- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.021
Baya yogun gecti kuzum once market sonra kuafor sonra sahile yuruyuse çıktık suan pert durumdayim
Bugun bir cılgınlık edip anı bir kararla Kıyıkoye gıttım, doga nehir ve denizle ıc ıce temiz havayı soludum. Nehirde tekne turu yaptımBaya yogun gecti kuzum once market sonra kuafor sonra sahile yuruyuse çıktık suan pert durumdayimsenin nasil gecti cok giremedim neler yapiosunuz kizlar
Oohh mis gibi temiz hava carpmistr guzel uyursun bugünBugun bir cılgınlık edip anı bir kararla Kıyıkoye gıttım, doga nehir ve denizle ıc ıce temiz havayı soludum. Nehirde tekne turu yaptım ♥
Ani oldugu ıcın mayosuz gıttım, denize gıremedım.
Donuste de guzel bır yemek kahve...
Temiz hava carpmıs olmalı ki basım agrıyor
Ins cıcegım guzelce uyur guzel bır haftaya uyanırızOohh mis gibi temiz hava carpmistr guzel uyursun bugünbende sahil esiyordu sersemlesmis durumdayim uykumu guzel alicam diye umuyorum
Ayy insallah güzel haberler alacağımız bir hafta olsunIns cıcegım guzelce uyur guzel bır haftaya uyanırız
Ay ben bugun kendimi pasta borege verdim, benim bebeler kurabiye istedi deKızlar napıyosunuz, pazarı henuz bitiremediniz mı
Ohhh canının kıymetini bılıyosun Valla.Ay ben bugun kendimi pasta borege verdim, benim bebeler kurabiye istedi de
Kizim hep onlarin istedigi oluyor farkinda misinOhhh canının kıymetini bılıyosun Valla.
Bebeler deniz istedi dıyosun denızzzz
Kurabiye istedi dıyosun kurabiyeeee
Yasıyorsun bu hayatı kadın
Afiyet bal şeker olsun ♥
Sebeplenıyosun, mesela simdi oturup mis gibi kurabiye yiycen???Kizim hep onlarin istedigi oluyor farkinda misin
ben nasil yasamis oluyorum bu hayati
Bakis acisini yedigimSebeplenıyosun, mesela simdi oturup mis gibi kurabiye yiycen???Tek olsan ne canın kurabiye ister ne de kalkar yaparsın.
Bak bana. Kurabiye yapmayı unuttum
Ya kıyamam.. O da dogru.Bakis acisini yedigim
ama bak bana, dinlenemiyorum
Oyle de, ben seker hastasiyim. Yaptiklarimi genelde yiyemiyorumYa kıyamam.. O da dogru.
Olsun be cok dinlenince veya oturunca ınsan kendisini dinliyor ve mutsuz oluyor en azından ben oyle oluyorum
Bı seylerle mesgul olmak her zaman iyidir ama, oturup ayaklarını uzatmak seninde hakkın bu konuda haklısın ♥
Simdı Bı kurabiyeyi hakettın
Aa bak simdi, bu kotu oldu.Oyle de, ben seker hastasiyim. Yaptiklarimi genelde yiyemiyorum
Benimkilerin yat saati 20:30-21:00 araligi teyzesi, simdiye 25. Uykudalar asdhfjfgjhjfbAa bak simdi, bu kotu oldu.
Ozaman ayaklarını uzatıp dinlenmeyı hakettın.
Cocuklara soyle hemen uyusunlar, benneyanginlargordum teyze gelirse ıgne yapacakmıs de agshshsıs
Eee sendeeee dinleniyorsun işteeeBenimkilerin yat saati 20:30-21:00 araligi teyzesi, simdiye 25. Uykudalar asdhfjfgjhjfb
Lakin sorun su ki gece uyanan oyuncagini kapip yanima geliyorEee sendeeee dinleniyorsun işteeeben suan kurabiye yaptırdılar sandım, daha ne istiyosun cocuklar bininci ruya da ayol
HahahahahahahahahaLakin sorun su ki gece uyanan oyuncagini kapip yanima geliyor2 bebe arasinda uyumaya calisiyorum su an yazik lan bana da, de artik su cumleyi
Taam be taamHahahahahahahahaha
Ya kendim rahattan delırıyormusum gıbı karsımdaki sevdıgım insana yazık diyemiyorum ben ya
Ama ayaklarını uzatmayı bıra sıgara fılm muzık keyfı yapmayı kesınlıkle hakedıyorsun, bunu dıyım... Anlasalim?
Mutluluğun resmi var ya abidinin..Taam be taambi de oyuncak horoz var yatakta su an gorebildigim az sonra kopek de aramiza katilur, tamamlaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?