahaaa
Bir paramı kazanıp gönlümce harcayayım da bakarız.. açarım konu yaş 35 evlenecek adam yok diye sndnd
Yok be canım yarın denize gıdıcem orda bulmayı umuyorumyazın bizim işlerin extra yoğun dönemi ya
çıldırcaz mesai ile
ayhh yok mu flört falan pikiii
Olsun be worship yine dene yine yenil..Benimkiler tırt ateslere atamam seni
İdol35 yaşındayım sevgilim var evlenmiyoruz skflsşdfksşd
En güzeli valla ben 30 a doğru evlenilmesini daha uygun buluyorum insan ne istediğini o zaman daha iyi biliyor bir hevesle aşk uğruna gözü kararanların o yaşlarda ben bunu mu almışım ala ala demeleri çokOkulum yeni bitti dahaaa
Bir paramı kazanıp gönlümce harcayayım da bakarız.. açarım konu yaş 35 evlenecek adam yok diye sndnd
Varmis senin zaten yawwOlsun be worship yine dene yine yenil..
Regen bana da gondert o oklardanYok be canım yarın denize gıdıcem orda bulmayı umuyorumRegen_ erosun oklarından atacak bir beyle tanısayım dıye
Seçenekleri görmeyelim mi baba?Varmis senin zaten yaww
Benimle denize gelmen lazımRegen bana da gondert o oklardan
Ama evdeyim duvarlari falan aşan cinsten olsun
Kul hakkina girme bacimSeçenekleri görmeyelim mi baba?
Burası medeniyet, uygarlık kokan bir topic..
Lütfen konuma yorum yapma sndnd
Zaten yakısıklı lar hep kapıldı biliyorsunuz kıKul hakkina girme bacimMillet uc bes tane stokluyor bize kalmiyor
En güzeli valla ben 30 a doğru evlenilmesini daha uygun buluyorum insan ne istediğini o zaman daha iyi biliyor bir hevesle aşk uğruna gözü kararanların o yaşlarda ben bunu mu almışım ala ala demeleri çok
Skskdk evlenecek adam yok. sebebi de evlilik dışı ilişki. adamın merak edeceği bir şey kalmıyor.. sen kesin bu üyesin alın bunu burdamKul hakkina girme bacimMillet uc bes tane stokluyor bize kalmiyor
Deniz cok cazip geldi su an ask olmasa da olurBenimle denize gelmen lazım
AafagajakakSkskdk evlenecek adam yok. sebebi de evlilik dışı ilişki. adamın merak edeceği bir şey kalmıyor.. sen kesin bu üyesin alın bunu burdam
En yakın arkadaşımın arkadaşı aynı anda 15 kişiyi idare ediyorduKul hakkina girme bacimMillet uc bes tane stokluyor bize kalmiyor
Marmara denizine dogru kulac atmaya başlaDeniz cok cazip geldi su an ask olmasa da olurGeliyorum hem de yuzerek ne tarafa yüzeyim
Aynen olmayanlar var yaniSen oyle de cok guzelsın be millet silikon yaptırıyor oyle olsun diye :))
Yarina ordayimMarmara denizine dogru kulac atmaya başla
İnsana memenin vicdanını da yaptırır bunlarAynen olmayanlar var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?