Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok aslında öyle bi şey değil ben çok sinir olduğum için istemedim

Küçük meseleler için büyütüp canınızı sıkmaya değmez. Aranızı düzeltin ya da hiç umursamamaya çalışın

Düzzeltemedim, bozuk şu an. ben tepkilerimi ve duygularımı yönetebilen bir insan olamıyorum, ağlama krizine falan giriyorum çok uzatıyorum falan filan Neyse yaaa...
Sizde ne var ne yok? Nasılsınız?

Düzzeltemedim, bozuk şu an. ben tepkilerimi ve duygularımı yönetebilen bir insan olamıyorum, ağlama krizine falan giriyorum çok uzatıyorum falan filan Neyse yaaa...
Sizde ne var ne yok? Nasılsınız?
Çok az ciddi kavgamız olmuştur, 9 yıldır hayatımda, 6 yıldır evliyiz. Kavga edince ruh gibi dolaşıyorum, sinir basıyor, hayata devam edemiyorum. Aynı durum galiba.

Çok az ciddi kavgamız olmuştur, 9 yıldır hayatımda, 6 yıldır evliyiz. Kavga edince ruh gibi dolaşıyorum, sinir basıyor, hayata devam edemiyorum. Aynı durum galiba.

Bizmkiler hep ciddi, durup durup ağlıyorum gerçekten, şu an ağlayarak yazıyorum :) Kalbim ve mantığım arasında kalıyorum. İkisiyle de zarardayım. Fena depresyona girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…