- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.001
Beni dedikodu malzemesi yapmayın lutfeeeen :)
Beni dedikodu malzemesi yapmayın lutfeeeen :)
Şarjım az, okuyamam, geri kalırım
İyi yapmışım ama di mi? Artık ezik kategorisinden biraz çıkarırlar beni herhalde
Kız gerçekten cinnet işe yarıyor. Bizim komşunun kızı var, dellenince gözü birşey görmez. Kaynı var, kaynana ve kayınpeder bizim kızın kocasını sömürüp onu ihya etme derdindelermiş. Araba mevzusundan yine delirmiş bizim kız, kocası ile arabayı alıp gezmesine izin vermemişler çünkü. Kız almış 3 bin TL lik televizyonu, pencereden aşağı atmış arabanın üstüne.O gün bu gündür gık diyemiyormuş kaynana ve kayınpeder.
Gerçekten mi , o kadar pasifim di mi?
sakin biri gibi gelmiştin banaGerçekten mi , o kadar pasifim di mi?
Bana da sakin diyorlar....sakin biri gibi gelmiştin bana
Oyleyim zaten.sakin biri gibi gelmiştin bana
Bırak patlasın gitsin. Nasılsa her türlü kimseye yaranma durumun yok.Oy
Oyleyim zaten.
Recep İvedik gibi 28 yılın patlamasi oldu dermisim
Bak bu başka yere yaptığım yorum.
İlk deneyimim :) inşallah azmazlar :)Bak bu dedigin dogru. Ben ergenlik zamanlarimda aman kimse kirilmasin uzulmesin diyen bir tiptim. Baktim ki gittigim yol yol degil vazgectim :) o gunden beri deliyim:) kimseye eyvallahim yoktur. Esim de bunu bilir. Ne verirsen onu alirsin. Delirtiyirlarsa deliraskitotomsu
İlk deneyimim :) inşallah azmazlar :)
Ben de aynıydım. İçime kapanıktım da, insanlar ile kolay iletişime geçemezdim. Beni sevsinler diye, saçma insanlardan onay almak uğruna neler yapmışım neleri yutmuşum. Gece aklıma geliyor bazen, kendimi tokatlıyorum. Şimdi asosyalliğime aşığım. Nerde çokluk orda b.kluk diyorum.Bak bu dedigin dogru. Ben ergenlik zamanlarimda aman kimse kirilmasin uzulmesin diyen bir tiptim. Baktim ki gittigim yol yol degil vazgectim :) o gunden beri deliyim:) kimseye eyvallahim yoktur. Esim de bunu bilir. Ne verirsen onu alirsin. Delirtiyirlarsa deliraskitotomsu
Onlara bir şey olmaz, ben kavgaci değilim, yıpratıcı oluyorAzarlarsa sen cos:) hic eyvallah etme. Seni bu duruma getirirken dusuneceklerdi.
Ben de aynıydım. İçime kapanıktım da, insanlar ile kolay iletişime geçemezdim. Beni sevsinler diye, saçma insanlardan onay almak uğruna neler yapmışım neleri yutmuşum. Gece aklıma geliyor bazen, kendimi tokatlıyorum. Şimdi asosyalliğime aşığım. Nerde çokluk orda b.kluk diyorum.
Dediği anda banı yedi.iyi geceler kk nasılsınız
Gelir gelmez banlanmak..iyi geceler kk nasılsınız
Eşimin sertleşme problemi diye konu var cinsellik topiginde. Ordan yedi.Gelir gelmez banlanmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?