- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.901
Kk'ya yazsa ne taslanir beeeEn yakın arkadaşımın arkadaşı aynı anda 15 kişiyi idare ediyorduhatta bir gün arkadaş dedikleriyle yani iki erkekle günlük ev tutmuşlar kuzın gece odasına giderken birbirleriyle aynı anda denk gelmiş
Bir ara şu bizim ilişki haritalarına bak hatta ilişkiyi boşver kariyere baksatürn döngüleri 28-29 yaş civarında tamamlandığından genelde 30dan sonra evlenmek mantıklı zaten
çünkü satürn döngüsü çoook değiştiriyor insanı :)
Hahahahahahahahahahahaahahİnsana memenin vicdanını da yaptırır bunlar
Hatta o evde kaldığı sözde arkadaşından biri o dediğim yakın arkadaşımın konuştuğu çocukmuşKk'ya yazsa ne taslanir beee
Bu burç murç işleri nassıll oluyormuş ya. Dün sizden heves edip gittim doğum saatimi öğrendim.Bir ara şu bizim ilişki haritalarına bak hatta ilişkiyi boşver kariyere bak
Ales mantik sorusu gibi aafahajja kim kimle çözemedimHatta o evde kaldığı sözde arkadaşından biri o dediğim yakın arkadaşımın konuştuğu çocukmuş
Ya ben dogum haritası muhabbetinden hıc anlamadım ama kim baksa aaaa diye dinliyorum hosuma gıdıyorBu burç murç işleri nassıll oluyormuş ya. Dün sizden heves edip gittim doğum saatimi öğrendim.
Garip bi harita çıktı kurcalarken renkli çizgileri var daire içinde falan.
Kendimi mağaraya resim çizen insanlar kadar cahil hissediyorum
Eros yarınRegen bana da gondert o oklardan
Ama evdeyim duvarlari falan aşan cinsten olsun
Hahahahahahahahaha regennnnEros yarınbenneyanginlargordum un yüzdüğü yerde olacak oraya gitmen lazim evden çikmazsan nasıl halledelim ok degil füze atmamiz lazim o zaman
Yangincim sen yarin bi test et geliyor mu bakalim ona gore geleyim asfagjakaEros yarınbenneyanginlargordum un yüzdüğü yerde olacak oraya gitmen lazim evden çikmazsan nasıl halledelim ok degil füze atmamiz lazim o zaman
Ben valla bır özellikleri biliyorum gerisinde kara cahilim harita bilgim yokBu burç murç işleri nassıll oluyormuş ya. Dün sizden heves edip gittim doğum saatimi öğrendim.
Garip bi harita çıktı kurcalarken renkli çizgileri var daire içinde falan.
Kendimi mağaraya resim çizen insanlar kadar cahil hissediyorum
Ajsjsj hayır yani ben inanmıyorum da. Tabi inanan kısma saygım sonsuz da öyle bir merak ettiriyorsunuz kiYa ben dogum haritası muhabbetinden hıc anlamadım ama kim baksa aaaa diye dinliyorum hosuma gıdıyor
Bende anlamıyorum ki sadece Aaa diyorum yalan yokAjsjsj hayır yani ben inanmıyorum da. Tabi inanan kısma saygım sonsuz da öyle bir merak ettiriyorsunuz ki
Yangincim sen yarin bi test et geliyor mu bakalim ona gore geleyim asfagjaka
Erosa da guvenmiyorum ben
Ben normal haritayi okuyamiyorum ki dahaBen valla bır özellikleri biliyorum gerisinde kara cahilim harita bilgim yok
Bir arkadaşım böyle böyle psikolojisini bozdu ya. Dozunda olmayınca tehlikeBende anlamıyorum ki sadece Aaa diyorum yalan yokkeske anlasam da her gun baksam kafayı yesem ahahahahaah
Iyice not düs o erosa unutmasin yakisikli, bi hayli zengin, bi hayli kismi onemli bakerosumun kalbi kırık
Bı ara tarota sarmıstım.kart falan aldım.Bir arkadaşım böyle böyle psikolojisini bozdu ya. Dozunda olmayınca tehlike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?