- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.041
Ben kadını haklı buldum, kadın evden gider gitmez maaıle dolusmuslar eve.Kızlar çıldırıyorum konusunda kadını haksız buldum ben nolmuş yani adamin ailesi geldiyse
Haklı olmak ıcın yazmadım, bagırdım demıssın ya bagırmak olmamıs o pek.Ne desem bilemedim. Haklısın diyeyim sadece
Gerçekten erkekse iyi olmuş gittiği
Bayramdan dolayı gelmişlerdir kadin da ailesinin yanında. Adamlar kadını mı beklesinBen kadını haklı buldum, kadın evden gider gitmez maaıle dolusmuslar eve.
Gelmesinler demiyorum ama, gelmek var gelmek var.
Evime boyle gelenler benden sıttın sene saygı goremezler.
Kocasının sucu yok ama.
Evi kurcalıyorlarmış.Kızlar çıldırıyorum konusunda kadını haksız buldum ben nolmuş yani adamin ailesi geldiyse
Bayramda Kucukler buyuklere gıder, kaynana eltıden gorumceye toplayıp sevimsiz cocuklarıyla ben evden cıkınca gelirse iyi niyetli bakamam olaya.Bayramdan dolayı gelmişlerdir kadin da ailesinin yanında. Adamlar kadını mı beklesin
O kısmı görmedim sanırım sonradan yazmışEvi kurcalıyorlarmış.
Görümcemler gelmiş bugün. Yemiş içinmiş oturmuşlar. Evi de toplayıp öyle gitmişler. Herkes böyle yapsa keşke.Ben kadını haklı buldum, kadın evden gider gitmez maaıle dolusmuslar eve.
Gelmesinler demiyorum ama, gelmek var gelmek var.
Evime boyle gelenler benden sıttın sene saygı goremezler.
Kocasının sucu yok ama.
SagolsunlarGörümcemler gelmiş bugün. Yemiş içinmiş oturmuşlar. Evi de toplayıp öyle gitmişler. Herkes böyle yapsa keşke.
Hoşbuldum bende kuzumGeldim canımınıcı hosgeldın sende ♥
Bizde de öyledir ondan garipsedimGörümcemler gelmiş bugün. Yemiş içinmiş oturmuşlar. Evi de toplayıp öyle gitmişler. Herkes böyle yapsa keşke.
Bilmem ki yan dairelerden duyulmuştur herhaldeHaklı olmak ıcın yazmadım, bagırdım demıssın ya bagırmak olmamıs o pek.
Ne demek istersen diyebilirsin
Gormek ıstemedigım insanları gordum hıc keyfim yok regen.Hoşbuldum bende kuzumnasıl gecti
Dur kız, daha yeni başlıyor, onları da der artık.askitotomsu konunu okudum simdı, ıyı guzel bagırmıssın ama yuvamızı yikacaksınız demen yumusak olmuş, lutfen bize dokunmayın der gibi.
Oglunuzu Bosamak uzereyım sabrım sınırda tastı tasacak once siz kendinize gelin sonra Oglunuzu getirin eger bosanmaya karat verirsem babam donduremez bu yoldan bıktım sızın cehalet fıskıran pıslıklerınjzden dıyıp kapamalıylın telı
Nasıl yumusak konusup izah etmeye calistıysan,, sana gore bagırmak olabilir.
Sana salak demis kayınpederın.
Etkili olsaydın hakaret edemezdı sana.
Sacma bir muhabbet olmus ve sonuca baglanmayacak.. cunku, kocan bes para etmez bırı.
Canım benim mevzu ses desibeli degıl ki, kurulan cumleler.Bilmem ki yan dairelerden duyulmuştur herhalde
Yuz goz olduktan sonra dese de hukmu olmaz cıcegım.Dur kız, daha yeni başlıyor, onları da der artık.
Yok yaaa yeni başlamasın, sussunlar artık. Çirkeflik yapanla uğraşamam ben.Dur kız, daha yeni başlıyor, onları da der artık.
Biraz yumuşama gösterirsen üstüne gelecekler. Şu halini koru.Yok yaaa yeni başlamasın, sussunlar artık. Çirkeflik yapanla uğraşamam ben.
Ahhaha banlanmayın sakınHos geldin. Bdv de eksinli konu ariyoruz :)
Yapma ya tatsz olmus o kısım.. bizde sohbet ettik hava serinledi burada birazcıkGormek ıstemedigım insanları gordum hıc keyfim yok regen.
Buranın bu ozellıgı kotu, Kucuk yer ve kactıgın ınsanlarla karsılasabılıyosun.
Ama ortam guzeldı canlı muzık vardı, yedik ıctık.
Arkadasım nisanlı, o anlattı ben dinledim.
O da huzursuz oldugumu anladı ama kalkıp gidecek halim de yoktu.
Oyle takıldık.
Sen naptın nasıldı aksamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?