Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya kızlar ben size bısey dicem
Sımdı bdv de acılan konuların basında '' bıraz uzun oldu evet ama linc yemek hakaret duymak istemiyorum '' yazısını okuduğunuzda o konuyu okumayacak olsanızda okuyormusunuz ben okuyorumda yoksa uzun diye tilla okumam Hee sankı taktik gibi okunsun diye... Degildir tabide ban yemıyım sımdı durduk yere neyse tülülülü

Ha bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha

Ha bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha
Linçlemeyin diyen varsa ne emojiler almış diye aşağı iniyorum önce Çoğu şaşırdım kızgınım beğenmedimse okuyorum çok uzun olsa bile

Uzunluk sıkıntı değil aslında, düzgün yazarlarsa, paragraf bırakır, kronolojik sıraya uyar, açık ve anlaşılır yazarlarsa ne kadar uzun da olsa okunuyor

Amann kızlar icim sıkıldı yaa eee akşam neler yapıyosunuz yangınım sesin cıkmiyor hazırlık var anlasılan napıyosun bebegim @benneyanginlargordum
Bisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnn bu aksam biraz ıcıp eglenicem sefam olur ıns

Sen napıyosun gittiniz mi alsancaga?

Ben inatla okuyorum. Aha eğlence var diye.

Aynen aynen ilk yorumları okuyorum bazen tabikii kronoloji onemli

Bisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnn bu aksam biraz ıcıp eglenicem sefam olur ıns

Sen napıyosun gittiniz mi alsancaga?
Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzla oradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek

Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzla oradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek
Bayram son gunu bayram gibi bayram oldu dikkat ettin mi

He bizde herüflerımızle otururuz artık sende Goca bulmadan gelme

Aynen bebeğim... gerçi bize her gün bayram
Hahahahahahahaha Brokolis yakınımda olsa onuda alırdım bayram boyunca hıc goremedım broku sohbetini ozledım.

Regencım anlatırsın artık olanı bitenı gece gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…