Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Eferin Eferin, kayinannemle kayfe qeyfi diye de paylaş. Olcak bu is.
Evdeki tüm bilezikleri ve altın renginde ne varsa takıp, takıştırıp Faceeebokaaa paylaşım yapacam meraklanma Keynenamla Kayfe keyfii diye üzerine birde Eltimi etiketledim mi... Olur dimi benden

Evdeki tüm bilezikleri ve altın renginde ne varsa takıp, takıştırıp Faceeebokaaa paylaşım yapacam meraklanma Keynenamla Kayfe keyfii diye üzerine birde Eltimi etiketledim mi... Olur dimi benden
Olcak olcak ama hepsine bodoslama dalma, azcık yavas git, merakli sanmasınlar. İnce bi ayar var annadin mi?

Öyle dümdük bosuna evli olacağına azcik su insanlara taktik ver bak kalakalcaklar kocasiz. Azcık eğitimle toparladilar isi.
Pöfff. Eğleneceği kocalar bulsunlar. Gezecekleri beraber gülecekleri insanlarla evlensinler. Evlenince sizi annesi yerine koymayacak adamlar bulun. Evlendikten sonra hayat toz pembe ilerlemiyor malesef

Pöfff. Eğleneceği kocalar bulsunlar. Gezecekleri beraber gülecekleri insanlarla evlensinler. Evlenince sizi annesi yerine koymayacak adamlar bulun. Evlendikten sonra hayat toz pembe ilerlemiyor malesef
Ezdirmeyin kendinizi ulennnnn diyesim geldi bunun üstüne, helal ossun

Var mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.

Var mı böyle, daha doğrusu vardır elbette. Ama sanki zor gibi bir taraftan sorun çıkıyor gibi.
Yok kız yok...
Bu devirde evlenen aklını peynir ekmekle yemiştir.
İçten içe evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu bilen insanlar bile toplumsal baskıya yenik düşüyor evleniyor sonra başlasın cümbüşş..
Tek tabanca olarak kalmaya devam edicem kısmetse...
Erkeklerle gezer, tozar, yer, içer, takılırım ama evlenmem asla konuda en çok evlenecem diyen bekar ben oldum ama aslında o fikre en uzak olanda benim eee ne demişler sessizlerden korkacaksın benim neyim varsa dilimde hahaha

Ya aslında evlilik çok güzel bence. Ama işte aması var. Bekarken nasılsa evliyken de öyle olsun. Özgürlük kısıtlaması olmasın, sorumluluk vs öyle pek olmasın. İşte bu da mümkün değil demi? Yani hem yüksekten atlayayım ama yer çekimi ile de yere düşmeyeyim demek gibi bir şey sanki..

Simdi burada senin kirlilerini fantezilerini ortaya dökeyim diye mi etiketlrdin beni

Fransız kalanlar için anlatayım Geçen Karamella ne kadar müko bir ilişkiniz var dedi, ben de mükemmel değil yav mükemmel ilişki diye bir şey yok, dedim sonra ne kadar mükemmel olduğumuzla ilgili kıza destan yazıp göndermişim Banlandıydı o gün, gelince okur diye anlatmışım da anlatmışım Evlenmeden birlikte yaşamanın bir faydası, gerçekten uyumluyuz, uyumumuza şahit dedim o yüzden Evlenince de güncelleyeceğim bu tarz yorumlarımı, o zaman da aynı mı diye

Bence de öyle tabii yani insan mutluluğunu paylaşmak ya da gerçek anlamda hayat arkadaşı olabilmek için evlenir.
Gerçekten mutluluğunu paylaşmak veya hayat arkadaşın olması için imza gerekmiyor ki
Düşünce biçimimiz yanlış işte..
Evli insanlara soruyorsun evlenmek için sebepler söyle diye %95'i ergen bebeler gibi yok efendim sabah uyanınca yanında sevdiğin olması, yok efenim akşam işten dönünce beni karşılayan biri olması yok effendim sabah işe giderken ceketimi tutması falan bu tarz komik sebeplerle evliliğin gerekliliğini savunuyorlar. böyle şeyler için tüm hayatını birine ipotek ediyor o imzadan sonra alacağın tüm kararlarda başka birinide katman gerektiğine ve ona göee hareket etmen gerekmesine falan katlanıyorlar. Eee bu yukarda ki şeyleri yapmak için evli olmaya gerek yok ki? Sevdiğinle birlikte yaşa bunları yine yap...
Ama yok illa evlenmemiz gerekiyor. Aksine git evlenmenin saçma ve gereksiz olduğunu savunan birine bu düşüncesinin sebebini sor sana 500 tane mantıklı sebep sunar.
Evlenmek için tek mantıklı sebep herhalde çocuk yapma isteğidir o da değişken bir sebep
Bir yerde görmüştüm
evlenmek için en iyi sebep:çocuk
Evlenmemek için en gerekli sebep: çocuk
Aynı böyle bir durum işte...
Velhasıl evlenmeyin, evlendirmeyin, ömrünüzü uzatın

Herkes evlenmek zorunda degil zaten yaaa, kim nasil mutluysa öyle kalsin valla. Dayatmalara karsiyimmm

Herkes evlenmek zorunda degil zaten yaaa, kim nasil mutluysa öyle kalsin valla. Dayatmalara karsiyimmm
Öyle zaten de ne bileyim valla bekar/evli farketmeksizin mantıklı insanların otrup evlenmenin +/- lerini düşündüğünde verecekleri kararın asla evlilik olmayacağına inanıyorum.
Tabii milyonda bir rastlanan ütopik bir evliliğe sahip değilse... Herkesin imzasına kimse karışamaz eyyorlamam bu kadardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…