- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Feminizm herkes içindir, yani kadin ustulugu, kadincilik, kadin haklari degildir, erkekler icin de en iyisidir, cunku ayni zamanda onlarin haklarini da savunur. Eve ekmek getirmek, poşetlerimi taşımak zorunda degildirler mesela, korumak kollamak zorunda da degiller, taki takmak, dugun yapmak zorunda hic degiller vs. Aslinda ayni şeyleri savunuyoruz, deizm konusunda dahi. Mantik cercevesi her yerde olmalıValla ben gereksiz feminizm yapan tiplerden değilim hatta feminist bile değilimdir.
Bu söylediklerim Erkek/kadın farketmeksizin her iki taraf içinde geçerli.
Mantıklı yaklaşıyorum olaya bana ters geliyor benim düşünceme uymuyor. Ha ilerde belki düşüncelerim değişir o zaman bakarız... Ama düşüncelerim değişse dahi hadi kızım yaşın geçiyor artık bul bir "koca" gir koynuna azcık aşım kaygısız başım de yaşlanıp öl diye imza atmam tüm sülalemde bilir beni
17 yaşlarımdan beri bu düşüncelerimi anneme öyle bir empoze ettim ki Normal geleneksel bir kadındı beni dinleye dinleye kadının kafası açıldı
Geçen gün 50 yıllık müslüman kadını deist yapıyordum hahaja 3 saat din konuştuk uzun uzun anlattım haklısın, mantıklı dedi dedi en sonunda Dinden çıkartıcaksın beni diyip mutfağa gitti
Bdv de bile şöyle bir konulara baktığımızda bunu görüyoruz..Aynen öyle, son cümlene çok katılıyorum. Iyi tanımak lazım, o uyumu yakalayıp öyle evliliğe yönelmek lazım. Bazı insanlar evlenmeden önce uyumlu olmasalar bile evlenince uyum yakalayacaklarını düşünüyorlar ama o da olmuyor.
O mutsuz olup o baskiyi yapanlar var ya, ben bunu yaşıyorsam o neden rahat etsin, herkes b.ka bulansin kafasındaBenim için geçmişte çok değerli biri olmasa cevap verirdim ama hatrı olduğu için sert konuşmadım, kırmak istemedim sadece iletişimi bitirdim. O arkadaşım için demiyorum ama genel olarak da açıkçası iyi niyetle diyorlar diyemiyorum eskisi gibi. Evlen mutlaka, evlen diyenlerin evliliğine bakınca kaçı evliliğinde mutlu, mutsuz olup da baskıyı yapanlar var.
Ben aksama katılan aranıza, sımdı bakamıyorum baksamda duramıyorum.benneyanginlargordum Iyi ki açmışsın bu topiği Geyikten banlanma olasılığı da olmadan ne güzel eğlendik bugün
Benim için geçmişte çok değerli biri olmasa cevap verirdim ama hatrı olduğu için sert konuşmadım, kırmak istemedim sadece iletişimi bitirdim. O arkadaşım için demiyorum ama genel olarak da açıkçası iyi niyetle diyorlar diyemiyorum eskisi gibi. Evlen mutlaka, evlen diyenlerin evliliğine bakınca kaçı evliliğinde mutlu, mutsuz olup da baskıyı yapanlar var.
Ya çok teşekkür ederim. Sen de kalbinin güzelliğini hayatında yaşarsın umarım..Çok naif, iyi kalpli, iyi niyetli bir insan olarak gözlemledim seni bugün. Umarım senin kalbinin güzelliğinde biri çıkar karşına sen de hazır ve istiyor olduğun bir zamanda ❤ Tek olan ve hayatında birilerini isteyen herkes için dileğim bu.
Beni ne olarak gözledin söyle bakıyımÇok naif, iyi kalpli, iyi niyetli bir insan olarak gözlemledim seni bugün. Umarım senin kalbinin güzelliğinde biri çıkar karşına sen de hazır ve istiyor olduğun bir zamanda ❤ Tek olan ve hayatında birilerini isteyen herkes için dileğim bu.
Bende tam tersi vardı. Evlenemiyorum dye ağlayan. Allah'ım sadece derdi evlilikti. Neyse nişanlandı. Abowww kv uğraşmaya başadı en son. Dedim yok bu bana ağır geliyor. Hande Yener'den Sen yoluna Ben yoluma yı armağan ettim kendineBunun birde baskı yapan versiyonu var. Geçmişte hatrı ben de çok olan ama zamanla aramıza soğukluk giren -en azından benim için öyle- bir arkadaşım vardı. Arada konuşurduk, konu bir şekilde evliliğe gelirdi. Son konuşmada tam bir saat boyunca kendimi ifade ettim, bu konuları konuşmak istemediğimi. Ama böyle tane tane, uzun uzun, açıklayarak.. En sonunda anlaşıldığımı düşünmüştüm ki telefonu kapatmaya yakın yine evlilik ile ilgili bir şey dedi bana. Bir saat öyle açıklama yapmama mı yanayım neye yanayım bilemedim. Bir süre görüşmek istemiyorum demek zorunda kalmıştım.
Kafa hatunsun sen deBeni ne olarak gözledin söyle bakıyım
Dök eteğindeki taşları bakalım
Hahahaha naif değilimdir evet Kod adım: Eli maşalıdır.Kafa hatunsun sen deama naif değilsin Baksana kız benim anlattığımdan sonra nereye düştüm dedi Hiçbiriniz korkmadınız benden onu anlatınca
Biri yok hayatımda, çevremizdekiler evleniyor tek tek, ben kaldım böyle diye söyleyen sevdiğim bir arkadaşım vardı. O günde moral olsun diye bak üzülme, ben de evlenmedim, evlilik listesinde -kendi aramızda bir esprisi vardı- son da tek olmayacaksın, seni bırakmam dedim. Therewillbe seni saymıyorum ki sen zaten listenin en sonundasın o kesin, beni üzen listede seni saymayınca sonda benim olmam demişti.Bende tam tersi vardı. Evlenemiyorum dye ağlayan. Allah'ım sadece derdi evlilikti. Neyse nişanlandı. Abowww kv uğraşmaya başadı en son. Dedim yok bu bana ağır geliyor. Hande Yener'den Sen yoluna Ben yoluma yı armağan ettim kendine
Bende tam tersi vardı. Evlenemiyorum dye ağlayan. Allah'ım sadece derdi evlilikti. Neyse nişanlandı. Abowww kv uğraşmaya başadı en son. Dedim yok bu bana ağır geliyor. Hande Yener'den Sen yoluna Ben yoluma yı armağan ettim kendine
Bak sen yellozaaaBiri yok hayatımda, çevremizdekiler evleniyor tek tek, ben kaldım böyle diye söyleyen sevdiğim bir arkadaşım vardı. O günde moral olsun diye bak üzülme, ben de evlenmedim, evlilik listesinde -kendi aramızda bir esprisi vardı- son da tek olmayacaksın, seni bırakmam dedim. Therewillbe seni saymıyorum ki sen zaten listenin en sonundasın o kesin, demişti.Üzülsem mi gülsem mi bilemedim o an
Edit: Buraya üyeyse okursa söyleyeyim hâlâ sevdiğim arkadaşımsın.
Şimdi okur burayı falan. Sevdiğim bir arkadaş yaBak sen yellozaaa
Biri yok hayatımda, çevremizdekiler evleniyor tek tek, ben kaldım böyle diye söyleyen sevdiğim bir arkadaşım vardı. O günde moral olsun diye bak üzülme, ben de evlenmedim, evlenenlerin listesinde son da tek olmayacaksın, seni bırakmam dedim. Therewillbe seni saymıyorum ki sen zaten listenin en sonundasın o kesin, demişti.Üzülsem mi gülsem mi bilemedim o an
Edit: Buraya üyeyse okursa söyleyeyim hâlâ sevdiğim arkadaşımsın.
Evet bu arkadaş beni bu konuda kıstas almıyor biliyorum ama kötü niyetli de değil. Arkadaşlarım arasında kötü niyetle diyenleri çıkardığım için ya da iletişimi minimuma indirdiğim için iyi, yakın arkadaş sayısında ciddi azalma oldu zaten ben de.Ha bir de böyleleri var. Derdini anlatır, üzülürsün destek vermek için kendi derdini anlatırsın sonra sana oradan laf söylerArkadaşın kötü anlamda dememiştir belki ama benim arkadaşlarım arasında bunu baya baya kötü niyetle yapan vardı
O son şansı diyen arkadaş acı bir tecrübe edinmedikçe genelde akıllanmıyor..Şu hayatta katlanamayıp yollarımı ayırdığım iki kız arkadaş tipi var, biri toksik ilişkisini anlatıp anlatıp ağlayıp "bu son şansı" diyerek her seferinde o ilişkiyi devam ettiren, diğeri de kendini sevmeyen. Daha yaştan dolayı evlenemiyorum diye ağlayan olmadı onlar da 3. tip olacak herhalde ileride.
Onu diyen arkadaşım dayak da yedi, bu toksik ilişkileri yüzünden karakolluk da olduO son şansı diyen arkadaş acı bir tecrübe edinmedikçe genelde akıllanmıyor..
Ne desem bilemedim.. Geç olmadan farkına varır umarım o da. Yapacak bir şey olmuyor. Kendilerine kötülük yapıyorlar. Arkadaşsa ve farkında değilse uyarırsın -ki o da duruma göre- onun dışında yolları ayırmak doğru oluyor.Onu diyen arkadaşım dayak da yedi, bu toksik ilişkileri yüzünden karakolluk da olduNasıl akıllanır o kız bilmiyorum, arkadaşımın arkadaşıydı, o asıl arkadaşla görüşmeyi kestim dolaylı olarak ondan da kopmuş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?