- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.581
cıks en sevmediğim tarz buSen de kocişine süslü sunumlar yapıyor musunAha da böyle
Yine en başa döndük bütün iyi ve yakışıklılar kapılmışHani bulamıyoruz işte senin gibi mutlu evlilik yapacağımız birini, tek tük iyileri de bulmuşsunuz adam yok ortada
Eccük saftirik olsak yicez hee bunlarıAslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflk
Bdv'de gezdikçe son iyi horozu ben kapmışim gibi bir his oluyor bazen gerçektenYine en başa döndük bütün iyi ve yakışıklılar kapılmış
burası ormantik kocaları olan kadınlarla dolu. KıskannnççççççççEccük saftirik olsak yicez hee bunları
Bütün iyi horozların neslinin tükenmiş olmasıBdv'de gezdikçe son iyi horozu ben kapmışim gibi bir his oluyor bazen gerçekten
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.Yine en başa döndük bütün iyi ve yakışıklılar kapılmış
Çok kıskanıyorum bana serengeti şiirini okuyan yokburası ormantik kocaları olan kadınlarla dolu. Kıskannnçççççççç
Bunu akşam enişte bey mi okuduyduO iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.
Yaşar Kemal
Senihn durumuna ithafen be yawBunu akşam enişte bey mi okuduydu
Yaşar Kemalcim çok güzel anlatmış durumumu doğruSenihn durumuna ithafen be yaw
Ahhahahaagahaha tamamdrözele gel ürkütme
Offf döndün mü rutininecalışıyor muydun sen kacrmisim orayı hangi isle ugrasiyosun
Eros öldüValla Erosuma noldu bilmiyorum kafasını mi celdiler nerelere gittikayıplara karıştı istanbuldakiler bi el atın bulun erosumu
Benim en sevdıgım sozlerden biri buO iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.
Yaşar Kemal
Ahahajjaja artık butun tekler hep tek kalacak diyosunEros öldüCledyana kuzu kuzu tum hayallerim suya dustu ahahshahah
Ben baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.Eros öldüCledyana kuzu kuzu tum hayallerim suya dustu ahahshahah
Hahahahahahaha ıns cıcegımBen baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
İyiki yüzmemişim oralara asfgahah
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir
Çok romantik olur bee sahafta başlayan aşk
Aklıma You dizisinin gelmesi pekiBen baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir
Belli olmazHahahahahahaha ıns cıcegım
Onca yaz kıs gecırdım gelmedi belki gelir ama hayat bu
AynenBen baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?