- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.021
Ne dedi kiEşimin sertleşme problemi diye konu var cinsellik topiginde. Ordan yedi.
Gelir gelmez banlanmak..
Söyleyemem, ben de ban yirim.Ne dedi ki
Söyleyemem, ben de ban yirim.
Alakasiz bir konuya namaz kilin gecer yazmis :)
Oral seksin argo söylenişini söyledi, bir kullanıcı erkek olduğundan kıllandı derken....Esini mi ovdu :)))
Oral seksin argo söylenişini söyledi, bir kullanıcı erkek olduğundan kıllandı derken....
Gelmesiyle gitmesi bir olmuş :)iyi geceler kk nasılsınız
Gelmesiyle gitmesi bir olmuş :)
Bu da yeni moda yazıp banlaniyorlarDediği anda banı yedi.
Yazar yazmaz gitti yanlız. Bildirim gelince hemen baktım da.Bu da yeni moda yazıp banlaniyorlar
Yazar yazmaz gitti yanlız. Bildirim gelince hemen baktım da.
Hahahahha son sozünu söyleyemeden gitti kiyamamBize ne diyecekti acep :) meraklardayim:)
Gerçekten erkekse iyi olmuş gittiğiYazar yazmaz gitti yanlız. Bildirim gelince hemen baktım da.
Geldim canımınıcı hosgeldın sende
Ne desem bilemedim. Haklısın diyeyim sadeceaskitotomsu konunu okudum simdı, ıyı guzel bagırmıssın ama yuvamızı yikacaksınız demen yumusak olmuş, lutfen bize dokunmayın der gibi.
Oglunuzu Bosamak uzereyım sabrım sınırda tastı tasacak once siz kendinize gelin sonra Oglunuzu getirin eger bosanmaya karat verirsem babam donduremez bu yoldan bıktım sızın cehalet fıskıran pıslıklerınjzden dıyıp kapamalıylın telı
Nasıl yumusak konusup izah etmeye calistıysan,, sana gore bagırmak olabilir.
Sana salak demis kayınpederın.
Etkili olsaydın hakaret edemezdı sana.
Sacma bir muhabbet olmus ve sonuca baglanmayacak.. cunku, kocan bes para etmez bırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?