- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.961
Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzlaoradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek
Gız anam bızım bu topik daha cok cıftmıs ya pardon caneeeem çam yıktım affolaBenim kocamm var tamam mı benim kocam var delirtmek mi istiyosun benievliyim kuzum ben
Artık brokcum bdv lerde takılıyo diyolaaHahahahahahahahaBrokolis yakınımda olsa onuda alırdım bayram boyunca hıc goremedım broku sohbetini ozledım.
Regencım anlatırsın artık olanı bitenı gece gorusuruz♥
HahahahahahahahaBrokolis yakınımda olsa onuda alırdım bayram boyunca hıc goremedım broku sohbetini ozledım.
Regencım anlatırsın artık olanı bitenı gece gorusuruz♥
Artık brokcum bdv lerde takılıyo diyolaabir tanecik yorum yaptim yakalamis beni bile Brokolis ...aynen konusuruz tekrar iyi eğlenceler bol kahkalar
Aaaa niye öyle diyosun daha tatlı olur sohbetimizAhahahahahahah içip içip kk ya mi geleceksinizhadi bakem inşallah ertesi güne sağ kafa ve bansiz kalkarsiniz
Aaaa niye öyle diyosun daha tatlı olur sohbetimiz
Karsılıklı olmalı haaaanımAaaa niye öyle diyosun daha tatlı olur sohbetimiz
cok sinir oldum konuya , banlanmamak icin ugramiyorum daha fazlaEşimin hakaretleri diye bir konu
Sinir bastı okurken
o konu da numunelik, nasil bir erkek karisini o derece iplemez konusunda örnek teskil eder herhaldeBrok deyince hemen Regen’in peofiline girip baktım meraklı melahat olarakBen görmemiştim o konuyu. Evinde tatil yapılan üyeyi okuyorum ben
bende bugün tirnaklarimi yaptim , günlük makyajimi daha özendim , cidden okuyup okuyup esimi basimin üzerinde gezdirmek geliyor icimden , adam herhalde neredeyse 20 yillik evlilikte en cok ben BDV de takildigim zamanlar simartilmistir
Haha biz seninki bılıyoz ammaa DIRNAKLI
Haha Bendeeeaşkım gabarii
Bi konu okuyorum sac fonluyombir konu okuyom makyaj yapıyom Bı konu daha okuyom gocama ne yapsam azdır dıyom felan filan derken yenıden aşk
Ama benimki nedıo bılıyomusuncok sinir oldum konuya , banlanmamak icin ugramiyorum daha fazla
o konu da numunelik, nasil bir erkek karisini o derece iplemez konusunda örnek teskil eder herhalde
bende bugün tirnaklarimi yaptim , günlük makyajimi daha özendim , cidden okuyup okuyup esimi basimin üzerinde gezdirmek geliyor icimden , adam herhalde neredeyse 20 yillik evlilikte en cok ben BDV de takildigim zamanlar simartilmistir
Ben Cavidan'ın ilham aldığı tarzdaki kadın üyelerin konularını atıyorumAma benimki nedıo bılıyomusuno konuları okuyup okuyup benimle tartısıyosun dıyor yoo yanılıyorsun sevgilim zinharrr ben onları ornek alıp kocamın kıymetini anlıyorum dıyorum
Sonrada dıyormki sende biraz oku netten bıseyler neler var neler kıymetimi daha ıyı anlarsın
Benimki hesabım olduğunu gördü, kesin izliyor.Ben Cavidan'ın ilham aldığı tarzdaki kadın üyelerin konularını atıyorumHani bazen BDV'deki koca düşmanı diye adlandırılan üyelerin dahi adama acıdığı konular var ya o tarzlarını Maddi olarak karşısındakini kullanan tiplere uyuz olur benimki öyle şeyler yazanları gönderiyorum bazen
Yıllardır yanında okumama rağmen hiç fark etmedi benimki. Bildiğim kadarıyla üye adımı bilmiyor da yazdıklarımı okumuyor daBenimki hesabım olduğunu gördü, kesin izliyor.Hiç anlatmıyorum o yüzden.
Ben de bdv ile tanışalı beri mini bir cennet yaşadığımı bir kez daha kallavi bir şekilde anladım.bugün tirnaklarimi yaptim , günlük makyajimi daha özendim , cidden okuyup okuyup esimi basimin üzerinde gezdirmek geliyor icimden , adam herhalde neredeyse 20 yillik evlilikte en cok ben BDV de takildigim zamanlar simartilmistir
Hohahahaha. Telefonda gördüğünde '' Bu ne, burda napıyon, aaa erkek mı bunlar '' demişti. '' Ne diyon len ne erkeği? '' dedim. '' Kadın girebiliyor tek buraya. '' dedim. '' Nerden biliyon, ben de rahatlıkla üyelik alırım. '' dedi. Ona keskin burnumuz ile bıyık kokusunu alabileceğimizi anlattım.Yıllardır yanında okumama rağmen hiç fark etmedi benimki. Bildiğim kadarıyla üye adımı bilmiyor da yazdıklarımı okumuyor daOkusaydı belli ederdi dayanamayıp Kendi beğendiğim emoji bıraktığım şeyleri bile atarken dikkat ediyorum üye adımı bulamasin diye
Bana benimki bugün twitterdan kızlars'dan açılmış bir başlığı atmışHohahahaha. Telefonda gördüğünde '' Bu ne, burda napıyon, aaa erkek mı bunlar '' demişti. '' Ne diyon len ne erkeği? '' dedim. '' Kadın girebiliyor tek buraya. '' dedim. '' Nerden biliyon, ben de rahatlıkla üyelik alırım. '' dedi. Ona keskin burnumuz ile bıyık kokusunu alabileceğimizi anlattım.
Bana benimki bugün twitterdan kızlars'dan açılmış bir başlığı atmışOraya girmediğimi biliyor. Bu siteyi biliyor mu bilmiyorum ama sevgili/eş ve kaynana, görümce, elti dertleri okuduğumu biliyor Birkaç kişiyle çeyiz vs konuştuğumu da söyledim. Adımın burada seksoloğa çıktığını duysa düşüp bayılır
Taa ilk çıkmaya başladığımızda o tarz topiklerde takılmamdan çok hoşlanmadığını söylemiştiNiye ki?
Niye ama, bu onun işine yarayacak.Taa ilk çıkmaya başladığımızda o tarz topiklerde takılmamdan çok hoşlanmadığını söylemiştiErkek üye yok diye saldım biraz
Bişiler öğrenmiyorum ki, bilge veren ben oluyorum hepNiye ama, bu onun işine yarayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?