Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben ilk sayfayı okudum sadece dedim devamıda aynıdır kızın yorumlarını pek görmedim

Annem gibi düşünüyordur, yüzüğü takmadan çok yüz göz olmayalım diyordur.

Annem gibi düşünüyordur, yüzüğü takmadan çok yüz göz olmayalım diyordur.
Bizim aile yapılarımız da benzer, daha tam bir tanışma olmadı ailelerle Erkek arkadaşım babamla iki kez karşılaştı, ayak üstü 'arkadaşım' sıfatıyla tanıştı. Şimdi o tanıştığı kişinin erkek arkadaşım olduğunu biliyor, bir de benden önce mezun olup atandığını biliyor sadece . Erkek arkadaşım da beni ailesine anlattı, fotoğraflarımı göstermiş. Atandıktan sonra evleneceğimizi söylemiş . Onun ailesinin gözünde baya sözlü gibi bir şeyiz ama son aşamaya kadar tanışma işlerine girmeyi düşünmüyoruz. 5 yıldır birlikte olup ailelerle tanışma olmadı deyince arkadaşlarım şaşırıyor biraz. Bilip bilmeden 'seninle ciddi düşünmüyor'a getiriyorlar hemen . Tanışsak şimdi gereksiz bir beklenti olacak. Bayramda özel günde aramak, ziyaret, hediye vs. Somut bir adıma kadar gerek yok bence

En ıyısını yapıyorsunuz kuzum gerek yok sürekli aramak vs zorunda kalırdın ben arada bir şeyde olsa aramam yazmam öyle huyum yok konuşmayı sevmıyorum aklıma bıle gelmiyor

En ıyısını yapıyorsunuz kuzum gerek yok sürekli aramak vs zorunda kalırdın ben arada bir şeyde olsa aramam yazmam öyle huyum yok konuşmayı sevmıyorum aklıma bıle gelmiyor
Aynen ben de. Telefonda konuşma fobim de var . Çok samimi olmadığım insanlara mesaj atarken de geriliyorum baya

Sanmıyorum aynı olduğunu. Keşke birazcık aynı olaydı. Sen şimdi sevgilinle aynı evde kalmışsın, adam geldi şimdi bir hafta falan durdu. Ben yapsaydım net kıyamet kopardı. Bir ara kopmuştu da. Sevgili olayına sıcak bakmıyorlardı, ben birkaç günlüğüne haber vermeden gittim, kocaya kaçtı sandılar. Döndüm yurda, rahatladılar. Başka bir arkadaşımı aynı nedenden babası okuldan aldı.

Memlekette bir tanıdığımız var, adamın sevgilisi vardı. Kızla yıllarca görüşmüşler. Ailesi biliyordu. Annesi kıza havlu işlemiş, yazma oyalamış, patik örüp göndermiş. Nedense birden bu kızın oğluşlarına uygun olmadığını düşünüp tesettürlü ve bencileyin içine kapanık asosyal ve de hanım hanımcık bir kız bulmuşlar memleketten. Yıllarca görüştüğü kıza üzüldüm, bu tiplerle gereksiz yüz göz olduğu ile kaldı.

“Yüzüksüz yüz göz olmayalım” kısmı aynıymış ama ona demiştim daha çok, kuzum.

“Kocaya kaçtı sandılar” kısmına güldüm ama arkadaşın için kötü olmuş. Başlarda biz de gizli saklıydık, zamanla alıştırdık biraz. Erkek arkadaşımın anne babası çok sıkıntı değil de dedesi anneannesi var, çok yakınlar onlarla. Onlar görece daha muhafazakar. Yani aslında muhafazakar da değiller ama benimkiler çok uzak bu tarz şeylere, o yüzden bize oranla muhafazakar kalıyorlar

Erkek arkadaşım buradayken annesi arayıp dedeye söylediği yalanı anlattı pot kırmasınlar diye. Anne babası biliyordu yanımda olduğunu ama onlara başka bir arkadaşına gittiğini söylemişler. Dedenin bilmemesi daha iyi bence zaten Anne babanın bilmesi yeter.

Ben annemin anne babasını hiç görmedim. Öbür dedemi de 2013’ün başında kaybettik. Sadece babaannem var, bende numarası bile yok gittiğimde görüyorum sadece . 3 dayım bir teyzem bir de amcamla halam var. Dayılarımdan biriyle samimiyim sadece O partilediğimiz dayım. Diğerlerinin hiçbiriyle ailemle birlikte gitmek dışında bir samimiyetim yok. Erkek arkadaşımın ailesi bize oranla çok yakınlar. Aynı şehirde yaşamadığımız sürece ayak uydurabilirim sanırım Bunlar aklımı kurcalamaya başladı biraz. Annemin rahatsızlığından dolayı erkek arkadaşımın annesiyle samimi olmak istiyorum biz evlenirsek. Kadın da gayet kafa dengi futbol takip eder, anime izler. Bakalım

Normalde kızlar yalan söyler sevgili konusunda, ama erkek arkadaşın dedeye yalan söylemek zorunda kalmış, gülümsedim. Bizim çok olayımız oldu, istemediler benimkini, işçi dediler, uzak dediler, ailesi dağınık dediler. Rahmetli dedeme yalan söylettiler yok istihareye yatmış da hayırsızmış. Şimdi benim kızlar inatçı dediğimde kime çekmiş ki acaba diyorlar. Bi inatçı benim zaten.

Siz iyi olduktan sonra gerisi önemli değil bence .

Ben de babama arkadaşım gelecek dedim, tahmin etmiştir kimin geleceğini Tüm hafta bir kerecik aradı sağolsun, onda da dışarıdaydık çok konuşamadım. Babam da sıkıdır normalde ama uzun süredir birlikte olduğumuzu biliyor (yıllardır whatsapp profil fotoğrafım ikimizin fotoğrafı). O içini rahatlatıyor herhalde diye düşünüyoruz biz. Normalde babam da onaylamazdı hiç sevgili işlerini. Atanmış bir sınıf arkadaşım olduğunu da biliyor kendince denk görüp ona da seviniyordur. Babam baya kabullendi ya mutluyum o konuda Annem şu ara tanışsa sevmeyebilir Koyu renk saçlı adamlara sinir oluyor Yeni insanlara karşı agresif olabiliyor. O süreçlerin annem açısından olabilecek zorlukları da korkutmuyor değil. Düşünmemeye çalışıyorum

Valla tam benden bahsediyorsun onceleri cok üzülüyordum ama şimdi takmıyorum

Kafaya takıp birisini bulmaya çalıştığında insan kötüyü çağırıyor bence. Ben üniversiteye ilk başladıktan birkaç ay sonra “artık sevgili bulmalıyım” moduna girdim. Her tanıştığım tipi düzgün erkeğe “sevgili adayı” gözüyle bakıyordum. Facebook hesabımda yüzlerce beni eklemiş cevap bekleyen insan vardı okula ilk başladığımda. Çok kişiyle konuştum tanıştım flörtleştim. Hiçbiri olmadı.

Sonra çevremde zaten tanıdığım insanlara yöneldim. İlk başta kendimden 20 yaş büyük bir adamla görüştüm 18’ken. Yabancıydı falan çok çekici bir adamdı. Sonra yaşıtım bir çocukla görüştüm. O çocuğu önceki adamla aldattım . Adamla görüşmeyi tamamen kesmiştim bir yerde karşılaştık adam beni taciz etti. Sonra ötekiyle de ayrıldık. Ben okulu (annemin rahatsızlığından dolayı) bir dönemliğine bıraktım. Tam o sırada sevgili istemiyorum moduna girmiştim. Şimdiki erkek arkadaşımla samimileştik. İki yıl kadar adı konmamış şekilde görüştük sonra da sevgili olduk. Benim ilk ve tek uzun ilişkim olmuş oldu böylece 5 yıl dolmak üzere. Öncekiler en fazla 3 ay sürerdi. Öncekilerin hepsiyle uyumumu, mutluluğumu toplayıp 100’le çarpsam yine de şimdikinin çeyreğine ulaşamaz.

İnsanın hiç aklında yokken hayatına giren insanlar daha kalıcı oluyor diye düşünüyorum. Etrafa yaydığımız enerjiyle de alakalıdır mutlaka.

Yüz yüze daha güzel ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…