- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Hissediyorum senin kutundan büyük çıkıcak sabret bak hislerim her zaman çıkarbir marifetini göremedim hala
Öyle dümdük bosuna evli olacağına azcik su insanlara taktik ver bak kalakalcaklar kocasiz. Azcık eğitimle toparladilar isi.hımm senden iyi gelin olur. KV evini saçlarınla süpürürsün o potansiyeli gördüm sende
Evdeki tüm bilezikleri ve altın renginde ne varsa takıp, takıştırıp Faceeebokaaa paylaşım yapacam meraklanma Keynenamla Kayfe keyfii diye üzerine birde Eltimi etiketledim mi... Olur dimi bendenEferin Eferin, kayinannemle kayfe qeyfi diye de paylaş. Olcak bu is.
Olcak olcak ama hepsine bodoslama dalma, azcık yavas git, merakli sanmasınlar. İnce bi ayar var annadin mi?Evdeki tüm bilezikleri ve altın renginde ne varsa takıp, takıştırıp Faceeebokaaa paylaşım yapacam meraklanma Keynenamla Kayfe keyfii diye üzerine birde Eltimi etiketledim mi... Olur dimi benden
O iş bendeOlcak olcak ama hepsine bodoslama dalma, azcık yavas git, merakli sanmasınlar. İnce bi ayar var annadin mi?
Tünelin ucu bombok bir yere çıkıyorrr gelmeyin5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi
Pöfff. Eğleneceği kocalar bulsunlar. Gezecekleri beraber gülecekleri insanlarla evlensinler. Evlenince sizi annesi yerine koymayacak adamlar bulun. Evlendikten sonra hayat toz pembe ilerlemiyor malesefÖyle dümdük bosuna evli olacağına azcik su insanlara taktik ver bak kalakalcaklar kocasiz. Azcık eğitimle toparladilar isi.
Büyük olan tek şey göbeği. Gün geçtikçe büyüyorHissediyorum senin kutundan büyük çıkıcak sabret bak hislerim her zaman çıkar
Ezdirmeyin kendinizi ulennnnn diyesim geldi bunun üstüne, helal ossunPöfff. Eğleneceği kocalar bulsunlar. Gezecekleri beraber gülecekleri insanlarla evlensinler. Evlenince sizi annesi yerine koymayacak adamlar bulun. Evlendikten sonra hayat toz pembe ilerlemiyor malesef
Var mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.Pöfff. Eğleneceği kocalar bulsunlar. Gezecekleri beraber gülecekleri insanlarla evlensinler. Evlenince sizi annesi yerine koymayacak adamlar bulun. Evlendikten sonra hayat toz pembe ilerlemiyor malesef
Var varVar mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.
Yok kız yok...Var mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.
Bence de öyle tabii yani insan mutluluğunu paylaşmak ya da gerçek anlamda hayat arkadaşı olabilmek için evlenir.Var varyoksa evlenmemek gerek zaten, o zaman ne esprisi var ki, eziyet icin mi olcak.
Ya aslında evlilik çok güzel bence. Ama işte aması var. Bekarken nasılsa evliyken de öyle olsun. Özgürlük kısıtlaması olmasın, sorumluluk vs öyle pek olmasın. İşte bu da mümkün değil demi? Yani hem yüksekten atlayayım ama yer çekimi ile de yere düşmeyeyim demek gibi bir şey sanki..Yok kız yok...
Bu devirde evlenen aklını peynir ekmekle yemiştir.
İçten içe evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu bilen insanlar bile toplumsal baskıya yenik düşüyor evleniyor sonra başlasın cümbüşş..
Tek tabanca olarak kalmaya devam edicem kısmetse...
Erkeklerle gezer, tozar, yer, içer, takılırım ama evlenmem aslakonuda en çok evlenecem diyen bekar ben oldum ama aslında o fikre en uzak olanda benim eee ne demişler sessizlerden korkacaksın benim neyim varsa dilimde hahaha
Simdi burada senin kirlilerini fantezilerini ortaya dökeyim diye mi etiketlrdin beni
Gerçekten mutluluğunu paylaşmak veya hayat arkadaşın olması için imza gerekmiyor kiBence de öyle tabii yani insan mutluluğunu paylaşmak ya da gerçek anlamda hayat arkadaşı olabilmek için evlenir.
Ya da ayni düşüncelere sahip olmak lazım diyelim. Birbirini tamamlamak lazımVar mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.
Herkes evlenmek zorunda degil zaten yaaa, kim nasil mutluysa öyle kalsin valla. Dayatmalara karsiyimmmYok kız yok...
Bu devirde evlenen aklını peynir ekmekle yemiştir.
İçten içe evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu bilen insanlar bile toplumsal baskıya yenik düşüyor evleniyor sonra başlasın cümbüşş..
Tek tabanca olarak kalmaya devam edicem kısmetse...
Erkeklerle gezer, tozar, yer, içer, takılırım ama evlenmem aslakonuda en çok evlenecem diyen bekar ben oldum ama aslında o fikre en uzak olanda benim eee ne demişler sessizlerden korkacaksın benim neyim varsa dilimde hahaha
Öyle zaten de ne bileyim valla bekar/evli farketmeksizin mantıklı insanların otrup evlenmenin +/- lerini düşündüğünde verecekleri kararın asla evlilik olmayacağına inanıyorum.Herkes evlenmek zorunda degil zaten yaaa, kim nasil mutluysa öyle kalsin valla. Dayatmalara karsiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?