Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Baya yogun gecti kuzum once market sonra kuafor sonra sahile yuruyuse çıktık suan pert durumdayim senin nasil gecti cok giremedim neler yapiosunuz kizlar
Bugun bir cılgınlık edip anı bir kararla Kıyıkoye gıttım, doga nehir ve denizle ıc ıce temiz havayı soludum. Nehirde tekne turu yaptım
Ani oldugu ıcın mayosuz gıttım, denize gıremedım.
Donuste de guzel bır yemek kahve...
Temiz hava carpmıs olmalı ki basım agrıyor

Oohh mis gibi temiz hava carpmistr guzel uyursun bugün bende sahil esiyordu sersemlesmis durumdayim uykumu guzel alicam diye umuyorum

Ay ben bugun kendimi pasta borege verdim, benim bebeler kurabiye istedi de
Ohhh canının kıymetini bılıyosun Valla.
Bebeler deniz istedi dıyosun denızzzz
Kurabiye istedi dıyosun kurabiyeeee

Yasıyorsun bu hayatı kadın
Afiyet bal şeker olsun

Ohhh canının kıymetini bılıyosun Valla.
Bebeler deniz istedi dıyosun denızzzz
Kurabiye istedi dıyosun kurabiyeeee

Yasıyorsun bu hayatı kadın
Afiyet bal şeker olsun ♥
Kizim hep onlarin istedigi oluyor farkinda misin

ben nasil yasamis oluyorum bu hayati

Kizim hep onlarin istedigi oluyor farkinda misin

ben nasil yasamis oluyorum bu hayati
Sebeplenıyosun, mesela simdi oturup mis gibi kurabiye yiycen??? Tek olsan ne canın kurabiye ister ne de kalkar yaparsın.
Bak bana. Kurabiye yapmayı unuttum

Bakis acisini yedigim

ama bak bana, dinlenemiyorum
Ya kıyamam.. O da dogru.
Olsun be cok dinlenince veya oturunca ınsan kendisini dinliyor ve mutsuz oluyor en azından ben oyle oluyorum
Bı seylerle mesgul olmak her zaman iyidir ama, oturup ayaklarını uzatmak seninde hakkın bu konuda haklısın
Simdı Bı kurabiyeyi hakettın

Oyle de, ben seker hastasiyim. Yaptiklarimi genelde yiyemiyorum

Eee sendeeee dinleniyorsun işteee ben suan kurabiye yaptırdılar sandım, daha ne istiyosun cocuklar bininci ruya da ayol
Lakin sorun su ki gece uyanan oyuncagini kapip yanima geliyor 2 bebe arasinda uyumaya calisiyorum su an yazik lan bana da, de artik su cumleyi

Lakin sorun su ki gece uyanan oyuncagini kapip yanima geliyor 2 bebe arasinda uyumaya calisiyorum su an yazik lan bana da, de artik su cumleyi
Hahahahahahahahaha
Ya kendim rahattan delırıyormusum gıbı karsımdaki sevdıgım insana yazık diyemiyorum ben ya
Ama ayaklarını uzatmayı bıra sıgara fılm muzık keyfı yapmayı kesınlıkle hakedıyorsun, bunu dıyım... Anlasalim?

Taam be taam bi de oyuncak horoz var yatakta su an gorebildigim az sonra kopek de aramiza katilur, tamamlaniriz

Taam be taam bi de oyuncak horoz var yatakta su an gorebildigim az sonra kopek de aramiza katilur, tamamlaniriz
Mutluluğun resmi var ya abidinin..
O geldı aklıma sen boyle yazınca, tam bir polyannayım hakikatten suan

Kendimden tiksindim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…