- 19 Mayıs 2020
- 47.929
- 215.573
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.981
Ne güzel işte, ben faydalandım mesela.Bişiler öğreniyorum ki, bilge veren ben oluyorum hep
Yanlış yazmışım şimdi düzelttimNe güzel işte, ben faydalandım mesela.
Niye kavga ettiniz özel değilse?
O kadar büyük tartışmayı neden yaptınız? Eğer siz haklıysanız adam doğum gününüzde gelmeyecekse bence burnundan getirin onun. Umarım doğum günü masrafından kaçmak için küçük oyunlara girmemiştir
Ne kadar zamandır berabersiniz? Ben de merak ettim kavga nedenini, özel değilse
Evli miydiniz?Boş ver ya, saçma şeyler işsizlikte birbirimize sarıyoruz. Kolay değilmiş bu işler onu öğrendim.
Evli miydiniz?
Küçük meseleler için büyütüp canınızı sıkmaya değmez. Aranızı düzeltin ya da hiç umursamamaya çalışınYok aslında öyle bi şey değil ben çok sinir olduğum için istemedim
Küçük meseleler için büyütüp canınızı sıkmaya değmez. Aranızı düzeltin ya da hiç umursamamaya çalışın
Neler oluyor
Çok az ciddi kavgamız olmuştur, 9 yıldır hayatımda, 6 yıldır evliyiz. Kavga edince ruh gibi dolaşıyorum, sinir basıyor, hayata devam edemiyorum. Aynı durum galiba.Düzzeltemedim, bozuk şu an. ben tepkilerimi ve duygularımı yönetebilen bir insan olamıyorum, ağlama krizine falan giriyorum çok uzatıyorum falan filanNeyse yaaa...
Sizde ne var ne yok? Nasılsınız?
Kesin banlandın diye düşündüm, bi bakayım dedim.Neler oluyor
Cidden niye banlanmadım acaba benKesin banlandın diye düşündüm, bi bakayım dedim.
Çok az ciddi kavgamız olmuştur, 9 yıldır hayatımda, 6 yıldır evliyiz. Kavga edince ruh gibi dolaşıyorum, sinir basıyor, hayata devam edemiyorum. Aynı durum galiba.
Küçük memeler diye okumam peki bunu ilk okurkenKüçük meseleler için büyütüp canınızı sıkmaya değmez. Aranızı düzeltin ya da hiç umursamamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?