- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.061
Ben ilk sayfayı okudum sadece dedim devamıda aynıdır kızın yorumlarını pek görmedimBak kıza demisler kı neden dısarisi?
Cevap vermısyle uygun goruldu
Fikri sorulmamıs yanı aslında. Sunu okuyanlar da haklı olarak negatif yazmıs. Ben mesela oyle uygun gorulduden sonra negatif oldum.
Sonra kiza sorulmuş gene baskası tarafından neden kafe dıye, benım fikrim sorulmadı demis.
Rahatsızlık veren kısmı bu aslında.
Kadının hem tanısmak istemesi hem kızın fikrinin alınmaması.
Annem gibi düşünüyordur, yüzüğü takmadan çok yüz göz olmayalım diyordur.Gördünüz mü bir konuda konu sahibi erkek arkadaşının annesiyle bir cafede buluşcakmış ne giyeyim çiçek götüreyim mi sormuş cevaplar direk niye evine layık görmemiş mi niye ev değil sana değer vermiyor
OlabilirAnnem gibi düşünüyordur, yüzüğü takmadan çok yüz göz olmayalım diyordur.
Bizim aile yapılarımız da benzer, daha tam bir tanışma olmadı ailelerleAnnem gibi düşünüyordur, yüzüğü takmadan çok yüz göz olmayalım diyordur.
En ıyısını yapıyorsunuz kuzum gerek yok sürekli aramak vs zorunda kalırdın ben arada bir şeyde olsa aramam yazmam öyle huyum yok konuşmayı sevmıyorum aklıma bıle gelmiyorBizim aile yapılarımız da benzer, daha tam bir tanışma olmadı ailelerleErkek arkadaşım babamla iki kez karşılaştı, ayak üstü 'arkadaşım' sıfatıyla tanıştı. Şimdi o tanıştığı kişinin erkek arkadaşım olduğunu biliyor, bir de benden önce mezun olup atandığını biliyor sadece . Erkek arkadaşım da beni ailesine anlattı, fotoğraflarımı göstermiş. Atandıktan sonra evleneceğimizi söylemiş . Onun ailesinin gözünde baya sözlü gibi bir şeyiz ama son aşamaya kadar tanışma işlerine girmeyi düşünmüyoruz. 5 yıldır birlikte olup ailelerle tanışma olmadı deyince arkadaşlarım şaşırıyor biraz. Bilip bilmeden 'seninle ciddi düşünmüyor'a getiriyorlar hemen . Tanışsak şimdi gereksiz bir beklenti olacak. Bayramda özel günde aramak, ziyaret, hediye vs. Somut bir adıma kadar gerek yok bence
Aynen ben de. Telefonda konuşma fobim de varEn ıyısını yapıyorsunuz kuzum gerek yok sürekli aramak vs zorunda kalırdın ben arada bir şeyde olsa aramam yazmam öyle huyum yok konuşmayı sevmıyorum aklıma bıle gelmiyor
Sanmıyorum aynı olduğunu. Keşke birazcık aynı olaydı. Sen şimdi sevgilinle aynı evde kalmışsın, adam geldi şimdi bir hafta falan durdu. Ben yapsaydım net kıyamet kopardı.Bizim aile yapılarımız da benzer, daha tam bir tanışma olmadı ailelerleErkek arkadaşım babamla iki kez karşılaştı, ayak üstü 'arkadaşım' sıfatıyla tanıştı. Şimdi o tanıştığı kişinin erkek arkadaşım olduğunu biliyor, bir de benden önce mezun olup atandığını biliyor sadece . Erkek arkadaşım da beni ailesine anlattı, fotoğraflarımı göstermiş. Atandıktan sonra evleneceğimizi söylemiş . Onun ailesinin gözünde baya sözlü gibi bir şeyiz ama son aşamaya kadar tanışma işlerine girmeyi düşünmüyoruz. 5 yıldır birlikte olup ailelerle tanışma olmadı deyince arkadaşlarım şaşırıyor biraz. Bilip bilmeden 'seninle ciddi düşünmüyor'a getiriyorlar hemen . Tanışsak şimdi gereksiz bir beklenti olacak. Bayramda özel günde aramak, ziyaret, hediye vs. Somut bir adıma kadar gerek yok bence
Benim de iki elin parmağını geçmez telefonla konuştuğum insan.Aynen ben de. Telefonda konuşma fobim de var. Çok samimi olmadığım insanlara mesaj atarken de geriliyorum baya
Memlekette bir tanıdığımız var, adamın sevgilisi vardı. Kızla yıllarca görüşmüşler. Ailesi biliyordu. Annesi kıza havlu işlemiş, yazma oyalamış, patik örüp göndermiş. Nedense birden bu kızın oğluşlarına uygun olmadığını düşünüp tesettürlü ve bencileyin içine kapanık asosyal ve de hanım hanımcık bir kız bulmuşlar memleketten.Bizim aile yapılarımız da benzer, daha tam bir tanışma olmadı ailelerleErkek arkadaşım babamla iki kez karşılaştı, ayak üstü 'arkadaşım' sıfatıyla tanıştı. Şimdi o tanıştığı kişinin erkek arkadaşım olduğunu biliyor, bir de benden önce mezun olup atandığını biliyor sadece . Erkek arkadaşım da beni ailesine anlattı, fotoğraflarımı göstermiş. Atandıktan sonra evleneceğimizi söylemiş . Onun ailesinin gözünde baya sözlü gibi bir şeyiz ama son aşamaya kadar tanışma işlerine girmeyi düşünmüyoruz. 5 yıldır birlikte olup ailelerle tanışma olmadı deyince arkadaşlarım şaşırıyor biraz. Bilip bilmeden 'seninle ciddi düşünmüyor'a getiriyorlar hemen . Tanışsak şimdi gereksiz bir beklenti olacak. Bayramda özel günde aramak, ziyaret, hediye vs. Somut bir adıma kadar gerek yok bence
“Yüzüksüz yüz göz olmayalım” kısmı aynıymış amaSanmıyorum aynı olduğunu. Keşke birazcık aynı olaydı. Sen şimdi sevgilinle aynı evde kalmışsın, adam geldi şimdi bir hafta falan durdu. Ben yapsaydım net kıyamet kopardı.Bir ara kopmuştu da. Sevgili olayına sıcak bakmıyorlardı, ben birkaç günlüğüne haber vermeden gittim, kocaya kaçtı sandılar. Döndüm yurda, rahatladılar. Başka bir arkadaşımı aynı nedenden babası okuldan aldı. ☹
Normalde kızlar yalan söyler sevgili konusunda, ama erkek arkadaşın dedeye yalan söylemek zorunda kalmış, gülümsedim.“Yüzüksüz yüz göz olmayalım” kısmı aynıymış amaona demiştim daha çok, kuzum.
“Kocaya kaçtı sandılar” kısmına güldüm ama arkadaşın için kötü olmuş. Başlarda biz de gizli saklıydık, zamanla alıştırdık biraz. Erkek arkadaşımın anne babası çok sıkıntı değil de dedesi anneannesi var, çok yakınlar onlarla. Onlar görece daha muhafazakar. Yani aslında muhafazakar da değiller ama benimkiler çok uzak bu tarz şeylere, o yüzden bize oranla muhafazakar kalıyorlar
Erkek arkadaşım buradayken annesi arayıp dedeye söylediği yalanı anlattı pot kırmasınlar diye. Anne babası biliyordu yanımda olduğunu ama onlara başka bir arkadaşına gittiğini söylemişler. Dedenin bilmemesi daha iyi bence zatenAnne babanın bilmesi yeter.
Ben annemin anne babasını hiç görmedim. Öbür dedemi de 2013’ün başında kaybettik. Sadece babaannem var, bende numarası bile yok gittiğimde görüyorum sadece. 3 dayım bir teyzem bir de amcamla halam var. Dayılarımdan biriyle samimiyim sadece O partilediğimiz dayım. Diğerlerinin hiçbiriyle ailemle birlikte gitmek dışında bir samimiyetim yok. Erkek arkadaşımın ailesi bize oranla çok yakınlar. Aynı şehirde yaşamadığımız sürece ayak uydurabilirim sanırım Bunlar aklımı kurcalamaya başladı biraz. Annemin rahatsızlığından dolayı erkek arkadaşımın annesiyle samimi olmak istiyorum biz evlenirsek. Kadın da gayet kafa dengi futbol takip eder, anime izler. Bakalım
Siz iyi olduktan sonra gerisi önemli değil benceNormalde kızlar yalan söyler sevgili konusunda, ama erkek arkadaşın dedeye yalan söylemek zorunda kalmış, gülümsedim.Bizim çok olayımız oldu, istemediler benimkini, işçi dediler, uzak dediler, ailesi dağınık dediler. Rahmetli dedeme yalan söylettiler yok istihareye yatmış da hayırsızmış. Şimdi benim kızlar inatçı dediğimde kime çekmiş ki acaba diyorlar. Bi inatçı benim zaten.
Valla tam benden bahsediyorsun onceleri cok üzülüyordum ama şimdi takmıyorumyalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
En guzelı uzulmemek zatenValla tam benden bahsediyorsun onceleri cok üzülüyordum ama şimdi takmıyorum
Valla tam benden bahsediyorsun onceleri cok üzülüyordum ama şimdi takmıyorum
Bebde ya ananem dayımlar küser bazen niye bayramda hıc aramıyorsun dıyeAynen ben de. Telefonda konuşma fobim de var. Çok samimi olmadığım insanlara mesaj atarken de geriliyorum baya
Ne kadar açık sözlüsün.Bebde ya ananem dayımlar küser bazen niye bayramda hıc aramıyorsun dıyedıyorum bılıyorsunuz sevmıyorum sonra alıştılar
ÖyleyimdirNe kadar açık sözlüsün.
Yüz yüze daha güzel ediliyor.Öyleyimdircidden konuşmayı mesajlaşmayı sevmıyorum grupta arkadaşlar yazar ya en son yazarım ben bırlıkteyken dedıkodunun dıbını vururum ama uzakta mesaj konuşma vs benlık değil aslında çok konuşkan olmama rağmen böyleyim
Benim hiç söylememe gerek kalmadıBebde ya ananem dayımlar küser bazen niye bayramda hıc aramıyorsun dıyedıyorum bılıyorsunuz sevmıyorum sonra alıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?