- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.511
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.941
Dün çok başım ağrıyordu, hiç kafamı yormak istemedim.Brok deyince hemen Regen’in peofiline girip baktım meraklı melahat olarakBen görmemiştim o konuyu. Evinde tatil yapılan üyeyi okuyorum ben
Sen dün tükettin kendini ondanDün çok başım ağrıyordu, hiç kafamı yormak istemedim.
Ha bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahahaYa kızlar ben size bısey dicem
Sımdı bdv de acılan konuların basında '' bıraz uzun oldu evet ama linc yemek hakaret duymak istemiyorum '' yazısını okuduğunuzda o konuyu okumayacak olsanızda okuyormusunuzben okuyorumda yoksa uzun diye tilla okumam Hee sankı taktik gibi okunsun diye... Degildir tabide ban yemıyım sımdı durduk yere neyse tülülülü
Linçlemeyin diyen varsa ne emojiler almış diye aşağı iniyorum önceHa bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha
Çok başım ağrıyordu len, kafamı kaldıramadım. İstanbula dönünce mr çektirmem lazım.Sen dün tükettin kendini ondan
Bisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnnAmann kızlar icim sıkıldı yaa eee akşam neler yapıyosunuzyangınım sesin cıkmiyor hazırlık var anlasılan napıyosun bebegim @benneyanginlargordum
Neyse kendimi ifşa etmiyorum daha.. okuyorum canim hepsiniHa bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha
Ben inatla okuyorum. Aha eğlence var diye.Ya kızlar ben size bısey dicem
Sımdı bdv de acılan konuların basında '' bıraz uzun oldu evet ama linc yemek hakaret duymak istemiyorum '' yazısını okuduğunuzda o konuyu okumayacak olsanızda okuyormusunuzben okuyorumda yoksa uzun diye tilla okumam Hee sankı taktik gibi okunsun diye... Degildir tabide ban yemıyım sımdı durduk yere neyse tülülülü
Aynen aynen ilk yorumları okuyorum bazenLinçlemeyin diyen varsa ne emojiler almış diye aşağı iniyorum önceÇoğu şaşırdım kızgınım beğenmedimse okuyorum çok uzun olsa bile
Uzunluk sıkıntı değil aslında, düzgün yazarlarsa, paragraf bırakır, kronolojik sıraya uyar, açık ve anlaşılır yazarlarsa ne kadar uzun da olsa okunuyor
Sonrada basın agriyor bacı işteBen inatla okuyorum. Aha eğlence var diye.
Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzlaBisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnnbu aksam biraz ıcıp eglenicem sefam olur ıns
Sen napıyosun gittiniz mi alsancaga?
Bayram son gunu bayram gibi bayram oldu dikkat ettin miBen de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzlaoradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek
Hemen cektir kuzum sakin ihmal etmeÇok başım ağrıyordu len, kafamı kaldıramadım. İstanbula dönünce mr çektirmem lazım.
He bizde herüflerımızle otururuz artıkBen de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzlaoradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek
Aynen bebeğim... gerçi bize her gün bayramBayram son gunu bayram gibi bayram oldu dikkat ettin mi
Benim kocamm var tamam mı benim kocam var delirtmek mi istiyosun beniHe bizde herüflerımızle otururuz artıksende Goca bulmadan gelme
Hani
HahahahahahahahaAynen bebeğim... gerçi bize her gün bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?