Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yapma ya tatsz olmus o kısım.. bizde sohbet ettik hava serinledi burada birazcık keyifliydi kuzum
Burası hıc serin degıl ya, hala da degıl.
Daha da sıcaklar geliyormuş.
Gelsin bakalım ınsallah eriyerek ölmem, şekerim ya hani.... Asdfahshsjaja

Biraz yumuşama gösterirsen üstüne gelecekler. Şu halini koru.
Onlara karsi yumusamam. Ben yıllar önce eşime söyledim, şunları uyar, aramız kötü olmasın, bak ben çok sevgi dolu davranıyorum, böyle giderse düzelmeyecek duruma gelecek. Beni dinlemedi
Ailemle aramı bozmaya mi çalışıyorsun dedi. Sonuç bu

Simdi konuyu okudum. Ben de sana katiliyorum. Tanidigim kisilerin yorumlarini okudum sadece :) ev karistirma mevzusunu gormedim ama karistiriyorlarsa iki taraf da art niyetli.
Ben garipsedim acikcasi iclerini bilmiyoruz belki bizim aile yapımız oyle olmadığı icin elestiriyoruz

Ben garipsedim acikcasi iclerini bilmiyoruz belki bizim aile yapımız oyle olmadığı icin elestiriyoruz

Kadinin temizlik takintisi varmis. Esimin ailesi pis olsaydi diye empati yaptim yine kadini haksiz buldum. Bilemedim. Insanlari degistiremeyiz ve bu ev benim kimse gelmeyecek demek de saglikli gelmiyor bana. Zira bana denilse gule gule derdim.

Ben yangının söylediklerine katılıyorum belki çok fazla olaylara tepki veren biri olmadiginizdan size o tepkiniz büyük gibi gelmiş olabilir ama dışarıdan bak gidiyorum, gittim , bak gidiyorum emin misin, ya da gitmesem mi der gibi.
Ailemle arami bozmaya çalışıyorsun cümlesini kuran bir tane doğru düzgün bir adam görmedim ayrıca şu yaşıma kadar. Bu cümleyi kuran adamlar karısının ardından hep iş çeviren tipler oluyor.
Bunlara evlenirken lugat mi yükleniyor hepsinin konuşma şekli ayni anlamamak ben

Hoşbulduk bebisim ❤

Konusma sekıllerı gercekten de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…