Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Feminizm herkes içindir, yani kadin ustulugu, kadincilik, kadin haklari degildir, erkekler icin de en iyisidir, cunku ayni zamanda onlarin haklarini da savunur. Eve ekmek getirmek, poşetlerimi taşımak zorunda degildirler mesela, korumak kollamak zorunda da degiller, taki takmak, dugun yapmak zorunda hic degiller vs. Aslinda ayni şeyleri savunuyoruz, deizm konusunda dahi. Mantik cercevesi her yerde olmalı

Bdv de bile şöyle bir konulara baktığımızda bunu görüyoruz..

O mutsuz olup o baskiyi yapanlar var ya, ben bunu yaşıyorsam o neden rahat etsin, herkes b.ka bulansin kafasında

Çok naif, iyi kalpli, iyi niyetli bir insan olarak gözlemledim seni bugün. Umarım senin kalbinin güzelliğinde biri çıkar karşına sen de hazır ve istiyor olduğun bir zamanda ❤ Tek olan ve hayatında birilerini isteyen herkes için dileğim bu.

Ya çok teşekkür ederim. Sen de kalbinin güzelliğini hayatında yaşarsın umarım..

Beni ne olarak gözledin söyle bakıyım
Dök eteğindeki taşları bakalım

Bende tam tersi vardı. Evlenemiyorum dye ağlayan. Allah'ım sadece derdi evlilikti. Neyse nişanlandı. Abowww kv uğraşmaya başadı en son. Dedim yok bu bana ağır geliyor. Hande Yener'den Sen yoluna Ben yoluma yı armağan ettim kendine

Biri yok hayatımda, çevremizdekiler evleniyor tek tek, ben kaldım böyle diye söyleyen sevdiğim bir arkadaşım vardı. O günde moral olsun diye bak üzülme, ben de evlenmedim, evlilik listesinde -kendi aramızda bir esprisi vardı- son da tek olmayacaksın, seni bırakmam dedim. Therewillbe seni saymıyorum ki sen zaten listenin en sonundasın o kesin, beni üzen listede seni saymayınca sonda benim olmam demişti. Üzülsem mi gülsem mi bilemedim o an
Edit: Buraya üyeyse okursa söyleyeyim hâlâ sevdiğim arkadaşımsın.

Şu hayatta katlanamayıp yollarımı ayırdığım iki kız arkadaş tipi var, biri toksik ilişkisini anlatıp anlatıp ağlayıp "bu son şansı" diyerek her seferinde o ilişkiyi devam ettiren, diğeri de kendini sevmeyen. Daha yaştan dolayı evlenemiyorum diye ağlayan olmadı onlar da 3. tip olacak herhalde ileride.

Bak sen yellozaaa

Ha bir de böyleleri var. Derdini anlatır, üzülürsün destek vermek için kendi derdini anlatırsın sonra sana oradan laf söyler Arkadaşın kötü anlamda dememiştir belki ama benim arkadaşlarım arasında bunu baya baya kötü niyetle yapan vardı

Evet bu arkadaş beni bu konuda kıstas almıyor biliyorum ama kötü niyetli de değil. Arkadaşlarım arasında kötü niyetle diyenleri çıkardığım için ya da iletişimi minimuma indirdiğim için iyi, yakın arkadaş sayısında ciddi azalma oldu zaten ben de. Ya bunu kim olursa olsun kötü niyetle yapıyorsa, ki kötü niyetle yapmıyorsa bile ama bizi olumsuz etkiliyorsa bunu dile getirmek ya da iletişimi bitirmek en iyisi. Bir yerden sonra bu tarz şeylere tahammülü kalmıyor insanın.

O son şansı diyen arkadaş acı bir tecrübe edinmedikçe genelde akıllanmıyor..

O son şansı diyen arkadaş acı bir tecrübe edinmedikçe genelde akıllanmıyor..
Onu diyen arkadaşım dayak da yedi, bu toksik ilişkileri yüzünden karakolluk da oldu Nasıl akıllanır o kız bilmiyorum, arkadaşımın arkadaşıydı, o asıl arkadaşla görüşmeyi kestim dolaylı olarak ondan da kopmuş oldum.

Ne desem bilemedim.. Geç olmadan farkına varır umarım o da. Yapacak bir şey olmuyor. Kendilerine kötülük yapıyorlar. Arkadaşsa ve farkında değilse uyarırsın -ki o da duruma göre- onun dışında yolları ayırmak doğru oluyor.
Ben de yakın arkadaşlarla vs bu konuları konuşunca günün birinde bu fikirlerim değişmişse, kendimde değilimdir o gün. Beni kenara çekip konuşmazsanız, vazgeçirmezseniz hakkımı helal etmem sizlere demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…