- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.046
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.601
İzlemedim böyle bir sahne mi vardı asfgaahaja :)Aklıma You dizisinin gelmesi peki
Adam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyorduİzlemedim böyle bir sahne mi vardı asfgaahaja :)
Aaaaa ne kadar masumane bir regencikAynenbenneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan
Hahahahahahaha ah tam bir turk fılmı senaryosuAynenbenneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan
Yangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört açAdam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyordu
AhahhahahhaAaaaa ne kadar masumane bir regencik
Ben de yangın yukarda bir raf yerleştirirken adamın kucağına düşmesini aklımdan geçirmiştim.
Kalbim mi fesat benim ne adsfsggshsh
Julie Roberts’in vardı öyle bir filmiBen baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
İyiki yüzmemişim oralara asfgahah
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir
Çok romantik olur bee sahafta başlayan aşk
O adam psikopat yalnız agahahahaahYangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört aç
You’da da böyle başlıyordu ilişkileriAynenbenneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan
Yok yaa artık bütün Avrupa, Kore, Hint dizi ve filmlerinde kullanılan bir tema buAhahhahahhabenimki romantik film seninki ise ... sen tahmin et
Bak varmışJulie Roberts’in vardı öyle bir filmi
Hahahah You çok güzel bir diziydi ama yaaYangıncım bak böyle biri gelebilir gözünü dört aç
Vazgeçtim kapat gözleriniO adam psikopat yalnız agahahahaah
Bı de bana oyle bır adam diliyor agahahahahahaha ah cledyanamYou’da da böyle başlıyordu ilişkileriKızı bodrum katta kilitleyip öldürmesi dışında bir sıkıntı yok
You’da da böyle başlıyordu ilişkileriKızı bodrum katta kilitleyip öldürmesi dışında bir sıkıntı yok
Beni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyseHahahah You çok güzel bir diziydi ama yaaadam psikopattı gerci
2. sezonu işkence gibiydi. Yarım bırakmama huyum var acı çeke çeke bitirdimBeni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyse
Adamın sapık olması dısında gayet yakısıklı shshshshahahahahaoff ne güzel türk filmi diyorlardı seneryoma nereden çozdün you dizisinden etkilendigimi
Daha devamı var bekliyorum sabrszlıklaBeni ilk sezondan sonrası sarmadı niyeyse
İzlemedim yaa Delfi bahsedince romantik bir şey sandım adam ormantik çıktıBı de bana oyle bır adam diliyor agahahahahahaha ah cledyanam
Sapık ayol takıntılıİzlemedim yaa Delfi bahsedince romantik bir şey sandım adam ormantik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?