Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İyiyim yavrum sukur, sen nasılsın?
Onu hıc sorma, ıkı gun dayanabildi, bır baktık gıtmıs.
Ben bookermoon u merak ediyorum acaba tamamen mı gitti
Kör kuyularda ışıksızım...
Sahi çoook oldu ya en fazla ne kadar oluyor ki ban acaba hangi konudan gitti onu bile anımsamıyorum

Kör kuyularda ışıksızım...
Sahi çoook oldu ya en fazla ne kadar oluyor ki ban acaba hangi konudan gitti onu bile anımsamıyorum
Bende hatırlamıyorum konuyu ama epey oldu dedıgın gıbı. Hıc geri gelmedi. Veda etmeden gittiyse uzulurum
Kor kuyularda merdıvensız degılsın neyse ki.
Ben bi donem merdıvensız kalmistim, evlerden ırak
Neyın var neden kor kuyuda ve ısıksızsın

kpss belası ya standart
Seslense idin merdivenin olurdum you know

Gördünüz mü bir konuda konu sahibi erkek arkadaşının annesiyle bir cafede buluşcakmış ne giyeyim çiçek götüreyim mi sormuş cevaplar direk niye evine layık görmemiş mi niye ev değil sana değer vermiyor

Burası buyuzden guzel bır yer iste.
Her turlu gorus var.
Aklına gelmeyecek seyleri yazabiliyor ınsanlar
Bende yorum yapmistim o konuya ne yazdıgımı hatırlamıyorum ama.

Burası buyuzden guzel bır yer iste.
Her turlu gorus var.
Aklına gelmeyecek seyleri yazabiliyor ınsanlar
Bende yorum yapmistim o konuya ne yazdıgımı hatırlamıyorum ama.
Çiçek alma dedin galiba Bence dışarısı daha uygun ilk tanışmada eve davet edilsemde gitmezdim ailemsiz tanışma olsada ailelerle dışarda düşünüyorum

Çiçek alma dedin galiba Bence dışarısı daha uygun ilk tanışmada eve davet edilsemde gitmezdim ailemsiz tanışma olsada ailelerle dışarda düşünüyorum
Bak kıza demisler kı neden dısarisi?
Cevap vermıs yle uygun goruldu

Fikri sorulmamıs yanı aslında. Sunu okuyanlar da haklı olarak negatif yazmıs. Ben mesela oyle uygun gorulduden sonra negatif oldum.

Sonra kiza sorulmuş gene baskası tarafından neden kafe dıye, benım fikrim sorulmadı demis.
Rahatsızlık veren kısmı bu aslında.
Kadının hem tanısmak istemesi hem kızın fikrinin alınmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…